Vraag:
Waarom riskeren mensen de dood door zich bij Starfleet aan te sluiten als het niet om geld of het behoud van hun huizen gaat?
Emissarry
2015-02-24 13:55:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het kijken naar Star Trek deed me denken aan een paar "diepere" vragen over Starfleet, die allemaal gerelateerd zijn aan de Star Trek TV-serie.

Laten we bijvoorbeeld de Dominion War nemen: mensen sterven elke seconde worden schepen vernietigd en komen er nog steeds cadetten bij, hoewel ze weten dat ze waarschijnlijk zullen sterven tenzij ze bij Picard of Sisko zijn.

Zoals ik las en begon te begrijpen, heeft geld geen waarde meer, latinum is de algemene handelsvaluta in het universum. Maar mensen op aarde handelen niet en verdienen hun salaris niet. De aarde is een veel betere plek dan vandaag en toch voegen jonge jongens en meisjes uit elke cultuur / beschaving zich bij Starfleet omdat ze gewillig hun overlijdensakte ondertekenen.

Waarom doen ze mee, wat motiveert hen? Ze weten misschien dat ze waarschijnlijk zullen sterven.

Ze verdienen geen salaris. Ze zouden elke andere taak kunnen doen, maar ze kiezen hiervoor. En wat is er interessanter: hoeveel doden op slagvelden moeten elke dag voor StarFleet worden opgesteld?

Wat krijgen ze na de dienst? Waarom doen ze het anders dan hun huizen te beschermen?

"Waarom doen ze het anders dan hun huizen te beschermen?" Is dat niet voldoende reden? Hebben de mensen die in de Eerste Wereldoorlog hebben gevochten het gedaan omdat het goed betaalde?
@PaulD.Waite Sommigen van hen vochten, want desertie werd bestraft met de dood. Anders ben ik het helemaal met je eens en vind ik deze vraag vreemd: wat heb je aan een groot salaris als je (zoals de vraag veronderstelt) toch doodgaat? Aan de andere kant is het logisch om dood te gaan om je huis en je gezin te verdedigen.
@Einer: Ja - en aan het begin van de Eerste Wereldoorlog boden enorme aantallen mensen zich vrijwillig aan om te vechten. Het VK vocht meer dan een jaar met een volledig vrijwilligersleger, alleen [introduceerde dienstplicht] (http://en.wikipedia.org/wiki/Recruitment_to_the_British_Army_during_the_First_World_War) in januari 1916.
Antwoorden van [* Who shovels shit in full communism? *] (Http://politics.stackexchange.com/questions/7816/who-shovels-shit-in-full-communism) passen goed bij deze vraag.
van de honderdduizenden leden van de stervloot zijn er zeer weinig slachtoffers, als iets aparts zijn van de bemanning van de onderneming of DS9 de gevaarlijkste mogelijkheid is, is de federatie typisch, zoals vermeld in de nieuwe reboot van startrek, een vredeshandhaving organisatie, ze vechten meestal met niemand, de onderneming aan de andere kant heeft een behoorlijk trackrecord van tussenkomst en gevechten, bemanningsleden vallen als vliegen neer (tenzij je een brugofficier bent). de Dominion-oorlog en de borg zijn echt de uitzondering. en dan verandert het in een WO II-scenario, vecht of wordt afgeslacht.
Velen van hen sloten zich aan bij Starfleet * voordat * er een grootschalige Dominion Oorlog gaande was, tijdens een relatieve tijd van vrede, dus die is er. Hoewel er zelfs voor die tijd al een mogelijkheid was om in conflict te komen met Klingons, Ferrengi, Romulans, et cetera. Dus dat kan niet de enige reden zijn.
De analogieën van de Eerste en Tweede Wereldoorlog zijn erg slecht gekozen, als ik mag zeggen. Beide oorlogen werden opzettelijk uitgelokt en verwachtte reikhalzend door alle grote betrokken partijen, en veel mensen aan beide kanten trokken oorlog, niet omdat ze daartoe gedwongen waren, maar om ideologische redenen (zoals wraak voor 1870/71 aan de ene kant, of het allerhoogste ras zijn dat moet uitbreiden en zich moet verdedigen tegen vernietigende krachten aan de andere kant). Dit is beslist geen goede vergelijking met Star Trek, waar de mensheid langs zulke dingen is "geëvolueerd".
Nadat de holosuite was geperfectioneerd, moet iedereen die in de echte wereld achterblijft een bepaalde persoonlijkheid hebben die actualisering vereist in echte (hoe belangrijker hoe beter) gebeurtenissen.
Omdat het leuk / spannend / uitdagend / lonend is om te doen, en dat zijn veel betere redenen om iets te doen dan geld.
omdat kapitalisme en hebzucht geen fundamentele aspecten van de mensheid zijn (buiten Amerika tenminste: P)
@JamesRyan Kapitalisme is duidelijk niet een kenmerk van alle menselijke samenlevingen. Maar hebzucht is dat eigenlijk wel. Veel mensen die utopische communistische samenlevingen proberen te creëren, hebben in een manifest geschreven: "We zullen een samenleving creëren waarin geen hebzucht is en iedereen bereidwillig werkt voor het welzijn van de gemeenschap." Het daadwerkelijk laten gebeuren is iets heel anders.
Deze discussiethread was * veel * te lang;het is nu [gearchiveerd in chat] (http://chat.stackexchange.com/rooms/60021/discussion-on-question-by-emissarry-why-do-people-risk-death-by-joining-starflee) enverwijderd uit dit bericht.
Bemanningsleden sterven meestal alleen als ze een rood shirt (ENT- en TOS-tijdperk) of gouden shirt (vanaf TNG) zijn
Elf antwoorden:
#1
+178
Valorum
2015-02-24 17:00:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Van elke individuele serie (en de nieuwe canon-strips) lijkt elk bemanningslid verschillende redenen te hebben om lid te willen worden van Starfleet:

Om zichzelf uit te dagen (Picard)

PICARD: Het verwerven van rijkdom is niet langer de drijvende kracht in ons leven. ... We werken eraan om onszelf en de rest van de mensheid te verbeteren.

