Vraag:
Is het waar dat The Doctor maar 12 keer kan regenereren?
Reinstate Monica - Goodbye SE
2011-01-19 03:58:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Is het waar dat The Doctor maar 12 keer kan regenereren? Want als dat zo is, zal de serie niet veel langer duren. Matt Smith's Doctor is nummer 11 - dat zijn er nog maar twee, toch?

Ik weet niet zeker of het 12 was, ik dacht altijd dat het 9 was, herinner me vaag dat iemand erover sprak toen ik een kind was. Ik weet dat de BBC het proces grotendeels heeft versneld omwille van het drama en dat acteurs de serie te vroeg hebben verlaten, wat de canon heeft beschadigd.
Net als sterrenschepen die de melkweg doorkruisen, beweegt het aantal regeneraties zich met de snelheid van de plot.
Iedereen: bedankt voor alle geweldige reacties!
Ongetwijfeld zullen de schrijvers het mogelijk maken om verder te gaan dan 13, in de eerste aflevering van de 2011-serie was er de eerste helft van een regeneratie, maar vanwege tijdlussen en zo telt het niet. Zelfs als de dokter sterft, kunnen ze nog steeds afleveringen uit zijn verleden schrijven. Op een rare manier zal de dokter nooit sterven.
Er gebeuren vreemde dingen na de laatste regeneratie van The Doctor ... http://www.youtube.com/watch?v=Do-wDPoC6GM&NR&t=16m10s
Weten we zelfs dat William Hartnell * de eerste * incarnatie was? Zo ja, dan is Patrick Troughton de eerste * regeneratie *, en Matt Smith de tiende.
@luserdroog Ja; het feit dat Hartnell de eerste was, wordt in veel verhalen genoemd, waaronder de kerstaflevering 'The Next Doctor' van Tiende Doctor
@Wikis Is er een kans om uw acceptatie te veranderen, in het licht van de nieuwe canon die is gebruikt bij het maken van mijn antwoord?:-)
Twintig antwoorden:
#1
+62
Dori
2011-01-19 06:50:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit is wat zogenaamd het officiële woord is. Uit Doctor Who is nu onsterfelijk, onthult de BBC: Edict dat Time Lords slechts 12 keer kunnen regenereren voordat ze doodgaan, is stilletjes gedumpt:

Hij reist door de tijd en ruimte, redt de aarde en heeft miljoenen fans over de hele wereld. Maar zoals elke "Whovian" weet, kan de dokter niet eeuwig blijven bestaan: Time Lords kunnen slechts 12 keer regenereren voordat ze sterven.

Fans hebben altijd gedacht dat de 13e dokter de laatste zou zijn, dankzij een Doctor Who-aflevering uit 1976, The Deadly Assassin , met Tom Baker als de dokter in zijn vierde incarnatie, en die voor het eerst de regeneratielimiet onthult. Maar een terloops commentaar in een kindertelevisieprogramma later deze maand zal de geschiedenis herschrijven en de Doctor, iconische held van 's werelds meest succesvolle en langstlopende sciencefiction-serie, als onsterfelijk casten.

In de Sarah Jane Adventures (ja, dat was de oude vriend), in de aflevering "The Death of the Doctor". De dokter wordt gevraagd hoe vaak hij kan regenereren, en antwoordt

Vijfhonderdzeven

Recent (altijd gezien het feit dat in het Whoniverse het woord "recentelijk "is erg flexibel), Moffat verklaarde dat hij een plan had om het probleem van regeneratie te omzeilen.

