Vraag:
Zweinstein: Waarom doen de kinderen het dan niet?
WhatRoughBeast
2014-07-09 23:11:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dus je hebt Zweinstein, met honderden adolescenten die duidelijk last hebben van razende hormonen, in seksueel geïntegreerde woningen wonen, en de incidentie van zakdoekjes die verder gaan dan het knuffelen is blijkbaar nihil. Huh? Hoe is dit mogelijk?

De out-of-canon antwoorden zijn meer dan voldoende:

  1. JKR wilde gewoon dat soort verhaal niet schrijven ( en ik ben er niet van overtuigd dat ze het zou kunnen hebben als ze het probeerde). De keuze van de auteur is definitief.

  2. Het toevoegen van seks aan de mix zou het verhaal verschrikkelijk ingewikkeld hebben gemaakt.

  3. Seks toevoegen aan de mix zou de morele onsamenhangendheid van de tovenaarswereld in ondraaglijk scherpe opluchting hebben geworpen.

  4. JKR's kernlezerspubliek (preadolescenten) zouden er niet voor hebben gestaan. De kreten van "Eeeeew!" zou oorverdovend zijn geweest. En de verkoop zou dat hebben weerspiegeld.

Voor zover ik weet, heeft JKR de hele zaak afgehandeld door het eenvoudig en volledig te negeren, dus er is waarschijnlijk geen verklaring in de boeken (hoewel ik het mis kan hebben). Is er sprake van een "Sal Petrus" -spreuk die in de afdelingen van Hogwarts werkte?

Dus. Is het onderwerp naar voren gekomen? Heeft iemand de chutzpah gehad om JKR te vragen?

o.O Was er niet zo'n mooie scène in Deathly Hallows deel één tussen Harry en Hermione?
Wat doen?????
"Voor de reinen van hart zijn alle dingen puur."
AilitjjoihCMT - "het".
Het lijkt mij dat elk verhaal dat ik ooit heb gelezen iets onbeschreven en / of weggelaten heeft. Hoe weten we dat de studenten niet bij elke pagina-einde als gekke konijntjes aan het huppelen waren? JKR had niet de behoefte om het te * spellen *, en de serie maakte haar rijker dan de koningin van Engeland. Als het verhaal opwindender was geweest, weet ik zeker dat haar fanbase zou zijn verschoven. Of haar winsten al dan niet zouden zijn gestegen of gedaald, is een kwestie van mening.
Ik heb voor heropening gestemd. Hoewel alleen meningen over waarom tovenaarskinderen niet dezelfde acties en verlangens zouden hebben als Dreuzelkinderen * voornamelijk op meningen zouden zijn gebaseerd, geloof ik dat de gegeven antwoorden voldoende tegenbewijs bieden als antwoord op de vraag. Ik zou het beschermen van deze vraag steunen, aangezien het een magneet lijkt te zijn voor antwoorden van lage kwaliteit, maar ik denk niet dat het gesloten hoeft te worden.
@jeff - Ik heb ook gestemd voor heropening. Ik begrijp niet waarom een ​​vraag met canon (binnen en buiten het universum) antwoorden als op meningen gebaseerd moet worden beschouwd.
Volwassenen lezen boek bedoeld voor kinderen.Volwassenen klagen dat ze meer seks willen.
Waarschijnlijk wel, maar niemand is dom genoeg om expliciete seksuele passages in kinderboeken te zetten.
@AndrewMattson - Haar andere boeken (niet-Harry Potter) hebben uitgebreide seksscènes die * gewoon ** vreselijk *** zijn.We zouden allemaal blij moeten zijn dat ze geen tovenaar-rumpy-pumpy bevatte
Waarschijnlijk omdat het een serie boeken voor kinderen is.Julia Donaldson had ook niet de behoefte om te schrijven hoe The Gruffalo's Child tot stand kwam.
Hoe weet je dat ze het * niet * doen?Ik heb het vaak gedaan met maar één andere persoon die wist dat ik het deed.
Misschien komt het doordat JKR geen romantische frustratieproblemen heeft en daarom niet hoeft te compenseren in haar schrijven.
Ik ben het eens met MajorStackings.We kunnen niet aannemen dat het ontbreekt, alleen omdat het niet is geschreven.Dit soort veronderstellingen zou ofwel leiden tot enorme kanonfouten of zeer dikke boeken die alledaagse dingen keer op keer voor je beschrijven.
@Valorum Is deze vraag geschikt voor een gezinsvriendelijke camping?
@Edlothiad - Ja.* Normaal * seksueel gedrag is iets waarvan u verwacht dat het geschikt is voor een site die is gericht op mensen van 13 jaar en ouder.
Soortgelijke ader - niemand wordt gezien plassen of poepen of douchen of afwassen.Er wordt aangenomen dat deze dingen op de achtergrond gebeuren en afbreuk zouden doen aan het vertellen van verhalen.
Elf antwoorden:
#1
+269
Valorum
2014-07-09 23:31:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zoals je kunt zien op de Marauder's Map (te zien in de aftiteling van "Prisoner of Azkaban"), zijn bepaalde elementen van het studentenlichaam are duidelijk ondeugend.

enter image description here

Dat gezegd hebbende, de maker van de aftiteling is er vast van overtuigd dat ze geen seks hebben.