Star Trek: First Contact

Omdat ze daartoe werden geïnspireerd door een beroemd familielid (Kirk, Janeway)

KIRK: Wacht. Waar je vandaan kwam, kende ik mijn vader?

SPOCK PRIME: Ja. Je sprak vaak over hem als je inspiratiebron om bij Starfleet te komen. Hij leefde er trots op om je kapitein van de Enterprise te zien worden.

Star Trek (2009)

en

JANEWAY: Shannon O'Donnell inspireerde me toen ik een meisje was. Ze had invloed op mijn verbeeldingskracht, op mijn doelen.

ZEVEN: Ik heb me nooit gerealiseerd dat genealogie zo'n impact zou kunnen hebben.

JANEWAY: Ik zou geen Starfleet Captain zijn geworden als zij er niet was geweest.

VOY: 11.59

Vanwege dankbaarheid jegens Starfleet (Tasha Yar, Worf, Data , Saru)

ISHARA: Dus Tasha zorgde voor me. En toen ik oud genoeg werd, sloot ik me aan bij de Coalition.

DATA: En Tasha niet?

ISHARA: Mijn zus haatte de kaderleden. Beschuldigde hen van de dood van onze ouders. Voor alles. Ze weigerde mee te doen. En ze vertrok [om zich bij Starfleet te voegen] zodra ze de kans had.

TNG: Legacy sup >

en

WORF: Ik ben door mensen uit Khitomer gered. Opgegroeid en geliefd bij menselijke ouders. Ik heb het grootste deel van mijn leven in de buurt van mensen doorgebracht, naast hen gestreden.

TNG: Redemption

en

SOONG: Ik gaf je de mogelijkheid om te kiezen wat je maar wilde. Om te doen wat je wilde. Waarom Starfleet?

GEGEVENS: Het waren Starfleet-officieren die me hebben gered.

SOONG: Ah. Dus je hebt besloten je emancipators na te bootsen, huh? Wat teleurstellend.

TNG: Brothers

en

Saru: Elk verhaal dat ik hoorde creëerde een ruimte in mij om meer te voelen, meer lief te hebben. Ik ben bij Starfleet gekomen om mensen in nood te helpen op de manier waarop ik werd geholpen.

STD: An Obol for Charon sup>

Omdat het een logische fit lijkt voor hun vaardigheden (Data, Spock, Michael Burnham)

FAJO: Een militaire pacifist. Wat een geweldige paradox. Vertel eens - wiens vreselijke beslissing was het om je in Starfleet te laten opnemen?

GEGEVENS: Het was uiteindelijk mijn eigen beslissing. Mijn vaardigheden leken geschikt ...

TNG: The Most Toys

en

SCIENCE MINISTER: Je hebt de verwachtingen van je instructeurs overtroffen. Je laatste record is onberispelijk. Met één uitzondering. Ik zie dat je je ook hebt aangemeld bij Starfleet.

SPOCK: Het was logisch om meerdere opties te cultiveren.

Star Trek (2009)

en

MICHAEL BURNHAM: Vanaf mijn jeugd op Vulcan ben ik opgevoed met de gedachte dat dienstbetoon mijn doel was. En ik bracht die overtuiging over op Starfleet.

STD: Battle at the Binary Stars

Omdat ze voelen dat het hun lot is ( Worf)

WORF: Ik rende de bergen in. Ik had drie dagen geen voedsel of water. Maar daar, in de grotten van No'Mat, verscheen Kahless aan me in een visioen en vertelde me dat ik iets zou doen dat geen enkele andere Klingon ooit had gedaan. Nadat ik naar de aarde was teruggekeerd, dacht ik na over de betekenis van zijn woorden en vroeg ik me af wat mij te wachten stond. Toen ik oud genoeg was, kwam ik bij Starfleet.

DAX: Iets wat nog nooit een Klingon had gedaan.

DS9: The Sword of Kahless

Om weg te komen van andere, minder smakelijke keuzes (Chief O'Brien, Nog, Ezri Dax)

O'BRIEN: Toen ik zeventien was, stuurde mijn vader zelfs een opgenomen auditie voor de Aldeberan Music Academy.

JAKE: (opgewonden) Wat is er gebeurd?

O'BRIEN: ik stapte in. Het was de gelukkigste dag van zijn leven. Ik wist niet hoe ik hem moest vertellen dat ik niet wilde gaan. Dus twee dagen voordat ik zou vertrekken, ging ik de stad in en schreef me in voor Starfleet.

DS9: Shadowplay sub >

en

SISKO: Waarom is het zo verdomd belangrijk voor jou om in Starfleet? Waarom doe je dit?

NOG: Omdat ik niet wil eindigen zoals mijn vader [....] wil ik doe iets met mijn leven ... iets de moeite waard.

SISKO: Zoals lid worden van Starfleet.

DS9: Heart of Stone

en

EZRI: ik denk dat ik het zo druk had met dromen over manieren om uit dat huis te komen ... ik heb nooit gezien wat er echt in het huis gebeurde ... wat was wat Norvo overkwam ... de eindeloze vernederingen ... de constante trommel van kritiek ... de manier waarop zijn hart in kleine stukjes werd gesneden. Ik had het moeten zien. Ik had moeten proberen het te stoppen.

DS9: Prodigal Daughter

Om humanitaire redenen (Dr. Bashir, Dr. McCoy, Saru)

VARGAS: I kan zien dat je dat eerder hebt gedaan.

BASHIR: Te vaak. Grappig. Ik ben bij Starfleet gekomen om levens te redden.

DS9: The Siege of AR-558

en

MCCOY (VO): Met elke nieuwe plek die we ontdekken, komt de mogelijkheid van nieuwe oplossingen, nieuwe mogelijkheden , nieuwe geneeswijzen. Het is grappig. Ik dacht dat ik Mississippi nooit zou verlaten, maar daar raakte ik de weg kwijt. Het kostte een reis door de melkweg om het weer te vinden. Een nieuw doelgerichtheid.