Om een ​​beetje detail toe te voegen, was de regel in de spin-off serie "Sarah Jane Adventures" aflevering "The Death of the Doctor". Hij wordt gevraagd hoe vaak hij kan regenereren, en antwoordt "vijfhonderd en zeven". Mijn mening is dat het prima is om de limiet te laten vallen, maar er moet iets aan worden gedaan ... geef aan dat het een kunstmatige limiet was die werd opgelegd door de Time Lords nadat Rassilon uit de hand liep, of zoiets.
@ChrisB.Behrens +1. Er zijn genoeg "hints" geweest dat de regeneratielimiet kunstmatig werd opgelegd dat ze gewoon naar buiten moesten komen om het te zeggen; het zou perfect zijn geweest als De Meester er op een bepaald moment tijdens Ten's run commentaar op zou geven (over hoe nu de Raad weg is er niets meer is dat hem ervan weerhoudt voor altijd te leven, of zoiets). Misschien zullen ze dat nog steeds doen.
@ChrisB.Behrens, het is grappig dat je zegt dat, aangezien het volgens sommige EU-dingen in de boeken en strips Rassilon was die deze 12 regeneratielimiet oplegde om te voorkomen dat de Time Lords amok. We zien allemaal hoe goed dat is afgelopen.
@ardentsonata - Ik heb een aantal stripboeken gelezen, dus dat is misschien wel waar dat idee vandaan kwam.
Ik zou erop willen wijzen dat de Master nieuwe regeneraties heeft gekregen nadat zijn 12 'opraken'. 12 is de standaardlimiet, maar dat houdt niet op dat er nog meer worden toegekend.
Kunnen we het geaccepteerde antwoord veranderen naarmate de show vordert en de canon nu heeft aangetoond dat dit antwoord onjuist is? Of, natuurlijk, dit antwoord bijgewerkt met de nieuwe informatie ...
Het lijkt erop dat de antwoorden hier al een tijdje niet zijn bijgewerkt. In de laatste aflevering (op het moment dat hij dit schreef), 'The Time of the Doctor', vermeldt hij dat hij al zijn 12 regeneraties heeft opgebruikt. Maar zoals gezegd gebruikte Moffat deze aflevering om 'het regeneratieprobleem te omzeilen' door hem een ​​reset te geven voor een geheel nieuwe regeneratiecyclus. Als een toegevoegde bonus rondt hij ook de verhaallijn af die te maken heeft met de stilte en Trenzalore. Dus ja, de dokter is onsterfelijk. YAAAAAAY.
De conclusie van dit argument is waarschijnlijk correct, maar het bewijs dat werd gebruikt om het te ondersteunen, is aangetoond dat het onjuist is door "The Time of the Doctor" (we moeten met terugwerkende kracht concluderen dat Elf een grapje maakte / luchthartig was toen hij "507" zei) . Merk ook op dat het artikel uit The Guardian dat bovenaan staat, eigenlijk niet gebaseerd was op een "officieel woord" van de BBC op dat moment, het was uitsluitend gebaseerd op de veronderstelling van de verslaggever dat de 507-regel als de definitieve waarheid moest worden beschouwd.
De dokter heeft de neiging om te liegen.
#2
+33
Daniel Bingham
2011-01-19 04:12:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit is Doctor over wie we het hebben. Dit zijn de retcon-experts. De arts vragen wie intern consistent moet zijn, is hetzelfde als verwachten dat Douglas Adams logisch is. Letterlijk in sommige gevallen, aangezien Douglas Adams een tijdje voor Doctor Who schreef.

Geloof me, als ze verder willen dan Doctor 13, zullen ze een manier vinden. En het zal een soort absurde, verwrongen betekenis hebben. Of niet, afhankelijk van de stemming van de schrijver op dat moment.

Regel # 1 legt alles uit: de dokter liegt.
#3
+31
otherchirps
2011-01-20 19:28:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het is van tijd tot tijd naar voren gekomen dat de 12-regeneratielimiet een of ander kunstmatig, door de Time Lord Council opgelegd ding kan zijn.

bijv. In de Five Doctors overtuigt de raad de Meester om hen te helpen door hem regeneratie aan te bieden, aangezien hij geen regeneratie-energie meer had en zich in het trakenietenlichaam van Nyssa's vader, Tremas, bevond.

Van de wikipedia-artikel:

"Dit is de eerste keer dat wordt gesuggereerd dat een nieuwe cyclus van regeneraties kan worden verleend aan een persoon (in dit geval de Master), wat impliceert dat het zou mogelijk kunnen zijn om de limiet van twaalf regeneraties zoals vastgelegd in The Deadly Assassin te omzeilen. "

Ook wordt in de nieuwe serie vermeld dat The Master tijdens de Time War door de Time Lords werd "gereïncarneerd"; die hypothese verder ondersteunen
#4
+27
billpg
2011-01-19 06:05:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn eigenlijk drie officiële canonantwoorden:

Seizoen 6 (1969), "The War Games" : Voor onbepaalde tijd , "behoudens ongevallen".
Seizoen 14 (1976), "The Deadly Assassin" : 13 .
The Sarah Jane Adventures (2010) , "Death of the Doctor" : 507 .

