Vraag:
Waarom heeft de Batmobile het bordje "GEEN STAP"?
Reinstate Monica - Goodbye SE
2015-04-29 10:50:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Deze (stille) video toont de Batmobile in de nieuwe Batman v Superman-film:

Echter, 14 seconden in zien we:

NO STEP on the Batmobile!

Waarom zou de Batmobile "GEEN STAP" aan de zijkant moeten hebben? Batman kent het risico en het is niet alsof hij een taxiservice runt. Maakt Batman zich zorgen over het krijgen van een kaartje van een overenthousiaste veiligheidsfunctionaris van Health &?

Het is om hem eraan te herinneren daar niet te gaan staan.
@Richard - Heeft Batman echt een herinnering nodig?
Het [bewijs] (http://scifi.stackexchange.com/q/87536/20774) zou suggereren dat hij
Waarschijnlijk om Robin eraan te herinneren.
Misschien zijn het vleugels - vliegtuigvleugels hebben vaak een gedeelte met de markering "NO STEP" om gebieden aan te duiden waar het voor een passagier onveilig zou zijn om te betreden (in het geval van een te grote evacuatie).
Ik betwijfel of dit teken daadwerkelijk zal verschijnen in de theatrale release. Dit zijn slechts vroege b-roll-opnames die nog niet door de postproductie zijn gegaan (vandaar de stilte). Het bord is er waarschijnlijk om de cast en de crew te waarschuwen daar niet te gaan staan, omdat dat stuk niet sterk genoeg is om het gewicht van een persoon te dragen en waarschijnlijk zou breken. Dat zou een dure vergissing zijn.
Ik denk dat het meer te maken heeft met het feit dat ze wilden dat de Batmobile eruitziet als een militair vliegtuig, dat dingen zoals deze op delicate stuurvlakken heeft geschilderd (onder andere). Ik betwijfel of de filmmakers echt begrijpen waarom ze daar op de vliegtuigonderdelen zijn.
@JasonHutchinson: dat is waarschijnlijk het meest realistische antwoord!
@JasonHutchinson Overweeg om uw opmerking als antwoord toe te voegen.
Het is duidelijk dat het antwoord van JasonHutchinson de juiste is, dat had iedereen kunnen bedenken, daarom wordt deze vraag niet gesteld, toch? We willen in universum-verklaringen, net zoals alle Whovians er alles aan doen om elk klein detail uit te leggen: P.
Ook @JasonHutchinson de waarheid is nooit zo grappig.
@VincentAdvocaat: het is mij niet duidelijk, als Jason gelijk heeft, is het geweldig!
Misschien is het om SUPERMAN te misleiden om daar niet te stappen! >.>
Dat is raar. Het * zou * moeten zijn "BAT NO STEP."
De grotere vraag is: waarom zou een gepantserd voertuig zoals de Batmobile een lichaamsdeel hebben dat breekt als je erop stapt?
Nog een gedachte: misschien is dit gewoon een parodie op de Batman tv-serie uit 1966? Alles was toen immers gelabeld - van Bat-Hook tot Bat-Anti-Shark-Spray.
@nneonneo - Ik denk dat de "no step" -waarschuwingen op de vleugel er zijn voor grondpersoneel om te voorkomen dat ze een kwetsbaar of bewegend deel van de vleugel beschadigen. Geen enkele passagier in een evacuatie zal naar de vleugel kijken (zelfs als ze het schrift konden zien en het niet werd verduisterd door rook, water, duisternis, enz.). Als passagiers echt iets zouden moeten vermijden tijdens een evacuatie, zou dit tijdens de veiligheidsbriefing worden vermeld.
Ik weet zeker dat het meer alleen een esthetiek is om ons, de kijkers, er humoristisch aan te herinneren dat de batmobile meer op een straaljager dan op een auto lijkt.
@Richard, is uw "bewijs" link bedoeld om recursief te zijn?
@TecBrat - Ja :-) Reageren op Wiki's commentaar (heeft hij echt een herinnering nodig?), Duidelijk wel, anders zou er geen sticker zijn.
Zoals ik elders heb gepost - er zijn andere stickers op de steun (gevaar voor elektrische schokken, enz.). Deze zijn er heel duidelijk niet voor de filmploeg. Ze zijn er voor visuele interesse, onderdeel van de "greebling".
Als dit een veiligheidsfunctie is, vraag ik me af welke andere veiligheidsfuncties het heeft. Misschien zijn er zwaailichten en piepende geluiden als Batman zijn veiligheidsgordel niet draagt.
In [deze tentoonstelling] (http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3117335/The-Batmobile-Batman-V-Superman-unveiled-official-synopsis-film-released-promises-new-threat. html) (zie video) de Batmobile heeft een ** NO STEP ** teken. Misschien komt het in de film.
Het is duidelijk omdat je alleen op de Batmobile mag jitterbuggen. Geen stapdansen toegestaan.
Het is omdat hij graag nacho's eet terwijl hij naar [Jethro Tull] luistert (http://www.metrolyrics.com/no-step-lyrics-jethro-tull.html)
Acht antwoorden:
#1
+100
Ryan Veeder
2015-04-29 12:23:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik weet niet hoe ridderlijk Batman in deze film zal blijken te zijn, maar de Dark Knights uit het verleden hebben af ​​en toe reden gehad om burgerpassagiers mee te nemen. Vicki Vale in Batman en Rachel Dawes in Batman Begins mochten beiden een ritje maken in hun respectievelijke Batmobiles nadat ze gered waren door hun respectievelijke Batmen.

