Vraag:
Heeft een Star Trek-acteur zowel een Starfleet-bemanningslid als een van de aangetroffen aliens gespeeld?
Rand al'Thor
2015-11-18 08:00:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Is er een acteur die in verschillende Star Trek afleveringen zowel een Starfleet-bemanningslid (van de Enterprise, Voyager, enz.) als een van de buitenaardse vreemden die de crew tegenkomt ?


Verduidelijking:
 • Alle series (TOS, TNG, DS9, etc.), plus de stand-alone films, zijn inbegrepen in het kader van deze vraag. (Ik zou het meest geïnteresseerd zijn in een acteur die in beide rollen in dezelfde serie is verschenen, maar ook in de vraag of iemand bijvoorbeeld een bemanningslid in TOS en een alien in TNG is geweest.)
 • Geen van beide rollen in kwestie moet een terugkerende rol zijn; een van beide of beide kan een eenmalige verschijning zijn.
 • De rol van het bemanningslid moet die van een van de primaire schepen zijn (de Enterprise, het ruimtestation DS9, enz.).
Bijna elk lid van de cast van DS9 (evenals Captain Picard) speelde ooit een wormgat.Dit kan echter buiten de geest van de vraag liggen.
Nu ik een paar van de antwoorden heb gezien, zou ik nu willen specificeren dat het bemanningslid een mens moet zijn.Maar het zou een slechte vorm zijn om een bewerking te maken die bestaande antwoorden ongeldig maakt, dus ik denk dat ik het moet laten ...
Ik dacht aan vrijwel iedereen in DS9's "Far Beyond the Stars", maar helaas past dat niet in de "buitenaardse vreemden die de bemanning tegenkomt".We zien de gewone bemanning als mensen, niet als buitenaardse wezens, en ik denk dat zelfs het gedeelte "ontmoet door de bemanning" een beetje een uitdaging zou zijn.
@randal'thor: ThePopMachine maakt een punt.Deze vraag is technisch gezien een subset van andere vergelijkbare vragen, en sommige van de antwoorden hier (inclusief de hoogst gewaardeerde) zijn antwoorden op eerdere vragen (en een lakmoesproef voor "dupe" is of een andere vraag hetzelfde antwoord heeft)..
[Hier] (http://scifi.stackexchange.com/questions/103448/which-actor-appears-as-the-most-different-species-in-star-trek) zou een van de gerelateerde vragen zijn waarop ikverwezen
@randal'thor: Ik neem aan dat je de bovenstaande opmerkingen hebt gezien?Zou u het onrechtvaardig vinden als dit als een dupe zou worden gesloten?Op dit punt zou het echt zo moeten zijn.(Opmerking: uw verdiende vertegenwoordiger en de vertegenwoordiger van de antwoordende personen blijft onaangetast. Het enige effect is dat er geen nieuwe antwoorden kunnen worden gepost, wat op dit moment een goede zaak is.vragen, inclusief bewoordingen en afbeeldingen, om deze te beantwoorden.)
@ThePopMachine: Zie hierboven.^
@Praxis Nou, deze vraag stelt niet hetzelfde als de andere vragen;het is alleen dat een paar specifieke actoren voorbeelden zijn van het type dat in beide vragen wordt gevraagd.Aangezien deze vraag stelt "Heeft u ...", was deze vraag waarschijnlijk al opgelost tegen de tijd dat het eerste antwoord binnenkwam, maar het zou dwaas zijn geweest om hem dan te sluiten!En er is niet veel reden voor iemand om nu nieuwe antwoorden te plaatsen, omdat ze onderaan wegkwijnen zonder upvotes.Het beschermen van de vraag zou echter waarschijnlijk een goede zet zijn.En ik zal niet beledigd zijn als je VTC doet - doe wat je het beste vindt :-)
@randal'thor: Bedankt.Ik wilde je gedachten hebben voordat ik iets deed.Ik ben blij om het voorlopig te beschermen (wat ik heb gedaan).Als ThePopMachine nog steeds een sterk gevoel heeft voor sluiting, kan hij een stemming starten.Maar wat mijzelf betreft, ik laat het voorlopig zo - zoals u zegt, er is op dit moment niet veel reden om nieuwe antwoorden te posten.
@Praxis, randalthor: Maak je geen zorgen, ik heb eerder hetzelfde standpunt ingenomen dat een vraag geen duplicaat is, maar het beleid is dat vragen die * al een antwoord * hebben in een andere vraag, duplicaten zijn.Er is niets mis mee om als duplicaat te worden gemarkeerd.Eerlijk gezegd had een vraag met 17 antwoorden eerder aandacht moeten krijgen en zou er voor VTC een goed argument zijn als 'te breed' of 'te weinig onderzoeksinspanning'.Dus ik denk dat duplicaat het minste is dat moet worden gedaan.Ik hoop dat dit niet hard lijkt - vergeet niet - ik heb meer reputatie verdiend met deze vraag dan jij.
... Verder zouden mensen die hun antwoord uit andere vragen krijgen op zijn minst naar de bron moeten linken om krediet te geven.Bovendien is er geen reden voor iemand om meer antwoorden te posten voor een 'is dit ooit voorgekomen'-vraag nadat deze al is beantwoord.17 antwoorden is gewoon belachelijk.Dus ik hoop dat dit ook in de toekomst het juiste gedrag stimuleert.Of in ieder geval de antwoorden een beetje in de goede richting duwen.
Achttien antwoorden:
#1
+60
Zachary Zimmer
2015-11-18 09:41:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Patricia Tallman

