Vraag:
Hoe oud is R2-D2 en waar komt hij vandaan?
Reinstate Monica - Goodbye SE
2011-01-19 16:06:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

C3PO's (onwaarschijnlijke) creatie komt voor in de Star Wars -films, maar hoe zit het met R2-D2? Is er een bron (waarschijnlijk buiten de films) die uitlegt waar hij vandaan kwam en hoe oud hij is?

Ik herinner me vaag dat ik ergens las dat hij meer dan 100 jaar oud was, maar weet niet waar.
Wat? Ik kan me de creatie van C3PO nergens herinneren. Over welke Star Wars heb je het? Ben jij een van die gekke dwazen die me steeds gekke dingen vertellen over sommige prequels die niet bestaan? : P Waar probeer je me nu mee voor de gek te houden? Zijn er vervolg op The Matrix?
C3 is niet gemaakt in de films, hij is uitgebreid gerepareerd.
Drie antwoorden:
#1
+31
Nellius
2011-01-19 16:18:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

R2D2 was in wezen een generieke astromech-droid. Hij werd gekocht als onderhoudsdroid voor het schip van de koningin, een van de vele. Hij was gloednieuw, één eigenaar, aan het begin van Phantom Menace. Hij mag dan een paar maanden op het schip zijn geweest, maar niet veel langer.

Zijn eerste vermelding in het Star Wars-universum (volgens Wookieepedia, die rekening houdt met het Extended Universe) is zijn verschijning in aflevering I. R2D2 was in feite een standaard droid die ontwikkelde zijn persoonlijkheid en status in de loop van de tijd toen hij betrokken raakte bij de grote evenementen. Niets zo kleurrijk als het oorsprongsverhaal van C3PO.

Droids in het Star Wars-universum worden af ​​en toe uit het geheugen gewist, dus om geen eigenaardigheden op te bouwen, is dit niet gebeurd met R2-D2, maar het verklaart waarom hij dat wel is. uniek .

Ook droid in het Star Wars-universum worden af ​​en toe uit het geheugen gewist om geen persoonlijkheidskenmerken op te bouwen.
R2D2 werd aangeschaft als onderhoudsdroid voor het schip van de koningin, een van de vele. Hij was gloednieuw, één eigenaar, aan het begin van Phantom Menace. Hij mag dan een paar maanden op het schip zijn geweest, maar niet veel langer.
Hoe weten we dat hij voor het eerst werd gekocht voor het schip van de koningin?
#2
+11
Umbrella Corporation
2011-04-26 02:54:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Volgens LucasFilm Timeline werd R2D2 geproduceerd net voor 32 BBY (Before Battle of Yavin). Fabrikant: Industrial Automaton

Referentie van BBY uit film:
1. De strijd om Death Star te vernietigen in Star Wars - A New Hope (Episode IV) staat bekend als Battle of Yavin.
2. Het filmverhaal van Star Wars - The Phantom Menace (Episode I) vond plaats in 32 BBY.

Hoe weten we dat?
#3
-4
TheAllSeeingEye
2017-03-05 03:46:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

R2D2 is precies 66 jaar oud, omdat The Force Awaken 34 jaar na A New Hope plaatsvindt, wat 32 jaar na The Phantom Menace em gebeurt >. Er staat dat hij werd gebouwd vlak voordat The Phantom Menace begon. Dus vanaf daar moeten we de datums tussen de films tellen en daar gaan we.

*** Waar staat er dat hij werd gebouwd net voor The Phantom Menace?
Zoals Valorum zei, probeer bronnen te geven voor ons antwoord :)
@Jetpack: zolang u de opmaak opschoont, moet u weten dat de namen van films in \ * * cursief * \ * staan


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...