Dus , zelfs als hij geen taxiservice heeft, is het zeker niet ondenkbaar dat hij de Batmobile tot een gierende stop brengt, de motorkap intrekt en gromt: "Klim erin!" voor iemand in gevaar. Batman heeft natuurlijk op deze onvoorziene situatie geanticipeerd en een onveilig gebied gemarkeerd - om de inwoners van Gotham beter te beschermen.

goed uitgelegd .. logica is echt gezond ..
"*KLIM IN! NEE, NIET DAAR, HET IS GEVAARLIJK. NEE, NIET PRECIES ZO GEVAARLIJK ALS DE JOKER, MAAR - ZIE, NU HEB JE JE VOET GEBRAND. \ * mompelt \ * WAAROM NIET IEMAND OOIT HET DAMN TEKEN LEZEN * "
(Warner Bros., ja, ik ben beschikbaar voor scriptconsultancy.)
Paul - geweldige dialoog, maar ik ben bang [je hebt concurrentie] (http://scifi.stackexchange.com/a/8080/143) van @ChrisB.Behrens
Of als het geen ridderlijkheid is, het is de ultieme pick-upmachine. Hij vaart afwisselend op vrijdagavond over de Gotham Strip, zoals te zien is in "Batman: After Hours" op HBO en Netflix Premium.
Gordon nam ook de Batmobile voor een ritje in Batman Begins. Dus ja, de Batmobile wordt niet exclusief gebruikt door Batman. (Bovendien ben ik er vrij zeker van dat Alfred misschien een paar plezierritjes heeft meegemaakt ...)
@PaulD.Waite lol: "STAP IN. NEE, JE MOET ... NIET DAAR, HET IS HEET. NAAR LINKS. NEE, JE ANDERE LINKS. KLIM GEWOON OVER DE ... # $ ^ DAMMIT. WAT IS DE HEL VERKEERD MET JOU? VERGEET HET, BLIJF HIER. "
GEEN STAP hoeft niet alleen een veiligheidszaak te zijn. Als je daarheen gaat, kan er iets kapot gaan.
@PaulD.Waite Jij en Chris zouden samen moeten komen om wat scripts te schrijven. [Zie zijn handwerk voor uzelf] (http://scifi.stackexchange.com/a/8080/2871).
Superschurken zijn erg kwetsbaar voor omgekeerde psychologie ...
ook de onderdelen zijn uit voorraad leverbaar en hebben veiligheidswaarschuwingen. Batman koopt zijn onderdelen, hij heeft een vleermuizengrot, geen smelterij en een fabriek. veel dingen die hij heeft, zijn onderdelen van fabrieken die hij bezit en zullen waarschuwingen en andere labels erop hebben vanwege het feit dat ze standaard onderdelen bevatten.
@Brad, hoewel ik niet zeker weet of de betonnen muur waar je doorheen slaat, het bord goed zal lezen.
@PaulDraper Batman zal het leren lezen
Misschien hebben ze het daar om de show "Batmobile Confessions" voor te bereiden. Batman reed 's nachts rond, pakte willekeurige mensen op en sloeg bekentenissen uit hen.
#2
+85
Valorum
2015-04-29 12:33:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Omdat niet alleen batman werkt aan de Batmobile heeft gewerkt

Merk op dat de eerdere batmobile is ontworpen door één man (Fox), gebouwd door anderen (Waynetech), aangedreven door een andere (Wayne) en onderhouden door weer een andere man (Alfred).

