Vraag:
Waarom heeft iemand de Boggart niet vrijgelaten tegen Voldemorts Dooddoeners tijdens de Slag om Zweinstein?
Parvarti pamell
2019-01-20 16:09:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het feit dat de Boggart snel van vorm kon veranderen in de angsten van veel verschillende mensen zou zeker een uitstekend wapen zijn geweest tegen de Dooddoeners. Dus waarom heeft niemand de Boggart vrijgelaten tijdens het gevecht met Voldemort's Dooddoeners om het tij te keren. Hogwarts tijdens het gevecht op Hogwarts?

Kunt u een boeman beheersen?Zo nee, hoe konden ze er dan zeker van zijn dat het alleen de doodverwarmers zou hebben aangevallen?Dat zou bij beide partijen voor chaos hebben gezorgd
Aangezien de studenten op school leren hoe ze een bogart moeten verslaan, verwacht ik niet dat een boggart echt zo'n grote bedreiging zou vormen voor een volledig opgeleide dooddoener.Je kon ook niet garanderen dat de boggart in plaats daarvan het tij niet zou keren tegen de helden, aangezien hij nooit lijkt te doen wat iemand wil, zou hij in plaats daarvan de verdedigers van Zweinstein kunnen aanvallen en de dood-eters helpen.
Zweinstein * heeft * geen Boggart, de [in POA] (http://harrypotter.wikia.com/wiki/Boggart_in_the_Wardrobe) was nog maar net ingetrokken en werd kort bewaard voor het derde jaar om op te oefenen.De implicatie is dat gewoonlijk elke Boggart die opdook, onmiddellijk zou worden vernietigd.
Zelfs als een Boggart zou kunnen worden gemaakt om alleen de Dooddoeners als doelwit te nemen, weet ik zeker dat sommigen van hen echt doodsbang waren voor Voldemort zelf.De meeste studenten zouden een behoorlijke schok hebben gehad toen ze Voldemort plotseling in de gangen van het kasteel zagen verschijnen: P.
@Andrew Inderdaad, ik betwijfel of een Avada Kedavra het werk niet snel zou kunnen doen.En boggarts zoals ingesloten, donkere ruimtes - hoe zou je eigenlijk in de eerste plaats naar buiten komen?
Misschien was de Boggart er niet zo dol op.
Vijf antwoorden:
#1
+170
QuestionAuthority
2019-01-20 16:23:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een Boggart tegen veel mensen gebruiken is geen goed idee:

Uit de les over boggarts:

'Dit betekent', zei professor Lupos, 'dat we hebben een enorm voordeel ten opzichte van de Boggart voordat we beginnen. Heb je het gezien, Harry? '

' Eh - omdat er zoveel van ons zijn, zal het niet weten welke vorm het zou moeten hebben? '

' Precies, 'zei Professor Lupos. ‘Het is altijd het beste om gezelschap te hebben als je te maken hebt met een Boggart. Hij raakt in de war. Wat zou hij moeten worden, een lijk zonder hoofd of een vleesetende slak? Ik heb eens een Boggart diezelfde fout zien maken - hij probeerde twee mensen tegelijk bang te maken en veranderde zichzelf in een halve slak. Niet op afstand beangstigend. ‘

#2
+81
Alex
2019-01-20 22:59:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het uitgangspunt van de vraag is onjuist. Er is geen "de boeman" op Zweinstein. Vier jaar eerder was er een boeman, maar uit de verklaring van Lupin in hoofdstuk zeven van Prisoner of Azkaban blijkt duidelijk dat het louter toeval was dat de boeman zijn intrek had genomen in het kasteel in die tijd:

"Boggarts als donkere, afgesloten ruimtes", zei professor Lupos. 'Kleerkasten, de opening onder de bedden, de kasten onder de gootstenen - ik heb er zelfs een ontmoet die zich in een staande klok had genesteld. Deze is gistermiddag verhuisd en ik vroeg het schoolhoofd of het personeel het zou verlaten om mijn derde jaren wat oefening.

Bovendien werd die specifieke boeman eigenlijk vernietigd in de les Verdediging tegen de Zwarte Kunsten in hetzelfde hoofdstuk:

"Riddikulus!" schreeuwde hij, en ze hadden een fractie van een seconde zicht op Sneep in zijn kanten jurk voordat Marcel een grote "Ha!" van gelach liet horen, en de boggart explodeerde, barstte uit in duizend kleine rookpluimen en was verdwenen.