Speelde de volgende bemanningsleden van enterprise / starfleet:

Enterprise-D Officer, TNG: "Power Play" Enterprise-D Officer, Generations Define weapons officer, DS9: "The Way of the Warrior"

Om te portretteren:

 • Enterprise-D Officer, TNG-aflevering "Power Play"
 • Enterprise- D Officer, Star Trek: Generations
 • Defiant Weapons Officer, DS9-aflevering, "The Way of the Warrior"

Ze speelde ook de volgende aliens:

Starship Mine Nima, DS9: "Battle Lines" Alien impersonating a romulan, TNG: "Timescape" Taresian, VOY: "Favorite Son"

Deze zijn:

 • Kiros, TNG: "Starship Mine"
 • Nima, DS9: "Battle Lines"
 • Alien (doet zich voor als een Romulan ), TNG: "Timescape"
 • Taresian, VOY: "Favorite Son"
Waarom de downvote?Heb ik iets verkeerds gedaan met dit antwoord?
Laat het je niet naar beneden halen.Het gebeurt gewoon.Ik kan niet spreken voor de downvoter, maar persoonlijk geloof ik dat als we de vraag niet interpreteren als een hoofdrolspeler, de vraag in wezen wordt gedekt door [deze vraag] (http://scifi.stackexchange.com/vragen / 31810 / welke-acteur-heeft-de-meest-verschillende-rollen-geportretteerd-in-het-star-trek-universum).Daarom een niet zo interessant antwoord als Tim Russ.Maar dat is mijn mening.
@ThePopMachine Ok.Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan.De vraag vermeldt ook specifiek "starfleet crewmember" in plaats van "bridge officer" of "regular" of iets anders.Een van de Tallman-rollen is wapenofficier op de uitdagende, wat zeker geen vaste klant is, maar meer dan een extraatje op de achtergrond.
Ik ben het ermee eens, dit is een geldig antwoord in afwachting van enige opheldering.Downvotes zijn een normaal onderdeel van het leven, vooral bij een vraag met veel antwoorden.Ik hoop dat je hier veel plezier aan zult beleven!Welkom bij SFF.SE!
@ThePopMachine Bedankt.Ik nam min of meer de leiding van het OP, die een antwoord op zijn eigen vraag plaatste, waaronder iemand die eenmalig als bemanningslid van een onderneming verscheen.
Voor het geval iemand denkt "ze ziet er bekend uit", was ze Lyta Alexander op B5.
@RobChurch Bedankt, dat dacht ik precies
Tenzij ik me vergis, speelde ze ook Dr Crusher?
@Liath.Nee, dat was Gates McFadden.Patricia Tallman is een bekende stuntvrouw.Elke keer dat je een redelijk lange, slanke vrouw nodig hebt om te vallen of een klap te krijgen, krijgen ze haar meestal.Ze was onder meer de stuntdubbel van Laura Dern in Jurassic Park.En ja, ik hield van haar rol als Lyta Alexander op B5.
Tallman was een van de belangrijkste acteurs van Star Trek TNG die nooit zoveel naamsbekendheid kreeg.Meestal als Crusher's stuntdubbel, kreeg ze veel schermtijd voor een niet-hoofdcastlid.
@Meower68 niet primair maar als een Stunt Double http://scifi.stackexchange.com/questions/103104/is-this-beverly-crusher/103106#103106
#2
+48
ThePopMachine
2015-11-18 08:16:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tim Russ