Er zijn op zijn minst vier en mogelijk tientallen mensen die aan de verschillende batmobiles hebben gewerkt, van wie een ieder had kunnen denken dat was een stap.


Omdat de auto uit voorraad (vliegtuig?) onderdelen is gebouwd

Zoals Patrick en Monty hebben er in hun opmerkingen hierboven op gewezen dat de onderdelen die voor de Tumbler werden gebruikt, werden gekannibaliseerd uit de militaire middelen van Waynetech in plaats van helemaal opnieuw op maat te worden gemaakt. Hetzelfde geldt vrijwel zeker voor de gemodificeerde Batmobile. Deze onderdelen zijn mogelijk vooraf geverfd met de aanduiding "geen stap" voordat ze werden toegeëigend voor dit 'zwarte project'.


Dus hij weet waar hij niet moet stappen

Omdat Bruce niet fundamenteel betrokken was bij het ontwerp van de auto, is het duidelijk in zijn belang om te weten op welke bits kan worden getrapt en welke niet. Duizenden dollars aan schade toebrengen aan zijn funky nieuwe Batmobile ter wille van een stencil van $ 1 is geen goede afweging.

Dat was ook mijn gedachte. Deze batmobile zou vergelijkbaar kunnen zijn met de Tumbler omdat het een hergebruikt voertuig was dat oorspronkelijk was ontworpen voor een grotere distributie. Daarom zou het moeten voldoen aan enkele veiligheidsvoorschriften, zoals waarschuwingsstickers en veiligheidsgordels.
Een teken dat je te lang op internet bent: "Tumbler" ziet eruit alsof het verkeerd is gespeld.
@phantom42 Een teken dat het internet te lang bestaat: Google leidt zoekopdrachten van "tumbler" om naar "tumblr"
@phantom42 Een teken dat je te lang op internet bent: je leest "Tumbler" als "Tumblr".
Ik denk dat de belangrijkste werkers hier de propmeesters en special effects-teamleden zijn, die niet willen dat mensen op een deel van hun * niet echt gepantserde metalen * auto stappen en schade aanrichten.
@Turch ... dat is ... te ... veel.
#3
+46
Jason Hutchinson
2015-04-30 22:55:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Op veler verzoek plaats ik mijn opmerking opnieuw als antwoord.

Ter verduidelijking: dit beeldmateriaal is niet het eindproduct, dus verwacht niet dat dit bord in een officiële release zal verschijnen . Het zal hoogstwaarschijnlijk tijdens de postproductie digitaal worden gewist. Je zou dit net zo min zien als de draden die de stuntmannen in een uitgebreide vechtscène tegenhouden.

Ik betwijfel ten zeerste of het teken er is voor Batman, of zijn jonkvrouw in nood. Het is hoogstwaarschijnlijk door de propmaster geplaatst om de cast en de crew te waarschuwen om niet te veel gewicht op dat onderdeel te zetten, omdat het waarschijnlijk zou breken of iets onder het carrosseriepaneel zou beschadigen. De tijd zal uitwijzen of ik gelijk heb.