Star Trek IDW # 17

Om te zien wat er daarbuiten is (Capt. Archer, Trip Tucker, T'Pol, Chakotay, Travis Mayweather, Dr. Phlox, Harry Kim, Simon Tarses, Hoshi Sato, Melora Pazlar, Paul Stamets)

PHLOX: Oh, onzin. Onzin. Je maakt je teveel zorgen over de menselijke moraal. Ik dacht dat je wilde leren over nieuwe culturen. Is dat niet waarom je lid werd van Starfleet?

TUCKER: Natuurlijk is dat zo. Maar ik ben opgevoed met het idee dat je niet speelt rond met de vrouw van een andere man. Ik denk niet dat ik daar ooit van zal veranderen.

ENT: Stigma sup>

en

CHAKOTAY: Ze zouden het redden. Paleontologie was altijd mijn eerste liefde. Daarom ben ik bij Starfleet gekomen.

ZEVEN: Waarom heb je het niet nagestreefd?

VOY: een kleine stap

en

TUCKER: Ik begrijp je niet, T'Pol. Ik dacht dat je bij Starfleet kwam, zodat je wat meer met mensen kon communiceren. Maar het lijkt me dat je, sinds we Spacedock hebben verlaten, al je vrije tijd opgesloten in je kamer doorbrengt met het lezen van die bijbel van je.

ENT : Daedelus

en

PHLOX [OC]: Ik was van plan deze brief inmiddels te verzenden, maar de valakiaanse epidemie heeft het grootste deel van mijn tijd in beslag genomen. Het werken met de artsen hier is behoorlijk bevredigend. Ik neem aan dat dit de reden is dat we lid zijn geworden van de Interspecies Medical Exchange, maar ik maak me zorgen over het ten onrechte wekken van hun hoop.

ENT: Dear Doctor

en

TAYMON: Ik sloot me aan bij de koopvaardijvloot zodat ik kon krijgen de ruimte in, omdat ik elk kwart van de melkweg wilde verkennen.

KIM: Net als ik met Starfleet. Mijn hele leven is dat alles wat ik ooit heb willen doen.

VOY: favoriete zoon

en

TARSES: Ik zat altijd te kijken naar de oefeningen en stelde me voor dat ik een officier was. Ik wist dat het mijn moeder gelukkig zou maken.

PICARD: Maar je deed het niet.

TARSES: Nee ... ik was achttien en gretig ... het laatste wat ik wilde doen was vier jaar in klaslokalen zitten ... ik wilde daarbuiten zijn. .. reizen door de sterren ... Ik wilde nergens op wachten.

TNG: The Drumhead

en

HOSHI: Wat weet je over deze Klingons?

ARCHER: Niet veel. Een rijk van krijgers met tachtig polygutturale dialecten gebouwd op een adaptieve syntaxis.

HOSHI: Zet het harder.

ARCHER: Denk erover na. Jij zou de eerste mens zijn die met deze mensen praat. Wil je echt dat iemand anders het doet?

ENT: Broken Bow

en

MELORA: Ik droomde erover om als meisje de sterren te verkennen. En ik zou geen enkele ... "handicap" toestaan, geen stoel, geen Cardassian station ... om me ervan te weerhouden die droom na te jagen.

DS9: Melora

en

STAMETS: Ik werd astromycoloog vanwege ontzag. Ontzag voor het wonder van het leven. Ik ontmoette Straal en we vormden een partnerschap. We zouden bij de aderen en spieren komen die onze melkwegstelsels bij elkaar houden. We zouden de waarheid vinden. En we waren blij in ons lab, toen begon je oorlog en Starfleet coöpteerde ons onderzoek.

STD: Context is for Kings

Omdat ze hunkeren naar bevelverantwoordelijkheid (Michael Eddington)

EDDINGTON: Je zou verrast zijn. Mensen komen Starfleet niet binnen om commandant of admiraal te worden. Het is de stoel van de kapitein waar iedereen zijn oog op heeft. Dat was wat ik wilde toen ik me aanmeldde, maar je wordt geen kapitein in een gouden uniform.

DS9: The Adversary

Om hun carrièremogelijkheden in de civiele sector te bevorderen (Mortimer Harren)

HARREN: Ik heb me aangemeld bij Voyager omdat ik een jaar praktijkervaring nodig had. Het was een vereiste om toegang te krijgen tot het Instituut voor Kosmologie op Orion One. Als we niet waren verdwaald in het Delta Kwadrant, zou ik er nu zijn.

JANEWAY: Sorry dat ik je carrièreplannen heb vertraagd , maar ons leven is allemaal onderbroken. Dat is de aard van de ruimte verkenning. Het is onvoorspelbaar.

HARREN: Daarom hou ik niet van verkenning van de ruimte. Van ster naar ster strompelend als een dronken insect dat naar een lichtbron rent, is niet mijn idee van een waardig bestaan. Pure theorie is het enige dat me zorgen baart.

VOY: The Good Shepherd

Vanwege familiebanden (Tom Paris, Will Riker, Worf, Geordi La Forge, Tuvok, Deanna Troi, Wesley Crusher, Jake Sisko)

Een grote het aantal bemanningsleden lijkt te zijn van de 2e en 3e generatie Starfleet-personeel, in Voyager aangeduid als " Starfleet-brats". Tom Paris, Will Riker, Worf, Tuvok, Geordi La Forge, Deanna Troi, Wesley Crusher en Jake Sisko zijn allemaal voorbeelden van degenen die effectief door hun ouders naar Starfleet zijn geduwd. Merk op dat Jake, Wesley, Tuvok en Tom uiteindelijk Starfleet de rug toekeren wanneer hun levenskeuzes onverenigbaar worden.