Hoewel er theoretisch nog andere boosdoeners zouden kunnen zijn, lijkt het erop dat ze in het kasteel niet alledaags voorkwamen.Toen Harry wilde dat Lupos hem leerde hoe hij dementors moest afweren in hoofdstuk Twaalf van Azkaban, Lupos stelde niet onmiddellijk voor om een ​​boeman te gebruiken. In plaats daarvan zei hij dat hij zou moeten nadenken over hoe ze zouden oefenen. Als er altijd een of twee boggart rondhingen, had Lupos dit meteen kunnen suggereren:

"Ah ja," zei Lupos, toen Harry hem aan zijn belofte aan het einde van de les herinnerde. "Eens kijken ... wat dacht je van donderdagavond acht uur? Het klaslokaal History of Magic moet groot genoeg zijn ... Ik zal goed moeten nadenken over hoe we dit gaan doen ... We kunnen geen echte dementor het kasteel binnenbrengen om te oefenen op ... "

Inderdaad, later in het hoofdstuk gebruiken ze uiteindelijk een boggart, maar Lupos maakt duidelijk dat het niet gemakkelijk was om er een te vinden:

"Wat is dat?" zei Harry.

'Nog een boeman,' zei Lupos, terwijl hij zijn mantel uittrok. "Ik kam het kasteel sinds dinsdag uit, en gelukkig vond ik deze op de loer in de archiefkast van meneer Vilder.

Het kan dus zijn dat er op elk moment geen in het kasteel, of als die er zijn, zijn ze misschien moeilijk te vinden. Als de belangrijkste strijd tegen Voldemort op het punt staat te beginnen, zou het als een enorme verspilling van tijd / middelen worden beschouwd om op zoek te gaan naar een boeman. vinden, en zelfs als het ze zou lukken om er een te vinden, zou het nogal moeilijk zijn om het alleen de Dooddoeners te laten terroriseren en niet de Hogwarts-verdedigers. Bovendien zouden de Dooddoeners het op zeer korte termijn kunnen verwijderen, in welk geval het niet veel bereiken.

Een veel beter gebruik van tijd / middelen was om te proberen het kasteel op andere manieren te verdedigen. Manieren waarbij het kasteel niet moest worden uitgekamd met de kans om niets te vinden. Manieren die dat niet deden iets losmaken dat zich net zo goed tegen hen zou kunnen keren. Manieren die er niet bij betrokken waren gebruikmakend van tactieken die mogelijk in een oogwenk overwonnen kunnen worden met een charme op het derdejaarsniveau.

> Manieren waarbij het kasteel niet werd uitgekamd met de kans om niets te vinden. Behalve Harry natuurlijk.Zijn taak was expliciet om het kasteel uit te kammen met de kans niet te vinden wat hij zocht.
Er was er een in het doolhof voor het Toverschool Toernooi, dus ze zijn niet zo * erg * onmogelijk te vinden.
@Wildcard Niet onmogelijk.Gewoon geen reden om aan te nemen dat er eentje rondslingert die je op elk moment gemakkelijk kunt nemen.
@Wildcard Het had overal vandaan kunnen komen, niet alleen van Zweinstein.Het ministerie moet het hele VK (en Frankrijk en waar Durmstrang ook is) zoeken
#3
+18
Mal
2019-01-21 00:17:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een Boggart zou niet erg effectief zijn.

Een Boggart vrijlaten om te proberen de Dooddoeners bang te maken, zou niet erg effectief zijn. De charme om een ​​Boggart af te weren is eenvoudig, het is niet een gevorderde of moeilijke.

"De charme die een Boggart afstoot is eenvoudig, maar vereist kracht van geest. Zie je, wat een Boggart echt afmaakt, is gelach . Wat je moet doen, is het forceren om een ​​vorm aan te nemen die je grappig vindt. "
- Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Chapter 7 (The Boggart in the Wardrobe)

Lupos is heel gemakkelijk in staat de Boggart af te weren, zelfs als hij in zijn eigen ergste angst verandert. De meerderheid van de Dooddoeners zou waarschijnlijk hetzelfde kunnen doen, aangezien het allemaal volwassen tovenaars zijn en de meesten van hen waarschijnlijk een zekere vaardigheid in magie hebben.

"Toen zagen ze een zilverwitte bol die in de lucht hangt voor Lupos, die bijna lui 'Riddikulus!' zei. "
- Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Chapter 7 (The Boggart in the Wardrobe)

De Boggart-afstotende charme was niets exclusiefs voor 'goede' tovenaars, dus er is geen reden om te denken dat de Dooddoeners het niet zo moeiteloos en effectief zouden kunnen casten als Lupos kon. Bovendien was de strijd druk, dus de Boggart zou misschien niet eens goed kunnen veranderen in iemands grootste angst.

"Eh - omdat er zoveel van ons zijn, heeft het gewonnen ' weet je niet welke vorm het moet hebben? '

‘Precies,’ zei professor Lupos, en Hermelien legde haar hand neer en keek een beetje teleurgesteld. ‘Het is altijd het beste om gezelschap te hebben als je te maken hebt met een Boggart. Hij raakt in de war. Wat zou hij moeten worden, een onthoofd lijk of een vleesetende slak? Ik heb eens een Boggart diezelfde fout zien maken - hij probeerde twee mensen tegelijk bang te maken en veranderde zichzelf in een halve slak. Niet op afstand beangstigend. "
- Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Chapter 7 (The Boggart in the Wardrobe)

Maar zelfs als dat zo zou zijn, zou het voor een Dooddoener waarschijnlijk triviaal eenvoudig zijn om de Boggart af te weren.