speelde de Vulcan-beveiligingsofficier op Voyager en ook een Klingon genaamd T'Kar op DS9

enter image description here enter image description here

Hij speelde ook een menselijk bemanningslid op de Enterprise-B, die beantwoordt aan de opmerking van OP dat hij wenste dat het een mens was, maar hij zou de vraag niet veranderen.

enter image description here

Dit toegevoegd voor het geval je denkt dat Worf en Worf's grootvader van dezelfde soort gespeeld door dezelfde acteur een maas in de wet is
Hij speelde ook een (schijnbaar) mens in `Starship Mine` S06E18
Hij speelde ook een (ander) menselijk bemanningslid op de Enterprise-B tijdens `Star Trek: Generations`
@Derek, ja, ik weet het, maar niet buitenaards.
Ik ben er vrij zeker van dat ik me ook herinner dat Picard hem in elkaar sloeg als hij een terrorist was of zoiets, ik wil zeggen dat ze wegliepen van een Barium-scan ... en ik herinnerde me net dat ik er vrij zeker van ben dat de aflevering 'sterrenschip' heettevan mij "... of zoiets
@VapedCrusader, uh Derek zei dat al.En een bariumscan is iets totaal anders dan een baryonveger.
#3
+26
Zachary Zimmer
2015-11-18 10:37:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Michelle Forbes

Speelde Ro Laren of the Enterprise (8 optredens in seizoenen 5-7):

Ro Laren

En speelde Dara, een alien uit Kaelon II, dochter Doctor Timicin in de TNG-aflevering "Half a Life".

Dara

Beide rollen zijn in dezelfde serie, TNG.

Goed antwoord.:-)
#4
+24
ThePopMachine
2015-11-18 08:09:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Michael Dorn

De acteur speelde Lt./Cmdr. Worf en Col. Worf, die ate zijn verschillende karakters, de eerste is een Enterprise-bemanningslid en de tweede is een aangetroffen Klingon.

** at ** was een typfout, maar het is te grappig om het op te lossen
http://www.youtube.com/watch?v=lDeC5ifgTM4
Zonder op de link te klikken, vermoed ik dat dit de cellulaire peptidecake-scène is.
@Praxis, nee, dat zou iets beter passen, maar niet zo grappig
.... met mint glazuur!
Speelde Dorn niet ook Kirk's Klingon-advocaat in The Undiscovered Country?
@HannoverFist, dat is kolonel Worf.
@ThePopMachine - Ik dacht dat kolonel Worf van een of andere TNG- of Voyager-aflevering was die ik heb gemist.Ik kon me niet herinneren dat hij iemand in TUC at.
#5
+23
Zachary Zimmer
2015-11-18 12:09:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aron Eisenberg

Speelde vaandrig Nog, hier stond hij op tegen generaal Martok terwijl hij diende als beveiligingsfunctionaris op DS9: enter image description here

En hier Karden spelen, een Kazon-jongere in Voyage-aflevering "Initiations" enter image description here

Speelde hij niet ook een mens in "Sanctuary"?Geen grote rol, maar ik zou zeggen dat het kwalificeert als "buitenaards", aangezien zijn personage als bemanningslid Ferengi was.
#6
+17
Thomas Ward
2015-11-18 22:57:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Denise Crosby

( Wikipedia-artikel) ( Memory-Alpha-artikel)

Het verbaast me dat dit niet toegevoegd aan deze lijst, en hoewel het geen superlang antwoord is, lijkt het geldig te zijn door de beperkingen op de vraag.

Er bestaan ​​verderop spoilers van bepaalde episode-plotlijnen, stop nu als je wil ze vermijden!