Ik denk dat zijn antwoord in SJA een grap was, gewoon iets om te zeggen dat de kinderen geen vragen zouden stellen.
Ik ben het met Adeptus eens omdat dit ook zou betekenen dat toekomstige regeneraties terug zouden kunnen gaan en eruit zouden kunnen zien als een vorige regeneratie.
#5
+22
Rand al'Thor
2016-01-16 06:53:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Na de release van serie 8 en 9 heeft deze vraag een bijgewerkt antwoord nodig.

Ten eerste staat de limiet van 12 regeneraties zeker nog in de canon en niet Moffetconned. Uit de kerstspecial van 2013:

CLARA: Maar je gaat niet dood. Jij verandert. Je komt meteen weer tevoorschijn met een nieuw gezicht.
ARTS: Nee, niet voor altijd. Ik kan twaalf keer veranderen. Dertien versies van mij. Dertien dwaze doktoren.
CLARA: Oké, dus je bent nummer elf, dus
ARTS: Ha. Zijn we kapitein Grumpy vergeten, hè? Ik noemde mezelf niet de dokter tijdens de tijdoorlog, maar het was nog steeds een regeneratie.
CLARA: Oké, dus jij bent nummer twaalf.
ARTS: Nou, nummer tien is ooit hersteld en heeft hetzelfde gezicht behouden . Ik had op dat moment ijdelheidsproblemen. Twaalf regeneraties, Clara. Ik kan het nooit meer doen.

- The Time of the Doctor

Behalve dat hij het natuurlijk doet het opnieuw doet, later in dezelfde aflevering, wanneer de Time Lords hem extra regeneraties gunnen en hij verandert in een knorrige oude Schot.

Op dit moment heeft de dokter een onbekend maar waarschijnlijk groot en eindig aantal regeneraties tot zijn beschikking. In een aflevering van serie 8 zegt hij dat hij niet weet hoeveel en dat het oneindig kan zijn:

ARTS: Ja. Ze wil daar niet staan ​​kijken hoe we worden neergeschoten, of wel? Ze zal doodsbang zijn. Eerst meisje, dan haar leraar, en dan ik. Je zult veel tijd moeten besteden aan het neerschieten van me, want ik zal blijven regenereren.
(Courtney zit op het dek achter de grote Russische bom en mokkelt.)
ARTS: In feite, ik ' Ik ben er niet helemaal zeker van dat ik niet eeuwig zal regenereren.

- Kill the Moon

Maar recentelijk, in de finale van serie 9, laat de man die hem blijkbaar de extra regeneraties heeft gegeven, of op zijn minst achter de beslissing stond om dit te doen, het klinken alsof hij nu heel veel heeft, maar niet oneindig veel ( hoewel zelfs hij niet weet hoeveel):

RASSILON: Een direct bevel van je president! Je laat me geen keus.
(Rassilon activeert zijn handschoen.)
RASSILON: Hoeveel regeneraties hebben we je gegeven? Ik heb de hele nacht.
(Er komen vier wapens aan.)

- Hell Bent

(alle accenten van mij)

[Je vroeg me] (http://scifi.stackexchange.com/questions/809/is-it-true-that-the-doctor-can-only-regenerate-12-times?noredirect=1#comment279144_809) ommijn geaccepteerde antwoord.Redelijk punt - dit antwoord bevat nieuwe en relevante informatie, dus ik heb het geaccepteerd (in ieder geval totdat een * nog beter * antwoord verschijnt :)).
#6
+14
Richard
2011-01-19 04:04:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Die regel komt uit één verhaal (als ik het me goed herinner "The Deadly Assassin"). Maar het ziet ernaar uit dat de schrijvers het indien nodig zullen veranderen: http://www.radiotimes.com/blogs/1062-doctor-who-regenerate-immortal-12-times-13-lives/

Helaas werkt deze link niet meer, dus heb ik het geaccepteerde antwoord gewijzigd.
#7
+13
user1027
2013-12-27 00:36:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ten eerste moeten we het aantal gebruikte regeneraties vaststellen. In de aflevering The Time of the Doctor wordt bevestigd dat de regeneratie van de metacrisis van de dokter als een regeneratie gold. Tussen deze regeneratie en de onlangs onthulde ( Night of the Doctor / Day of the Doctor ) 'War Doctor'-regeneratie, was Matt Smith, die we eerder de 11e Doctor noemden, in feite de 13e regeneratie van dat karakter. De wiskunde komt uit dat de oorspronkelijke dokter zijn oorspronkelijke gezicht was, dus de 2e dokter is de 1e regeneratie, enzovoort. Dit betekent dan dat de 13e Doctor zijn 12e en laatste natuurlijke regeneratie is.