Ik wilde dit exacte ding beantwoorden, dus +1. De getoonde beelden zijn duidelijk geen beelden van postproductie, en zijn alleen bedoeld om ons te laten zien hoe de prop eruit ziet en om ons er enthousiast over te maken.
Leuk idee, maar niet erg waarschijnlijk. "No Step" -borden worden voor zeer specifieke doeleinden op vliegtuigen en militaire voertuigen gebruikt, en het gebruik van zo'n bord op een rek zegt dat dit de look was waar ze naar op zoek waren. Denk er eens over na: waarom heb je een bord op een prop om mensen te instrueren in het gebruik ervan * als een prop *, terwijl iedereen die het gebruikt toch geïnstrueerd wordt over het gebruik ervan? Waarom hebben de makers van dit voertuig zoveel moeite gedaan en er zoveel details op aangebracht, en vervolgens een felroze neonreclame erop aangebracht met de tekst "dit is een prop!"? Het zou op het scherm terechtkomen, zoals je hier ziet. Propmakers doen dat niet.
De reden dat ze dat niet doen, is dat het "digitaal wissen" van dingen in elk frame van een scène duur is. Zoiets op een rekwisiet plaatsen en zeggen "repareer het gewoon in de post!" kom je niet ver. Er is een reden dat elke echte set vóór gebruik wordt uitgekamd op zaken als schrijven, logo's en labels. Alleen degenen die * bedoeld * zijn om gezien te worden, zouden ooit op de camera moeten belanden.
@DewiMorgan Er is veel postproductie cgi, de hele film zal veel donkerder zijn en dit verwijderen is kinderspel. Ze moeten veel doen aan de batmobile postproductie, het verwijderen van die letters zal geen probleem zijn.
@DewiMorgan Ik ben het hierover met Vincent eens. Met moderne verwerkingssoftware duurt het niet lang om dergelijke artefacten te wissen. Ze kunnen een script schrijven dat 90-99% ervan automatisch filtert. Er zouden maar een handvol frames zijn die meer gedetailleerd werk zouden vereisen. Dit zouden scènes zijn met close-ups van de Batmobile. Houd er rekening mee dat ten minste 75% van de film waarschijnlijk CGI-composietafbeeldingen bevat die naadloos in de rest van de film zullen overvloeien.
Het zal interessant zijn om de definitieve versie te zien. De trailer heeft misschien geen geluid, maar de visuele productiewaarden zijn redelijk hoog en het * hele punt * van de trailer is dat hij de Batmobile liefdevol vanuit elke hoek bewondert. Het heeft gewoon geen zin om er een flagrante propherinnering op achter te laten. Ik denk dat het er zal zijn (modulo de vissitudes van filmproductie in het algemeen), ik vermoed dat het voor het onderbewuste verband is met vliegtuigen.
De technologie voor verwijderbare bewegwijzering bestaat (tape, magneten, wat dan ook) en het verwijderen van dit bord samen met alle andere beschermende dingen die op de off-set zouden staan, is een stuk goedkoper dan het verwijderen in de post. CG is niet hetzelfde als kleurbalans. Het is inderdaad heel ver van "een script schrijven" om elke instantie van "geen stap" uit de film te verwijderen. Elke CG-wijziging in elke opname moet vanaf het storyboard bekend zijn. Elk kost geld en tijd, die van tevoren moeten worden begroot. Een teken om "te worden" uitgespoten wanneer het in schot drijft "zou niet vliegen.
Als het meanta zou worden verwijderd in de post, zou het dayglo zijn, dus je kon het niet missen in de uitsnijruimte. Als je zoveel uitgeeft aan een werkbare, bestuurbare hero prop als deze, is "fix it in post" * absoluut niet * oké om te zeggen. Hero-rekwisieten moeten er perfect uitzien. Prop-jongens mogen NIET dicteren waar het CGI-budget zal worden besteed. De uitzondering zijn rekwisieten specifiek voor CG, voor effecten die onmogelijk zijn met een realworld-rekwisiet. Deze klasse van rekwisieten betekent dat je een handtekening krijgt van andere mensen dan een held: het mengen van de twee zou op zijn best pijnlijk zijn.
Heeft de tijd geleerd of je al gelijk hebt?
#4
+28
Kenster
2015-04-30 22:59:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het kan de humor van een ingenieur zijn van de kant van Batman of de daadwerkelijke bouwer van de batmobile, zoals deze mededeling over het Space Shuttle Carrier-vliegtuig:

enter image description here

"Shuttle montagepunt" door Rob Elliott (Zeeeter op en.wikipedia) - Zelfgemaakt; oorspronkelijk geüpload naar en.wiki hier. Gelicentieerd onder Public Domain via Wikimedia Commons.

#5
+16
MrWonderful
2015-05-01 01:01:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb het bewijs anders geïnterpreteerd dan de meeste hier.

Het zou me verbazen als de bewegwijzering niet de definitieve versie maakt. Het is opzettelijk geplaatst, met zeer nette letters, om de Batmobile een 'ruimtevaart'- of' hightech'-gevoel te geven.

Als je een Google-zoekopdracht uitvoert, kun je Ik zal ontdekken dat de meeste werkelijke 'geen stap'-borden (die moeten voorkomen dat echte mensen op een niet-dragende ondergrond stappen) fel gekleurd zijn en vaak rood of geel.

Mijn mening (en dat is alles wat het is) is dat de Batmobile zo gemarkeerd is dat het de indruk wekt dat hij onderhevig kan zijn aan service door zijn team van ingenieurs en / of is geleverd door de fabrikant (Wayne Industries) met genoemde markering op zijn plaats. Net zoals het zou zijn voor iedereen die er een heeft besteld - alsof het een echt product is met alle normale veiligheids- / waarschuwingsstickers op hun plaats.