FEDERATIE:

Luitenant Natasha ("Tasha") Yar , die beveiligingschef (en tactisch officier) was op de Enterprise D voordat Worf na haar dood in de serie werd aangesteld als hoofd van de beveiliging / tactiek. Ze maakte een groot deel uit van de bemanning van de USS Enterprise-D als hoofd van de beveiliging en tactische officier.

Denise Crosby, as Lieutenant Natasha "Tasha" Yar

En dit is een korte lijst met aliens die ze speelde, maar ze speelde een bekende aartsvijand van de Enterprise en de Federatie ...

ALIEN:

Als je dit nog niet wist, speelde Denise ook Romulan Commander Sela , een bekende Romulaanse vijand.

Denise Crosby, as Commander Sela

Sela zat achter de volgende grote evenementen, naar mijn beste herinnering (dit is echter geen volledige lijst van haar optredens):

 • Geordi LaForge's ontvoering en hersenspoeling (waarin hij probeerde een Klingon-functionaris te vermoorden, tijdens TNG 4x24, "The Mind's Eye"), en
 • het verstrekken van hulp, voorraden, militaire hulp en andere middelen aan de familie Duras tijdens de Klingon-burgeroorlog (TNG 4x26 en 5x01, "Redemption", delen 1 en 2).
 • Ze zat achter het complot om Vulcan-schepen gevuld met Romulan-troepen naar Vulcan te sturen, tijdens het deel "Unification" 2 (TNG 5x08), in een poging Vulcan binnen te vallen onder het voorwendsel van 'hereniging' van de Vulcanische en Romulan-volkeren.

Alle afbeeldingen die hier worden vermeld, zijn afkomstig van Memory Alpha 's pagina op Denise Crosby, hoewel het systeem hier op StackExchange een Imgur-upload heeft geforceerd.

#7
+14
Josh
2015-11-19 01:35:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik was verbaasd om

Suzie Plakson

niet op de lijst te zien.

In The Next Generation , speelde ze Lt.Selar in The Schizoid Man Lt. Selar
evenals K'Ehleyr (met wie Worf Alexander verwekte) in The Emissary en Reunion . K'Ehleyr

Ze zou later de Female Q spelen in de Voyager aflevering The Q and the Gray Female Q
evenals de Andorian Tarah in de Enterprise aflevering Cease Fire : Tarah

Niet zo hoog als anderen, maar Selar en K'Ehleyr voldoen aan de vereisten van de vraag (zonder de beperking toegevoegd in een opmerking ) in één seizoen van dezelfde show .

#8
+14
ThePopMachine
2015-11-18 08:24:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rene Auberjonois

speelde Odo op DS9 en een Kantare genaamd Ezral op Enterprise

Ik zou ook willen opmerken dat tijdens de seizoenen 4 en 5 Odo een mens is nadat hij door de link is getransformeerd. (Dit is niet vereist door OP, maar hij verklaarde dat hij de beperking zou hebben toegevoegd als er al zoveel antwoorden waren.)

Van "Broken Link"

BASHIR: Fysiologisch ben je volledig menselijk.

Ik voeg dit toe omdat het past bij de letter van "ontmoete alien".Ik zou ook toevoegen dat Odo twee seizoenen mens was, hoewel dat niet vereist is door de vraag.
Hij speelde ook Colonel West in ST VI: The Undiscovered Country.
@BrandonDybala: Ja, maar geen alien.
Niet zeker of vaste stof noodzakelijkerwijs menselijk is
@JNF, zie bewerken.Het kan niet duidelijker worden dan zo'n duidelijke verklaring van de CMO direct na hem te hebben onderzocht.
Oke dan.Maar hoe zou Bashir weten wat een mens is?;-)
#9
+12
Rand al'Thor
2015-11-18 08:06:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Stewart Moss (TOS)

Stewart Moss verscheen in de TOS-aflevering The Naked Time als Starfleet luitenant junior grade Joe Tormolen, en later in de TOS-aflevering By Any Other Name als Kelvan alien Hanar.