VALTANE: Nou, als je een hekel had aan het hier zo vaak, waarom ben je in de eerste plaats bij Starfleet gekomen?

TUVOK: Ik kwam onder druk van mijn ouders. Maar ik heb al besloten mijn commissie op te zeggen zodra deze opdracht is voltooid.

VOY: Flashback sub >


De nieuwe IDW Star Trek-stripreeks bevat een aantal posterafdrukken waarin mensen worden verzocht zich bij Starfleet aan te sluiten. Zoals u kunt zien, is de belangrijkste strekking van de advertentie de mogelijkheid tot verkenning:

Cross the final frontier: Enlist in Starfleet

enter image description here

evenals andere voordelen van deelname, zoals de mogelijkheid om, ahem, interessante mensen te ontmoeten ...

Go boldly: Enlist in Starfleet

Je bent weggelaten "om indruk te maken op meisjes (of jongens)". Ik ben er vrij zeker van dat een deel van de motivatie voor sommige mensen was om een ​​uniform aan te trekken waardoor ze gerespecteerd worden en daardoor aantrekkelijk voor mensen op wie ze indruk willen maken.
Er is heel weinig informatie over de motivatoren voor de TOS-crew. Alle suggesties zijn dankbaar ontvangen.
We weten allemaal dat McCoy zich bij Starfleet voegde om weg te komen van een zeurende x-vrouw ... zo was het tenminste bij het opnieuw opstarten, lol!
@Paulster2 - De strip maakt eigenlijk vrij duidelijk dat het verhaal van de "ex-vrouw" maar een halve waarheid was. Een groot deel van zijn inspiratie was het overlijden van een (jonge) patiënt.
Dit is een geweldige compilatie, maar ik zou ook het momenteel geaccepteerde antwoord hebben geaccepteerd omdat het Columbus noemt.
Behalve dat Roddenberry's inspiratie Horatio Hornblower was, niet Christopher Columbus. ..
@PeterCordes oftewel "alleen erin voor de hoeden en de meisjes"
@Neuromancer - De vrouwen houden echt van een man in uniform, dat is waar.
#2
+113
user5514
2015-02-24 14:26:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De Star Trek-wereld is gebaseerd op een economie na schaarste, wat dit artikel mooi uitlegt.

Mijn gok: omdat je bent geboren op een plek waar al je basisprincipes zijn bedekt tot bijna de top van de piramide, rest is alleen zelfactualisatie. Wat is daar beter voor dan het universum te verkennen? Ik zou blindelings tekenen als ik daar was. Houd er rekening mee dat de Star Trek-serie alleen betrekking heeft op de intensieve evenementen: ze zullen geen aflevering behandelen over een routinematige verkenning van de ruimte zonder enig contact, anders zouden we in slaap vallen ;-).

Ik denk dat ze ontvang gewoon het gevoel een aantal zinvolle verhalen in hun leven te hebben + een geweldige ervaring in het onbekende! Het zit in ons, waarom besloot Columbus anders zoveel problemen te krijgen?

"Houd er rekening mee dat de Star Trek-serie alleen betrekking heeft op de intensieve evenementen, maar geen aflevering over een routinematige verkenning van de ruimte zonder enig contact" - Helemaal juist. De bewering in de vraag dat "ze waarschijnlijk zullen sterven tenzij ze bij Picard of Sisko zijn" is zeker onjuist - een percentage zou sterven, maar niet genoeg om te betekenen dat een bepaalde dienstplichtige "waarschijnlijk" zou sterven.
Dit antwoord, hoewel enigszins correct, houdt geen rekening met de canon-redenen die door de bemanning worden gegeven om mee te doen. O'Brien was bijvoorbeeld niet geïnteresseerd in zelfactualisatie, hij wilde gewoon stoppen met de muziekschool en het universum een ​​beetje zien, Tom Paris werd erin geduwd vanwege de verwachtingen van zijn vader en omdat hij opwinding en opwinding wilde. avontuur.
Nou, je geeft concrete voorbeelden, ik weet zeker dat het meer voorbeelden zullen zijn die niet zullen passen bij wat ik antwoord, maar ik kan niet antwoorden op basis van x aantal redenen. Ik antwoord op basis van een veronderstelling dat alle fundamentele "bedreigingen" worden verzacht, gebaseerd op een aantal psychologische studies.
@Richard Ik zou zeggen dat beide kwalificeren als zelfactualisatie
Columbus is waarschijnlijk een slecht voorbeeld, aangezien hij het deed om rijk te worden.
@Dancrumb Ik vind hem een ​​goed voorbeeld, zijn familie was niet arm en hij hoefde zich in de vijftiende eeuw niet druk te maken over geld. Toch besloot hij zijn leven te wagen om een ​​andere weg te vinden om naar Indië te komen.
Niet iedereen op de schepen is "het universum aan het verkennen". Misschien bent u de assistent van het fornuis of de badkamerreiniger ...
@bruno Zelfs de koks op een marineschip krijgen verlof aan de wal. Je staat misschien niet aan het roer, maar je krijgt genoeg onderzoek gedaan.
Niet iedereen zou beslist worden gemotiveerd door zelfactualisatie ... sommigen zouden ervoor kiezen om op hun advertenties te gaan zitten.
"[Een betere handelsroute naar Azië is verdoemd - Columbus wilde ** cheddar **] (http://theoatmeal.com/comics/columbus_day)".
@bruno In ieder geval op de NCC-1701-D kun je die banen niet eens hebben! Dank aan de replicator en [geautomatiseerde schoonmaaksystemen] (http://scifi.stackexchange.com/a/81259/21291).
En hoewel iedereen zegt dat Trek na schaarste is, lijken ze geen gebrek te hebben aan kolonies die lijden aan hongersnood of ziekte, of die leven in wat duidelijk niet alles hebben wat ze zouden willen, laat staan ​​behoefte.
Hoe dekt de economie van na de schaarste liefde / erbij horen en achting?
dat zijn waarden die van jezelf komen, niet van de omgeving waarin je bent.Ook liefde / erbij horen en achting zijn ideeën die niet onder economie vallen.
#3
+36
Royal Canadian Bandit
2015-02-24 15:23:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is een duidelijke parallel: waarom biedt iemand zich vrijwillig aan om lid te worden van een leger in de echte wereld ?