Een interessante theorie. Je vergeeft me als ik blijf wachten met het stemmen van dit antwoord totdat ik de officiële trailerbeelden zie.
Helemaal mee eens. Net als het oranje label dat zichtbaar is na 9 seconden (en opnieuw op 17 en 26); het label met gevaar voor elektrische schokken dat na 20 seconden zichtbaar is; en wat zou er iets op het dak kunnen zijn na 22 en 27 seconden ... * dit zijn emblemen voor visuele interesse. * Het zijn geen spullen die op een rekwisiet worden geplaatst om alleen in de post te worden verwijderd. Dat gebeurt gewoon niet. Nooit.
Ik ben geneigd het ermee eens te zijn.Dit klokkenspel met de utilitaire militaire / industriële esthetiek en militaire vliegtuigen hebben vaak geen stapmarkeringen, ook al zou je hopen dat het vlucht- en grondpersoneel dit toch zou weten (in ieder geval net zo goed als Batman).
#6
+5
Vincent
2015-04-30 21:58:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk (net als Jason Hutchinson die dit als eerste noemde) dat het een label is voor de filmploeg, aangezien het duidelijk een kwetsbaar onderdeel zal zijn dat het volledige gewicht van een persoon niet kan dragen (of een soortgelijke reden).

Te oordelen naar de ongewijzigde beelden en geen muziek + het feit dat er B-roll in de titel staat, is dit stockmateriaal dat is gelekt of vrijgegeven aan een netwerk om enige verwachting te wekken voor de aankomende film.

Ik vind dit beeldmateriaal niet leuk, als het gelekt is, schaam je voor de persoon die het heeft gedaan, we hebben de batmobile op foto's gezien en zullen het in toekomstige 'ECHTE' teasers / trailers / clips wacht maar tot het goed uitkomt.

Als het opzettelijk is uitgebracht, schaam je voor de filmstudio, dit laat zien dat ze geen moeite doen om een ​​hype voor de film te creëren en niet goed lezen voor de film (ik ga met de eerste optie).

Maar ja, het label is puur voor de crew, het heeft niets te maken met dingen "in-universe".

Sorry om het voor te bederven ja, maar er is waarschijnlijk niets meer aan de hand.

Ik zou verwachten dat alle rekwisieten die door de bemanning moeten worden gehanteerd, handgrepen hebben, of andere bekende gebieden om kracht uit te oefenen, alleen voor een dergelijke behandeling.Het is hoogst onwaarschijnlijk dat iemand op dat oppervlak moet stappen voor de normale opname-instellingen.
#7
+4
Lightness Races in Orbit
2015-05-01 02:49:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Waarom zou het niet? Als er gevaar is, is er gevaar.

Je zou kunnen stellen dat het grondpersoneel op luchthavens en op militaire bases zeer goed opgeleid moet zijn en er nooit aan zou denken om op de gevaarlijke delen van vliegtuigen te stappen , maar fabrikanten pleisteren nog steeds "NO STEP" overal. Het is een veiligheidsmaatregel. Het is een voorzorgsmaatregel.

Ik zie helemaal geen reden om dit niet op de Batmobile van toepassing te laten zijn.

Zie je geen reden? Ik heb er een paar in de vraag gesteld.
@Wikis: Nee, dat heb je niet gedaan. Het lijkt erop dat je dit antwoord of het idee dat 'iets niet doen niet het tegenovergestelde is van niets doen' niet begreep
#8
+3
Wad Cheber stands with Monica
2015-06-12 09:28:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Omdat stappen schade aan het paneel kan veroorzaken.

enter image description here

Serieus, ik zie twee mogelijkheden: het is niet bedoeld om gezien te worden door het publiek, alleen de cast en bemanning (zoals anderen hebben opgemerkt); of het is bedoeld om door het publiek gezien te worden en de indruk te wekken dat dit een of ander stuk militaire hardware is, hoewel het duidelijk wordt herbestemd voor Batman's gebruik.

Maar we weten het pas als de film uitkomt.

Het is grappig, ik stelde me net voor dat Batman gewoon zijn affiniteit toonde met [Jethro Tull] (http://www.metrolyrics.com/no-step-lyrics-jethro-tull.html)


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...