Moss bevestigde in een interview dat hij de enige TOS is acteur die voldoet aan de criteria van het OP:

Mijn cast in "By Any Other Name" gebeurde omdat de regisseur van "The Naked Time", Marc Daniels, naar mij vroeg. Het bleek dat ik de enige acteur in The Original Series was die een gastrol speelde als bemanningslid en als buitenaards wezen . De cast van de gast op "By Any Other Name" was uitstekend. Het omvatte Warren Stevens, een mede-oprichter van de Actor's Studio, en twee mooie dames, Barbara Bouchet en Julie Cobb.

Grappig dat hij in die aflevering een andere naam nam.
#10
+9
mu is too short
2015-11-18 08:27:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit kan wel of niet tellen omdat het een pre-Federatie is, maar Vaughn Armstrong speelde Admiral Forrest in het 'normale' universum en Captain Forrest in het spiegeluniversum (waar hij zeker een bemanningslid van de Enterprise was) in ST: ENT evenals verschillende aliens in verschillende series, waaronder Klingons, Cardassians, Vidiians en Romulans:

 • Korris (Klingon) in "Heart of Glory" (TNG) en "Shades of Grey" (TNG).
 • Danar (Cardassian) in "Past Prologue" (DS9).
 • Telek R'Mor (Romulan) in "Eye of the Needle" (VOY).
 • Seskal (Cardassian) in "When It Rains ..." (DS9) en "The Dogs of War "(DS9).
 • Lansor (onbekende soort) in" Survival Instinct "(VOY).
 • Naamloos Captain (Vidiian) in" Fury "(VOY).
 • Naamloos Alpha (Hirogen) in "Flesh and Blood" (VOY).
 • Korath (Klingon) in "Endgame" (VOY).
 • Naamloos Captain (Klingon) in "Sleeping Dogs" (ENT).
 • Naamloos Captain (Kreetassan) in "Vox Sola" (ENT) en "A Night in Sickbay" ( ENT).

De laatste twee zijn interessant omdat ze in dezelfde serie zaten als zijn menselijke karakters.

Ik denk dat James Doohan ook een vermelding verdient. Hij speelde Scotty, maar hij deed ook stemwerk voor Sargon (een alien zonder lichaam in "Return to Tomorrow"), de M5-computer ("The Ultimate Computer"), The Oracle of the People (" For the World is Hollow and I Have Touched the Sky "), en verschillende aliens in de animatieserie.

Majel Barrett zou ook in aanmerking komen. Ze speelde Nurse Chapel in TOS (een bemanningslid) en Lwaxana Troi (een alien) in TNG en DS9.

Geen bemanningslid van Enterprise, DS9 of Voyager
@ThePopMachine: Tenzij je het spiegeluniversum meetelt waar Forrest op de Enterprise was.
@HagenvonEitzen: Maar ze was nooit bemanning, slechts af en toe een gast.
@muistooshort Argh, een of andere snelkoppeling in mijn hoofd dacht dat dit over * Deanna * ging
#11
+7
Renaat De Muynck
2015-11-18 15:20:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Brent Spiner

Brent Spiner speelde de rol van Lt Cdr Data in TNG, evenals de rol van zijn broer Lore (die zou kunnen zijn beschouwd als een alien). Hij speelde ook B-4 in Star Trek: Nemesis .

Hij speelde ook Dr. Noonian Soong op verschillende afleveringen van TNG. Hij is een mens, maar leeft buiten de aarde, dus hij is misschien een alien door burgerschap?

Voor de volledigheid speelde hij ook Arik Soong op Enterprise, maar dat was een mens op aarde, dus Ik denk dat dat niet hetzelfde is als een alien.

#12
+5
Derek
2015-11-18 08:22:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mark Lenard speelde de eerste Romulaanse commandant die op het scherm te zien was tijdens "Balance of Terror" in TOS; later speelde hij Spock's vader Sarek in de series en films, evenals tijdens TNG. Hij speelde ook de commandant van de Amar in Star Trek The Motion Picture

James Horan speelde Dr. Jo'Bril in de TNG-aflevering Suspicions (S06E22); later speelde hij luitenant Barnaby in Descent (S07E01)

Mark Lenard speelde ook een Klingon in "Star Trek The Motion Picture".Natuurlijk zijn geen van die optredens bemanningsleden.
#13
+5
Nate Watson
2015-11-19 04:47:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ethan Phillips https://en.wikipedia.org/wiki/Ethan_Phillips