Soms komen rekruten uit een zo armoedige achtergrond dat de strijdkrachten de enige kans op een vaste baan en een opleiding, maar dat hoeft niet. De gemiddelde soldaat zou de kost kunnen verdienen met een beroep waarbij er niet op beschoten wordt. Hetzelfde geldt voor politie, brandweerlieden of andere gevaarlijke bezigheden.

Dus waarom doen ze mee? Misschien voor de opwinding en het avontuur. Misschien voor de kans om iets groters te dienen dan zijzelf. Misschien uit familietraditie. Misschien, hoe gek het ook mag klinken, uit een gevoel van patriottische trots en idealisme.

Hoewel er in de echte wereld huurlingen bestaan, hebben zelfs zij meestal enige motivatie naast geld verdienen - waarschijnlijk in de trant van "opwinding en avontuur". Al het geld in de wereld (of melkweg) wordt niet veel gebruikt als je wordt gedood of permanent invalide wordt in een oorlogsgebied, dus je hebt een reden nodig om die risico's te nemen in plaats van thuis te blijven en accountant te worden.

Ik ben echt een beetje geschokt dat de vraagsteller zich geen motivatie kan voorstellen voor een persoon om zijn of haar leven te riskeren, afgezien van grote stapels geld.

Absoluut dit - de vrijwillige strijdkrachten in de meeste landen van de Eerste Wereld zijn zeer gemotiveerd en zeer effectief, maar de meeste niet-officieren worden vrij laag betaald. Daarnaast hebben sommige landen, zoals het VK, een reserveleger dat een kleine vergoeding betaalt aan deeltijdse soldaten en hun loon evenaart als ze worden ingezet. Niemand is ooit rijk geworden door lid te worden van de TA, is de boodschap die ze je zullen vertellen - het geld is gewoon een zoetstof voor degenen die hun tijd willen besteden. Je zou waarschijnlijk een lange scriptie kunnen schrijven over waarom jonge mannen zich bij het leger voegen, maar ik vermoed dat geld gewoon een voetnoot is!
"Ik ben echt een beetje geschokt dat de vraagsteller zich geen motivatie kan voorstellen voor een persoon om zijn of haar leven te riskeren, behalve grote stapels geld."Ik ben het ermee eens dat er veel mogelijke motivaties zijn.Maar als ik terugkom naar het leger in het echte wereldvoorbeeld - ik wens soms dat niemand, gewoon niemand meedoet aan een oorlogszuchtige operatie.Het zou zo simpel kunnen zijn.Als niemand eraan zou willen deelnemen, zouden we geen oorlog hebben.Sommige motivaties in de echte wereld kunnen dus ook donkerder van aard zijn (bijvoorbeeld ISIS).Dit is natuurlijk niet het geval voor Starfleet (behalve Sectie 37 misschien).
#4
+21
Dunk
2015-02-25 21:42:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het verbaast me dat nog niemand het voor de hand liggende heeft verklaard:

om vreemde nieuwe werelden te verkennen, om nieuw leven en nieuwe beschavingen te zoeken, om moedig te gaan waar niemand eerder is geweest.

en vergeet "Space: The final frontier" niet.

Behalve dat dat de missie is van de * Enterprise *
#5
+13
Destroyer73
2015-02-25 01:10:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ga hier ook mijn 2 cent in gooien. Als voormalig militair hier in de Verenigde Staten kan ik getuigen van de geldigheid van de mentaliteit van individuen die zich bij Starfleet voegen. Ik zet de redenen op een rij en bespreek er daarna enkele. En ja, deze kwamen vrijwel allemaal aan bod in de opmerkingen hierboven.

 1. Familiale erfenis of plicht (mijn vader, grootvader, broer, oom, enz. Gediend)
 2. Nationaal trots of nationale plicht (dienen of vechten voor mijn land)
 3. Educatieve voordelen (collegegeld)
 4. Bevrediging van een gevoel van avontuur (zie de wereld)
 5. Verkenning (nu zeldzaam maar denk aan luitenant Charles Wilkes die Antarctica ontdekt)
 6. Alternatieve vorm van straf of interventie voor risicojongeren (zeldzaam)
 7. Vaardigheid, handel en opleidingsmogelijkheden.
 8. Stabiele carrière (economische ontberingen)

Ik weet zeker dat ik er misschien een paar heb gemist, maar dit zijn de opvallende redenen, en de meeste zijn geldig voor het Star Trek-universum als goed.

Persoonlijk ben ik lid geworden van de dienst om 3 redenen: 1, nationale trots, ik ben trots op mijn land en ik wilde iets terugdoen waarvan ik wist dat het waardevol was. 2, Familiale plicht, mijn vader en beide grootvaders dienden en mijn vader zag strijd in Vietnam, ik voelde dat het mijn plicht was om die erfenis voort te zetten. 3, Onderwijs, wist ik dat ik een fatsoenlijke opleiding kon krijgen terwijl ik mijn land diende. Ik heb geen seconde nagedacht over rijkdom terwijl ik diende.

In het Star Trek-universum is het najagen van rijkdom en fortuin in het rijk van de Federatie een verre herinnering. Omdat er nu voor alles wordt gezorgd dat iemand nodig heeft voor het dagelijks leven, kunnen mensen zich concentreren op het ervaren en uitbreiden van de menselijke conditie. Kennis, verkenning en avontuur zijn de valuta van de dag.