Maar, net als voor The Master, gaven de Time Lords The Doctor een nieuwe reeks regeneraties ( The Time of de dokter ). Dus terwijl de '11e' regenereert, verandert hij in Peter Capaldi, de eerste van een nieuwe set van 12 regeneraties. Sinds The Time of the Doctor heeft de Doctor nu 11 regeneraties over.

Grotendeels gekopieerd van mijn antwoord op Movies & TV.SE

Waarom ben je zo agressief? Zucht. Laat maar zitten. -1 omdat dit antwoord naar mijn mening verschillende tegenstrijdigheden bevat die kunnen leiden tot mogelijk valse verklaringen en u ronduit hebt geweigerd om erover te luisteren.
#8
+12
thesunneversets
2011-01-20 04:20:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De gemiddelde Time Lord kan slechts 12 keer regenereren - dit is vrij duidelijk vastgelegd in verhalen zoals The Deadly Assassin en Mawdryn Undead, uit de jaren 70 en 80 ... wat de dokter ook ronduit zegt, bijvoorbeeld , Dood van de dokter.

Er zijn echter zeker precedenten voor het bedriegen van de dood na de 12e regeneratie. De Meester, in The Keeper of Traken, was in zijn laatste regeneratie en leek op een ontbindend lijk, maar slaagde erin het lichaam van Nyssa's vader Tremas te stelen en een kracht genaamd "de Bron" te gebruiken om een ​​nieuwe cyclus van regeneraties binnen te gaan. Een paar decennia later gaat hij nog steeds sterk, in verschillende nieuwe lichamen.

Het lijkt duidelijk dat als de Doctor Who-franchise nog steeds sterk gaat terwijl de 13e acteur de hoofdrol speelt, ze een manier zullen vinden om onze held zijn eigen nieuwe cyclus van regeneraties te geven. Het is Doctor Who - alles kan en gebeurt meestal!

#9
+7
L.J Rob
2015-01-06 04:39:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Om toe te voegen aan Ross 'antwoord, is er deze kleine uitwisseling van Time of the Doctor:

The Doctor: Everything eindigt.

Clara : Behalve jij. Je duikt meteen weer op met een nieuw gezicht.

De dokter: Nee, niet voor altijd. Ik kan 12 keer veranderen, dertien versies van mij. Dertien dwaze doktoren.

Clara: Maar jij bent de 11e dokter

De dokter: vergeten we kapitein Grumpy? Hè? Nu noemde ik mezelf niet de dokter tijdens de tijdoorlog, maar het was nog steeds een regeneratie.

Clara: Oké, dus jij bent nr. 12

De dokter: Nou Nr. 10 eenmaal geregenereerd en hetzelfde gezicht behouden. Ik had destijds ijdelheidsproblemen. 12 regeneraties, Clara ... Ik kan het nooit meer doen. Dit is waar ik terecht kom, dit gezicht ... deze versie van mij.

Dat was voordat hij zijn nieuwe regeneratiecyclus kreeg, dus we weten niet echt hoeveel hij dit heeft tijd.

Uw antwoord is hersteld!
#10
+5
Helena
2011-09-22 19:47:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gebaseerd op de recente aflevering "Let's Kill Hitler", zien we dat River Song haar resterende regeneratie-energie geeft om het leven van de dokter te redden, dus dat kan de regeneratielimiet hebben verlengd. Dat is heel aannemelijk, aangezien River Song in "Silence in the Libray" / "Forest of the Dead" fysiek stierf. We weten nu dat ze kan regenereren, maar dat deed / kon ze niet. Ik geloof, IMHO, dat ze niet kon regenereren omdat ze het aan de dokter had gegeven.