Hij speelde Neelix en verschillende Ferengi

En welke van deze is een "Starfleet crewmember", zoals gevraagd door het OP?
@O.R Mapper, Neelix was een bemanningslid (Morale Officer) en ere Starfleet-lid, net als andere dienstplichtige officieren zoals Seven of Nine en de Maquis.
We zullen hem geen van deze rollen kwalijk nemen.
#14
+5
AidanO
2015-11-19 22:31:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Majel Barrett-Roddenberry

Majel Barrett-Roddenberry betaalde zuster Christine Chapel en en een ailuroïde communicatieofficier genaamd M'Ress in TOS en Lwaxana Troi op Star Trek: TNG en DS9.

Even terzijde is ze ook de vaste stem van de boordcomputers van Federatie sterrenschepen

enter image description here

#15
+4
kratenko
2015-11-18 19:34:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

J.G. Hertzler

Nou, om eerlijk te zijn, een beetje. Hangt af van wat u een bemanningslid van het hoofdschip voor DS9 definieert. Als hoofdpersoon generaal Martok zit hij al geruime tijd op DS9. Hij was een van mijn favoriete acteurs om keer op keer te zien in Star Trek (en omdat hij hier ontbrak, heb ik net een account aangemaakt voor dit antwoord).

Waarschuwing! Dit bericht bevat mogelijk spoilers!

 • Generaal Martok (onderdeel van de gecombineerde Federatie / Klingon / Romulan alliantie met hun belangrijkste raadsman op DS9)
 • Martok's Changeling dubbel
 • Een andere Changeling Laas (aangekondigd als Garman Hertzler)
 • A Worm Hole Alien (ook bekend als Prophet)
 • Een Vulcan Captain van een Federatie schip
 • Een menselijke artiest in DS9: "Far Beyond the Stars"
 • Een Holo Suit-man
 • Een Hirogen-jager in Voyager
 • Kolos, een Klingon in ENT
 • Een andere Klingon in ENT

zie JG Hertzler in MA voor details

Ik zou graag ook Jeffrey Combs willen toevoegen, maar dat strekt zich te ver uit voor "hoofdpersoneelslid".

Als je denkt dat Leonard Nimoy een geldig antwoord is vanwege Evil Spock, zou je zowat elk lid van de hoofdploeg van DS9 kunnen tellen, aangezien de meesten van hen ook tegenhangers in dat universum hebben gespeeld (de meesten hebben ook een wormgat buitenaards wezen die serie).

#16
+4
Hannover Fist
2015-11-19 06:56:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik weet niet zeker of dit aan de vereisten voldoet, maar Diana Muldaur was Doctor Katherine Pulaski op TNG voor het tweede seizoen.

enter image description here

In de TOS-aflevering Is There in Truth No Beauty? speelde ze ook liftende telepathische dokter Miranda Jones die de Enterprise heeft opgepikt. Ze begeleidde de Medusan-ambassadeur Kollos. Technisch gezien was ze een mens, hoewel ze de aarde nooit bezocht - ze was "vreemd" voor de bemanning.

enter image description here

Ze was ook bemanningslid Ann Mulhall in de TOS-aflevering Return to Tomorrow waar ze werd "bezeten" door een buitenaardse entiteit die haar lichaam gebruikte. Nogmaals, dit past misschien ook niet precies.

enter image description here

#17
+3
user1841243
2015-11-18 15:45:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja!

Deze vraag deed me meteen aan Quark denken (gespeeld door Armin Shimerman)! De ferengi op DS9. Hij werd voor het eerst ontmoet in TNG en speelde een andere ferengi genaamd Letek (aflevering "The Last Outpost")!

 • Letek

  Letek

 • Quark
  Quark

 • Armin Shimerman
  Armin Shimerman

(PS. Misschien is dit niet echt een bemanningslid, maar hij was een lid van de hoofdcast en naar mijn mening het vermelden waard)

#18
  0
Kenster
2015-11-18 17:23:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Leonard Nimoy

Leonard Nimoy speelde eerste officier Spock tijdens de originele serie en verschillende films. In de TOS-aflevering "Mirror, Mirror" speelde hij Goateed Spock, eerste officier van de ISS Enterprise van het Terran Empire.

Goateed SpockDeze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...