Alle mensen die zich bij Starfleet voegen, weten dat er een erfelijke mogelijkheid van de dood is, net als in ons moderne leger. Niemand doet mee zonder dat dit ruimschoots duidelijk is gemaakt lang voordat de inkt op papier wordt gezet. Dat gezegd hebbende, de Federatie en Starfleet zijn niet van nature oorlogszuchtig. Het zijn avonturiers, wetenschappers en ontdekkingsreizigers die alleen dorst hebben om die verlangens te bevorderen. De realiteit van de Melkweg heeft echter aangetoond dat voorzichtigheid geboden is bij het ontmoeten van andere culturen wiens doelen in strijd zijn met die van de Federatie.

De meeste ruimteschepen zijn in de eerste plaats verkenningsvaartuigen, wapens worden strikt als defensief beschouwd, maar zijn redelijk in staat om wordt gebruikt in een aanvallende rol. Sun Tzu zei het het beste: "Onoverwinnelijkheid ligt in de verdediging; de mogelijkheid van overwinning bij de aanval."

De Melkweg is vol gevaar. Alleen al in de ruimte zijn is al gevaarlijk genoeg, laat staan ​​paden kruisen met de meeste levensvormen overal, niet alleen de intelligente soort. Het komt met de baan en ik ben er vrij zeker van dat iedereen bij Starfleet erg voorbereid is op de realiteit van hun keuze.

Dit zijn de redenen waarom ik min of meer lid ben geworden: familie (vader was marine, ik USMC), nationale trots, persoonlijke trots, opleiding, carrière (hoewel ik niet doorging) en laatste geld (slechte beloning was beter dan wat ik had voordat). Allemaal in uw lijst en zeer geldige redenen door de geschiedenis heen (en ik neem aan tot in de toekomst).
# 3 en # 8 lijken niet van toepassing te zijn. In de wereld van Star Trek heeft iedereen gratis toegang tot onderwijs en werk.
# 6 is wel van toepassing (voor Tom Paris) maar alleen omdat ze van plan zijn hem te chanteren om ** opnieuw ** mee te doen.
# 4 + # 5 lijken hetzelfde te zijn.
@Richard, denk op deze manier aan 4 en 5, # 4 Ik wil plaatsen zien of bezoeken die ik anders misschien nooit zal bereiken, maar die algemeen bekend zijn. Op aarde zou je het kunnen gelijkstellen aan gestationeerd zijn in Japan. # 5 Iets ontdekken dat verloren is gegaan door tijd en geschiedenis, een plek vinden waar geen mens of in het geval van Star Trek geen enkele intelligente ruimtevaartrace ooit een voet heeft gezet. Het is nu zeer zeldzaam, de ontdekking van nieuwe plaatsen is nu voorbij, maar de zoektocht naar verloren schepen op de oceaanbodem is nog steeds iets waar de Amerikaanse marine actief aan deelneemt. Hetzelfde geldt voor uiterst nauwkeurige kaarten van de zeebodem en weersvoorspellingen.
@Destroyer73 - Ik accepteer dat. Je hoeft geen ontdekkingsreiziger te zijn om interessante dingen te zien.
Wat betreft nummer 3 en 8: ik heb het gevoel dat er educatieve mogelijkheden zijn die exclusief zijn voor Starfleet Academy. Ik heb mijn antwoord aangepast om te zeggen dat de MEESTE van toepassing zijn, niet ALLE ... aangezien we hier overdreven pedant zijn! Wat # 6 betreft, zou hetzelfde kunnen worden gezegd van Kirk via Christopher Pike. Hoewel hij niet gedwongen of wettelijk verplicht was, zijn de omstandigheden vergelijkbaar.
#6
+10
M.Dax
2015-02-25 22:28:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik hou van het antwoord met alle citaten, maar als je een vergelijking in de ECHTE WERELD wilt, zoek dan niet verder dan een heleboel mensen die promoveren. in een vakgebied waar je een heel goede baan kunt krijgen met een bachelor- of masterdiploma (zoals informatica). Volgens een studie krijgen CS Ph.D.'s hun geld (verloren door 'alternatieve kosten') pas terug als ze in de veertig zijn in vergelijking met Masters-studenten. Dus waarom zouden ze het doen? Twee simpele antwoorden:

 1. PRESTIGE: voor mensen die waarde hechten aan onderwijs, de Ph.D. is een bron van groot prestige, vooral onder familieleden. Dit is vergelijkbaar met het prestige dat wordt toegekend aan Starfleet-functionarissen in Star Trek, vooral wanneer ze een opmerkelijke prestatie leveren.

 2. LOKAAL VAN HET ONBEKENDE: je krijgt alleen je Ph .D. (in elk veld) als je iets hebt gedaan dat nog niet eerder is gedaan. Het hoeft niet baanbrekend te zijn, zoals de relativiteitstheorie, maar het moet een onbekend terrein zijn. De aantrekkingskracht van het onbekende, het recht om 'eerste kennis' over iets te claimen, is iets dat onze soort enorm drijft. Wat is er misschien spannender dan je te wagen in de ultieme onbekende ruimte? We zien ook een deel van deze passie (voor het onbekende) bij zowel Captains Sisko als Picard, in termen van hun interesses in Bajoran-technologie (zie 'Explorers' in seizoen 3 van DS9) en archeologie ('The Chase' in seizoen 6 van TNG ).

Ten slotte schaam ik me niet om toe te geven dat Star Trek DE reden is waarom ik ervoor koos om de wetenschap in te gaan, en waarom ik altijd een wetenschapper zal zijn, ongeacht wat het loon. Dus misschien was de wetenschap een even grote aantrekkingskracht voor degenen die ook naar Starfleet wilden gaan. Zelfs midden in de Dominion-oorlog zien we bijvoorbeeld dat er mogelijkheden zijn voor baanbrekende wetenschap.