"Misschien was het de bedoeling dat Harry het moest zijn, maar we zijn allemaal kinderen geweest, we hebben allemaal op school gezeten en zo ... Het was maar een soort kusje op de wang," verzekerde Wetherell.

Volgens Wetherell zijn de voeten van het paar "in een omhelzing" en "hebben ze geen seks zoals iedereen zegt".


Buiten het universum sprak JKR over het schijnbare gebrek aan ('ahem') fysieke intimiteit in haar boeken;

"Het ding over fantasie - er zijn bepaalde dingen die je gewoon niet doet in fantasie. Je hebt geen seks in de buurt van eenhoorns. Het is een ijzersterke regel. Het is plakkerig. " New Yorker Interview 2012

Dat is duidelijk een student die op de schouders van een ander klimt om bij de koektrommel op de hoge plank te komen.
@BrianS - Of een andere student helpen op hun bezemsteel.
De benen maken zelfs een kramp.
Maar serieus, het is moeilijk om te stemmen (imo), omdat het vrijwel zeker een paasei-grap is van een verveelde animator en niet bepaald een canon. Het komt niet eens voor tijdens de film zelf, maar in de aftiteling.
Het is maar een sprong naar links; en een stap naar rechts.
Bovendien heb je geen seks in de buurt van eenhoorns, omdat hun liefde voor maagden een haat tegen vleselijke activiteiten inhoudt en ze in een schuimende woede-uitbarsting zal brengen als je seks hebt bij hen in de buurt.
Dit antwoord wordt nog beter gemaakt nu de witcher 3 naar buiten is gekomen.
AilijiiueaCMT Hoezo?
@jeff De eenhoornscène.Misschien een beetje een lange link, maar ik vond het citaat van New Yorker daarom absoluut hilarisch :)
@joshbirk - Gezien het feit dat Prisoner of Azkaban eigenlijk * opent * met een masturbatie-grap (https://www.youtube.com/watch?v=9PEIzXskHZg), denk ik dat de hypothetische verveelde animator waarschijnlijk de zegen had van tenminste de regisseur.
@benblumsmith _Lumos Maxima_ is een masturbatiegrap ?!
@janusbahsjacquet - Ik heb er nooit zo over nagedacht.Hij speelt onder de dekens met zijn toverstok
@JanusBahsJacquet - ja, en als zijn voogd binnenkomt, doet hij alsof hij slaapt.En probeer hier niet overdreven grafisch te worden, maar let op de manier waarop zijn uitspreken van de betovering in intensiteit toeneemt naar een climax.(P.s. Ik heb dit de eerste keer dat ik het zag totaal niet verstaan. Mijn zus heeft me erop gewezen.)
Hoe zit het met de andere die daar wegrent?lol.
"Het ding over fantasie - er zijn bepaalde dingen die je gewoon niet doet in fantasie. Je hebt geen seks in de buurt van eenhoorns. Het is een ijzersterke regel. Het is plakkerig."- George R R Martin heeft blijkbaar de memo van mevrouw Rowling niet ontvangen.
Nou, het is plakkerig.
Mensen die dat paasei meenemen uit de aftiteling van de film: The Marauder's Map geeft dingen weer van * boven *, dus die twee zijn maar aan het vrijen.
@Oskuro - Je bent meer dan welkom om jezelf dat te blijven vertellen.
@Valorum Hé, ik ben het type persoon dat de masturbatiegrap aan het begin van de film meteen kreeg, het is gewoon logisch dat vanuit een overheadperspectief niets meer is dan een make-outsessie: P In ieder geval herinner ik me ook dat Sneep tijdens het kerstbal rondliep om koppels uit de struiken te zappen, wat ik als JKR aannam, wat suggereerde dat zulke dingen aan de gang waren, zelfs als het niet duidelijk werd vermeld.
Man, eenhoorns zijn zulke preuts.
-1
@Deepak Iemand zou [Diane Duane] (http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Literature/TheTaleOfTheFive) dat ook moeten vertellen.
Als je ooit de Riff Trax voor de HP-serie hebt gehoord, is het moeilijk om het - de filmversie in ieder geval - zo veel meer te zien dan een aaneengeschakelde reeks dubbele grappen.Ze zijn vooral dol op alle verwijzingen naar "toverstokken" en het "eruit halen" of "eruit trekken" ervan.
Ik neem aan dat Rowling de serie "Apprentice Adept" niet goedkeurt, waar de hoererij van eenhoorns meer dan eens een complot wordt?
Hoe weten we zeker dat de 2 paar voeten tot verschillende geslachten behoren?
#2
+129
Jeff
2014-07-10 19:14:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De boeken richten zich voornamelijk op Harry, Ron en Hermelien (met af en toe dallianties naar andere studenten, voornamelijk wanneer ze interactie hebben met het hoofdtrio). Ze paren niet echt veel met iemand in de serie. Hermelien's daliance met Victor Krum is niet bedoeld als seksueel, alleen romantisch, en vindt grotendeels buiten het scherm plaats. Harry streeft niets van dien aard na vanwege Bigger Things Happening. Ron is grotendeels niet succesvol in zijn romantische inspanningen, omdat hij zich niet bewust was.