Hoewel ik het in het algemeen eens ben met dit argument, denk ik ook dat er een goed klein verhaal op de loer ligt in het idee.Gezien het feit dat we tijdens de slag om Zweinstein twee groepen mensen hebben, beide met vergelijkbare angsten - hun ergste vijand ontmoeten (althans op dit moment).Het kan zijn dat deze gedeelde angst het voor de Boggart eigenlijk gemakkelijker zou kunnen maken om zich op één vorm te concentreren en zo te verschijnen als een gedupliceerde Voldemort of een herrezen Perkamentus (of misschien een Harry).Had kunnen zorgen voor een mooie twist-verhaallijn tov de opstandingssteen.
Ik zou nog meer zeggen, ik denk niet dat boggarts mensen daadwerkelijk fysiek aanvallen.We hebben alleen effecten gezien van hun aanwezigheid (de neppe Dementor-boggarts) en alleen mentale effecten.We hebben ze nog nooit op de aanval zien drukken, zelfs niet als hun prooi niet in staat is om de tegenarm te verzamelen.Ik denk dat het nut van een boeman waarschijnlijk beperkt zou zijn tot het demoraliseren van tegenstanders.
Ik ben het met de meeste van dit antwoord eens, behalve de veronderstelling dat volwassen tovenaars een Boggart triviaal zouden verslaan.Natuurlijk kon Lupos ervoor zorgen, hij was de leraar.Een wiskundeleraar die geen wiskunde kon doen, zou als ongeschikt worden beschouwd om dat werk te doen.Dat betekent niet dat alle studenten het gemakkelijk zouden oppikken en (nog belangrijker) die kennis / vaardigheid perfect zouden behouden tot in de volwassenheid.Molly Wemel, bijvoorbeeld, blijkt op zichzelf een formidabele heks te zijn, maar werd nog steeds erg beïnvloed door een Boggart.
#4
+14
Valorum
2019-01-20 17:21:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De meerderheid van de Dooddoeners lijken alumni van Hogwarts te zijn en we weten dat het curriculum Verdediging tegen de Zwarte Kunsten een les bevat over omgaan met Boggarts sinds ten minste de jaren 1920.

Dumbledore teaching a DADA course against Boggarts, from the "Fantastic Beasts and Where to Find Them" movie

Als dat het geval is, zou een losse Boggart voor hen triviaal eenvoudig zijn om mee om te gaan.

Zeg dat tegen mevrouw Wemel.
@Alex - Ik heb het altijd vreemd gevonden dat ze het zo slecht deed.
Zoals alle lezers.
Mevrouw Wemel is een moeder van 7, ze heeft veel te vrezen, en de meeste snijden behoorlijk diep.Zoals de meeste angsten, is de eerste uitdaging om zelfbeheersing te verwerven als je ermee wordt geconfronteerd.Dat is waar ze worstelde.
Mevrouw Wemel was ook nogal dom om het alleen onder ogen te zien als ze een huis vol andere mensen had.
Een tegenargument zou ik zien: ze moeten eerst weten dat het een Boggart is waarmee ze te maken hebben.In het heetst van de strijd is dat misschien een hele tijd niet het geval.
@DarkwingI Ik ben het met je eens.Veel studenten zijn waarschijnlijk het meest bang voor Voldemort en het is zeker beangstigend om twee Voldemort-instanties te hebben.
Dat was eigenlijk het punt.Ze zei in het boek dat het "gewoon een dwaze boeman" was of zoiets.Ze was niet dom om het alleen onder ogen te zien: het was waarschijnlijk iets dat ze eerder had gedaan.Het punt was dat er zoveel te doen was, met de Orde, de terugkeer van Voldemort, haar familie, enzovoort, dat zelfs een boeman kon leeglopen.Trouwens, hebben we ooit gezien dat een boeman iemand lichamelijk letsel toebracht (afgezien van de bijwerkingen van zijn vorm)?Ik denk dat er geen fysiek gevaar was.
Waarom is dit antwoord CW?
@Randal'Thor - Weet niet.Waarschijnlijk heb ik net op de verkeerde knop geklikt
#5
+1
talex
2019-01-24 15:02:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een andere optie is: niemand wilde iets bekijken dat Dooddoener zou kunnen afschrikken omdat het iets vreselijks moet zijn. Het zal iedereen afschrikken, inclusief de persoon die besluit deze truc uit te voeren.

Om eerlijk te zijn, ik ben er vrij zeker van dat alleen Voldemort zelf Death Eater bang maakt.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 4.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...