Het is goed om te weten dat er nog een van ons is! Ook ik ging de wetenschap in en deed hard werken voor een doctoraat, juist vanwege Star Trek. Het heeft echt geholpen om de persoon die ik nu ben vorm te geven. Ik heb er minder geld door (de meeste van mijn middelbare schoolvrienden besloten om te stoppen na een bachelordiploma en echt geld te verdienen), maar ik heb nergens spijt van.
#7
+6
user1833028
2015-02-28 03:13:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Instinct:

Stel je voor, er is bijvoorbeeld een leeuwaanval. Als niemand bereid is te sterven om de stam te verdedigen tegen die van de leeuw, vluchten allen zelfzuchtig hun huizen en is de stam niet meer - en de leeuw is vol.

Maar als alle valide mannen zijn bereid om te sterven om het dorp te verdedigen, sommigen van hen doen dat misschien ... maar de leeuw krijgt een speer en het dorp blijft.

Daarom: het verdedigen van je grasmat is een eenvoudig instinct. Het moet zijn. Wat we in de federatie hebben overwonnen, is impulsief vechten. Schepen zijn nog steeds bewapend ...

In ieder geval flair in starfleet tijdens de slechtste tijden om mee te doen!

Ook wij mensen zijn in feite kanker. We onderzoeken alles.

Gewoonten geleerd tijdens het onderwijs:

Het wordt duidelijk gemaakt dat de federatie uitstekend onderwijs heeft genoten. Ze lijken niet zomaar een mind-scanner / filler aan te sluiten en je alles te leren (hoewel ze dit ogenschijnlijk zouden kunnen). Ze willen dat je de ervaring hebt. Het zijn waarschijnlijk meesterlijke psychiaters (manipulatoren als ze dat zouden willen zijn) en hun onderwijssysteem stelt een gedragspatroon vast dat niet inactief is.

De Verenigde Staten scoren bijvoorbeeld midden in het peloton op het gebied van wereldwijd gestandaardiseerd testen ondanks het grote onderwijsbudget. Het is dus duidelijk dat sommige onderwijsmethoden efficiënter zijn dan andere. De medische / psychiatrische kennis van de Federatie is waarschijnlijk voldoende om kinderen te vormen tot mensen die zoveel mogelijk voor het welzijn van de samenleving zullen werken.

Maar het is zelfs niet dat ... afgestudeerden van instellingen binnen de federatie * gewoon zal niet de gewoonte hebben om stil te zijn!

Verveling:

Mensen zijn ultra-sociale wezens: zelfs onder andere primaten. Het holodek zal niet iemand vervullen tenzij hij ernstige problemen had (of erg passief is) - en dan weten we dat onderwijs in de federatie bijna verplicht moet zijn.

Als zodanig zullen mensen waarschijnlijk de hele tijd naar buiten komen - alle luxe van de federatie leek niet zo verslavend te zijn als tv

(ik bedoel, hoeveel fatsoenlijke schermen zien we zelfs in de vertrekken van mensen? Hun ogen zijn allemaal perfect, denk ik ...)

Wie zegt dat er geen beloningen zijn?

Het is twijfelachtig dat zelfs de federatie iedereen meeneemt die één tot honderden planeten wil zien. De onderneming zal "je afzetten bij de dichtstbijzijnde sterrenbasis", maar het is twijfelachtig dat er federatie sterrenschepen zijn die in de stemming zijn om verder voor je te gaan dan dat! Je zou op zijn minst een civiele baan moeten hebben om bij alle coole dingen te zijn.

Bovendien krijgt de kapitein nog steeds grotere vertrekken. Onthoud dat "post-schaarste" niet "oneindigheid" betekent. - het is mogelijk dat er materiële voordelen zijn voor het dienen van de federatie, afgezien van de glorie een geweldige ontdekkingsreiziger te zijn!

Kijk naar 10-vooruit. Kijk dan eens naar enkele van de smerige schepen / bars die we tijdens de afleveringen hebben gezien ... er zijn tal van persoonlijkheden die elke dag 10 vooruit zouden gaan.

#8
+3
Jim2B
2015-03-30 07:27:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zoals anderen al hebben gezegd, overweeg dan de redenen waarom mensen lid worden van echte legers. Ik denk dat ik de antwoorden van anderen heb uitgefilterd:

 1. Adrenalineverslaafden
 2. Geïnteresseerd in velden die alleen door Star Fleet worden onderzocht (schilden, wapens, enz.)
 3. Iemand / ding nodig hebben of willen om richting te geven aan hun leven
 4. Willen behoren tot iets dat 'groter is dan zijzelf' of iets 'met betekenis'
 5. Gevoel van broederschap of erbij horen
 6. Als het menselijk leven nu voldoende lang is, kan een gevoel van verveling (zoals @ user1833028 al zei) ertoe leiden dat ze meedoen - dan zouden ze kunnen ontdekken dat ze graag dienen en blijven.
 7. Voor Ik heb jaren met het leger gewerkt en eerlijk gezegd werken ze op een heel coole $ h1t en vonden dat werk professioneel (maar niet financieel) lonend. Dus misschien een verlangen om met cool $ h1t te werken.
 8. Mijn broer is een psycholoog die terugkerende dierenartsen behandelde. Hij besloot dat hij meer goed zou kunnen doen als hij servicemens korter zou behandelen - in het theater. Dus op 42-jarige leeftijd sloot hij zich aan bij het leger en werd hij prompt ingezet in Afghanistan. Hij had al anderen gediend, maar hij had het gevoel dat hij hen beter van dienst kon zijn als hij deel uitmaakte van het leger. Dit past heel goed bij het ethos van Star Fleet.

Eerlijk gezegd is het aantal redenen waarom iemand lid zou kunnen worden waarschijnlijk evenredig met het aantal gekwalificeerde mensen. Ik stel me voor dat een van de doelen van de psychische tests die deel uitmaken van het toelatingsproces, is om de motivaties van de sollicitanten te bepalen.

#9
+2
WVR Spence WestVirginiaRebel
2017-10-07 15:21:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat ze worden betaald in "credits", of dat waren ze in ieder geval in het tijdperk van de originele serie. Ik vermoed dat ze meedoen voor het avontuur, en voor de ervaringen die het hen zou kunnen geven in het latere burgerleven, zoals het leger van vandaag (om nog maar te zwijgen van de ruimtebabes). Maar nogmaals, Starfleet is niet in de eerste plaats een militaire organisatie, hoewel het zich vaak als een organisatie gedraagt. Het is als een combinatie van NASA en de Amerikaanse marine, waarbij verkenning de belangrijkste missie is.