River Song zei in _Forest of the Dead_ dat regeneratie zelfs voor de dokter geen optie was: "Het zal je hart doen opbranden en niet denken dat je weer zult regenereren!"
De opmerking van het Woud van de Doden had echter eenvoudig betrekking op DEZE vorm van sterven. Time Lords * kunnen * worden gedood op manieren die regeneratie voorkomen, en dat zou er een van zijn geweest. Dat werd vastgesteld in "The Deadly Assassin" toen de Master de president van de Time Lords neerschoot.
#11
+4
Thomas Eldridge
2013-01-02 02:41:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oorspronkelijk had de dokter slechts 12 regeneraties, maar laten we in de aflevering Hitler doden, melodie, die al twee keer is geregenereerd, geeft de dokter haar 10 resterende regeneraties, waardoor hij 22 wordt. Hij geeft haar er dan een als ze breekt haar arm, waardoor hij 21 regeneraties, 22 levens en 11 meer doktoren heeft. Dat betekent dat we nog maar halverwege zijn met de dokter. In dit tempo zal de show in ieder geval in 2063 eindigen, en tegen die tijd hebben we misschien een echte dokter!

je vergeet dat Melody al twee keer was geregenereerd, eerst van het kleine meisje in het astronautenpak in de melodie die opgroeide met Amy, en dan weer in River Song
Heeft de dokter River een volledige regeneratie gegeven, of slechts enkele? Ik had de indruk dat hij zojuist haar hand had genezen, wat vermoedelijk veel minder energie zou zijn dan om een ​​heel lichaam te regenereren.
#12
+3
phillip_j_mcquarie
2013-01-02 07:10:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De 12 regeneraties zijn een kunstmatige beperking die waarschijnlijk is veroorzaakt door oudere Time Lord-hiërarchieën, die weten hoe lang geleden. Kijk maar naar The Five Doctors, in dit verhaal bieden de Time Lords The Master een nieuwe reeks regeneraties aan.

En als hij maar 13 incarnaties zou hebben, zou de dokter hoogstwaarschijnlijk een heel jonge man dood maken. De levensduur van de Time Lord is ongeveer 7000 jaar. De dokter is, voor zover we weten, pas ongeveer 1100 jaar oud, vanwege zijn levensstijl doorloopt hij zijn regeneraties in een astronomisch tempo. Dit doet me altijd afvragen waarom NuWho Doctors in vredesnaam altijd beweren zo oud te zijn. Ja, voor mensen en de meeste buitenaardse wezens is hij oud, maar voor zijn eigen mensen en voor wat hij als normaal beschouwt voor Time Lords, is hij een young'un.

#13
+3
Cosette
2013-02-15 11:56:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik had altijd de indruk dat The Doctor 12 regeneraties zou hebben. Zoals de uren op een klok. Vandaar * tijd * heer.

#14
+2
luser droog
2011-12-17 05:33:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Niemand heeft Trial of a Time Lord genoemd, waar de Master zegt dat ergens tussen rond de "12e en laatste regeneratie", de Doctor de Valeyard wordt en zal zoeken om alles ongedaan te maken na Colin Baker.

Maar houdt dat iets in met betrekking tot het * aantal * regeneraties?
@Wikis Het hangt ervan af hoe u de zin ontleedt. Zoals hij het zegt, klinkt het voor mij als "twaalfde en laatste" zijn beide kwalificerend * één instantie * van het woord "regeneratie". Maar het kan zijn dat "en laatste" verwijst naar de volgende-na 12. Schriftelijk is er natuurlijk geen indicatie hoe ver "12e" en "laatste" uit elkaar liggen. Maar het zou een indicatie kunnen zijn van * aftrek * van de kant van de Meester: het moet na 12 zijn, want dan zou een Time Lord wanhopig beginnen te worden. ... In ieder geval helpt het de donkere wending in het karakter van de dokter de laatste tijd te verklaren.
Heel goed punt!
#15
+2
The Doctor
2013-03-13 02:08:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

River heeft hem de rest van haar regeneratie-energie gegeven omdat ze sowieso naar de bibliotheek gaat, maar niet alleen dat hij clyde vertelde dat hij onbeperkt de show heeft is zo populier dat ze hem op de been houden. Ik ga door.