Bewerkt om in verschillende vragen te veranderen
#10
+1
Anthony X
2019-03-04 04:12:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TOS was niet "post-schaarste". Starfleet was een carrièrekeuze. Natuurlijk waren er hogere motieven zoals zelfactualisatie, verlangen om te dienen, verlangen om te ontdekken. Maar overweeg een paar dingen die Kirk zegt ...

 • "The Doomsday Machine" (in antwoord op Scotty die verklaarde dat hij een van de phaser-banken van de Constellation heeft opgeladen): "je hebt zojuist je loon verdiend voor de week".
 • "The Apple" (tegen Spock): "weet u hoeveel Starfleet in u heeft geïnvesteerd?" (waarnaar Spock een werkelijk bedrag begint te citeren)

Deze suggereren dat geld van een bepaalde denominatie nog steeds in gebruik is. Kirk's opmerking in "The Doomsday Machine" kan worden opgevat als louter stijlfiguur om Scotty's inspanningen te erkennen, maar er is geen reden om aan te nemen dat een dergelijke stijlfiguur zou overleven in een economie na schaarste. Kirk's vraag aan Spock is duidelijk retorisch (wat Spock letterlijk neemt), maar het feit dat hij een letterlijk antwoord kon geven, zegt dat er in feite een letterlijk antwoord bestaat, wat betekent dat er geld bestaat.

De notie van een post -scarcity future wordt geïntroduceerd in Star Trek in TNG's eerste seizoen finale aflevering "The Neutral Zone". Pas op dit punt zouden we de motieven voor een carrière bij Starfleet moeten overwegen. Een paar kunnen zijn:

 • Verkenning
 • Dienst aan de samenleving
 • Verdediging van het gezin (thuis), de samenleving zoals die bestaat, de Federatie
 • Kameraadschap / erbij horen
 • Familietraditie

Wat betreft het feit dat Starfleet-service een gevaarlijke bezigheid is ... nou ja, min of meer. De ruimte in gaan om een ​​oorlog te voeren, betekent niet dat "thuis" veiliger is. Zich niet wagen om te vechten kan (en lijkt dat vaak te lijken) betekenen dat de vijand het gevecht voor je deur brengt. Je wagen aan vreemde afwijkingen in de ruimte kan ook een beetje gevaarlijk zijn, maar dan kunnen talloze andere beroepen hun eigen gevaren met zich meebrengen.

Ik denk dat het * Star Trek IV: The Voyage Home * was dat het idee introduceerde dat er niet meer zoiets als geld bestond.
@HarryJohnston Goed punt ... de bemanning lijkt onbekend met geld als ze in het 20e-eeuwse San Francisco zijn, ondanks de duidelijke verwijzingen in TOS ... het is alsof ze het ooit begrepen hebben en het vervolgens vergeten.Natuurlijk geld terzijde, McCoy en Scotty lijken goed gewend aan ruilhandel (transparante aluminium formule voor de materialen die ze nodig hebben om het ruim van de roofvogel terug te plaatsen).
#11
-2
Joe Cotton
2015-02-25 04:10:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hoewel het misschien wat gevaarlijk lijkt om in het leger te zitten, is de waarheid dat het niet gevaarlijk is. Meestal zijn soldaten, zelfs de frontlinie, niet in de strijd. Denk aan Amerikaanse soldaten in Duitsland, Korea, enz. Zelfs in een hete oorlog raakt 99% niet gewond of gedood. Dus de gevaren zijn overdreven.

Dus mensen gaan in het leger om dezelfde redenen dat ze elke baan aannemen. En hoe dan ook, we staan ​​nu allemaal in de "frontlinies" met al dit terrorisme. Niemand is echt 'veilig' meer.

In de films - vooral Star Trek - is de plot geschreven om zoveel mogelijk actie en drama te laten zien. In een "real life" Star Trek zou het leven van de gemiddelde joe / jane veilig en saai zijn. Net als de Amerikaanse marine.

'Dus mensen gaan bij het leger om dezelfde redenen als dat ze een baan aannemen.' Dat is om loonstrookjes te verdienen ... Maar zoals de vragensteller aangaf in de vraag, in Star Trek "verdienen ze geen loonstrookjes". Dus waarom zou je in dat geval bij het leger gaan?
'Dus mensen gaan bij het leger om dezelfde redenen als dat ze een baan aannemen.' - Niet altijd, en volgens mijn observaties niet zo vaak. Zelfs als je accepteert dat er een heleboel niet erg gevaarlijke militaire banen zijn, hoe zit het dan met de mensen die zich vrijwillig op het puntje van het scherpe einde bevinden, zoals Special Forces, Recon, enzovoort?
Ik heb naar beneden gestemd op basis van een flagrante feitelijke fout. "Zelfs in een hete oorlog is 99% niet gewond of gedood." In WO I hadden Rusland en Frankrijk> 70% slachtoffers, en Duitsland> 60%. http://www.pbs.org/greatwar/resources/casdeath_pop.html In de Tweede Wereldoorlog leed de USSR> 20 miljoen militaire slachtoffers van een totale militaire macht van ~ 35 miljoen. http://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties_of_the_Soviet_Union Duitsland verloor 8% van zijn totale bevolking als militaire sterfgevallen, wat duidt op een totaal aantal militaire slachtoffers, inclusief gewonden,> 50%. De Ostfront was een vleesmolen.
Eerlijk gezegd ben ik gedwongen te stemmen omdat u zegt dat het leger niet gevaarlijk is. Ik stem zelden af, maar de dappere mannen en vrouwen die vechten, verdienen het te weten waarvoor ze zich aanmelden ...


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...