River wist niet dat ze naar de bibliotheek zou gaan in "let kill hitler" ... in feite was die aflevering "River" zo ver mogelijk van de bibliotheek vandaan. en je kunt niet uitgaan van een 1-op-1-conversie van haar resterende regeneraties, aangezien ze ze opgaf om het leven van de dokter te redden. dat heeft er waarschijnlijk een paar opgegeten, en we weten ook niet in welke regeneratie ze verkeerde voordat ze rivier werd. "River" is op zijn minst haar derde vorm (baby groeide uit tot een klein meisje dat net buiten het scherm regenereerde, mogelijk in Mel, die regenereerde tot rivier), of ze had er nog veel minder over kunnen hebben.
#16
+1
Leshaye
2011-11-17 01:40:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In de laatste aflevering van de serie 'Laten we Hitler doden', vergiftigde River hem en ging hij de Tardis binnen en er stond 'regeneratie uitgeschakeld'. Ik nam aan dat dat betekende dat hij geen regeneraties meer had. En toen River in het ziekenhuis lag, dacht ik dat Amy zei dat ze ALLE resterende regeneraties had opgebruikt om hem te redden, niet alleen de laatste van haar energie. Dus ik had de indruk dat zowel River als de Doctor geen regeneraties meer hebben. Maar ik heb het waarschijnlijk mis.

Ik dacht dat dit bedoeld was als River die de dokter al haar overgebleven regeneraties gaf, en ze niet gebruikte? Ik heb het misschien ook verkeerd begrepen!
Het betekende dat het gif regeneratie onmogelijk maakte (Moffat bevestigde het in een tweet), waarna River al haar regeneraties gaf om hem te redden.
@Martha: Nee, je hebt het daar niet mis, dat het gif van de Judasboom regeneratie uitschakelt, maar hij kon toch niet regenereren, omdat hij eigenlijk de 13e dokter is.
#17
+1
Ross
2012-10-08 22:55:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In het audioboek "Ring Of Steel" maakt de dokter een opmerking over het feit dat hij maar twaalf keer jong is.

#18
+1
Themaster0926
2013-03-13 03:20:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Volgens het officiële Doctor Who Magazine, dat ik kocht direct nadat ze Matt Smith hadden aangekondigd, kunnen Timelords de 12 regeneraties alleen overtreffen als ze de Time Lord Council een plezier doen, en aangezien de tiende dokter ze allemaal heeft vermoord, is hij uit geluk. Ze zullen waarschijnlijk het "rivier gaf haar regeneratie op" ding trekken, maar ze deed dat om het gif tegen te gaan.

Geef een link naar het artikel op. Een herinnering is misschien niet voldoende.
#19
+1
V H
2013-03-31 04:33:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het zijn 13 regeneraties. Ik heb een boek voor Kerstmis, omdat ik volledig geobsedeerd ben. Er staat dat het er maar 13 kunnen zijn, maar het is mogelijk dat er een met kunstmatige middelen kan worden vervalst. Deze kunstmatige middelen worden echter hoogstwaarschijnlijk alleen gevonden door te raden welke planeet vernietigd is. Ik weet zeker dat Moffat iets zal verzinnen, maar dat doet hij altijd. Trouwens, het feit van regeneratie was er niet eens totdat Hartnell de show niet meer kon doen, tegen die tijd was de show veel te populair om te annuleren, ze dachten er niet veel aan toen het net begon, maar toen was regeneratie een optie. Ze maakten de 13-regel omdat iedereen die zei dat de show 50 jaar zou duren, in een gekkenhuis zou worden gestopt.

13 levens / incarnaties, geen regeneraties. 12 regeneraties, wat in totaal 13 verschillende dokters oplevert (12 'generaties plus het origineel)
#20
-3
L.J Rob
2015-01-06 04:27:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja, voor het einde van The Time of The Doctor, maar het zou kunnen blijken dat hij meer ... VEEL meer heeft. Gewoon een gedachte

Net na de vraag wordt gezegd: -We zijn op zoek naar lange antwoorden die enige uitleg en context bieden. Geef niet alleen een eenregelig antwoord; leg uit waarom je antwoord juist is, idealiter met citaten. Antwoorden die geen uitleg bevatten, kunnen worden verwijderd.
@Rocket: Ik weet het, en als je gewoon je ogen open zou houden en het volledige antwoord onderaan de pagina zou lezen, zou je het volledige lange antwoord zien, niet?


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...