Dat gezegd hebbende, er is voldoende bewijs dat seks (of in ieder geval de preludes) op Hogwarts voorkomt. Zoals anderen al hebben gezegd, zijn er tal van verwijzingen naar mensen die kussen ('snogging') en soortgelijke 'PG'-activiteiten, wat erop wijst dat de lastige tienerromans plaatsvinden.

Bovendien, in Boek 4 (Goblet of Fire ) tijdens het grote feest is er buiten een scène, waar Harry twee mensen (die volgens mij Moody en Sneep zijn) rondjes over de grond ziet lopen. Sneep blaast een reeks struiken en wordt vervolgens gezien punten af ​​te trekken van twee studenten (wiens namen aan mij ontsnappen), een jongen en een meisje, die duidelijk iets van plan waren.

Veel mensen vergeten dat niet alles in een verhaal zal worden vermeld. We concentreren ons op personages die niet echt op seks letten terwijl we naar ze kijken.
Wat betreft jullie die praten over de relatie tussen Victor en Hermiones, zou ik zeggen dat het niet seksueel was, aangezien hij 17 of 18 was en zij 13 of 14, misschien 15.
@iliveunderawesomerock Heb je deze gebruikersnaam speciaal voor deze opmerking verzonnen of heb je hem toevallig eerder gebruikt? (Wat ik bedoel is: waarom zou seks in vredesnaam niet op de hoogte zijn omdat ze 17 en 15 zijn ??)
@sbi je gelijk. Ik was naïef en misschien had ik het mis. Ik denk niet dat seks in de loop was vanwege het karakter van Hermione, maar ik denk wel dat mensen van die leeftijd seks hebben. Ook werd de relatie geïmpliceerd, wat betekent dat alles mogelijk is. Wat betreft de vermelding van mijn gebruikersnaam, ik begrijp niet wat u daarmee bedoelt. Maar dit is de gebruikersnaam die ik gebruik voor elke site die ik bezoek, niet beledigend. En voor de goede orde, ik denk dat het antwoord perfect is voor een theoretisch gesprek over seks bij HP, omdat het bij mijn weten nooit in de boeken is behandeld.
@itlookslikeimaqueen Laat, ik weet het, maar FWIW Hermione's verjaardag is in september en ze ontmoetten elkaar na september in GoF. Ze is 15 als ze elkaar ontmoeten.
Met betrekking tot de Yule Ball-gebeurtenissen waarnaar in de laatste alinea werd gezinspeeld, zijn het Sneep en Karkaroff, en Sneep * blaast rozenstruiken uit elkaar, zijn uitdrukking zeer slechtaardig.Er klonk gekrijs uit veel van de struiken en er kwamen donkere vormen uit. * Op dat moment worden slechts twee onbelangrijke karakters bij naam genoemd (Fawcett, van Huffelpuf, en Stebbins, van Ravenklauw).We bezoeken die avond echter nog een keer vanuit het standpunt van Sneep in _The Prince's tale_ (in _Deathly Hallows_) en leren dat Fleur en Roger Davies ook samen tijd hadden doorgebracht op het terrein van Hogwarts.
BiggerThingsHappening (TM).Ik ga dat vanaf nu gebruiken
#3
+97
Bardo
2014-07-10 15:39:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn veel fantasiewerken waarin seks totaal wordt genegeerd, alleen omdat het iets natuurlijks is dat niets te maken heeft met het hoofdargument. Op dezelfde manier leggen auteurs je meestal niet uit wanneer hun helden naar het toilet gaan en hoeveel tijd ze daar doorbrengen.

Het feit dat HP-romans zich afspelen op een school met veel tieners lijkt misschien een excuus om romantiek en seks in het verhaal te introduceren, maar daar gaat het verhaal niet over. Ik denk dat JKR perfect seks in haar verhaal zou kunnen toevoegen, maar ze wist dat het effect haar fantasiesaga zou hebben omgezet in iets als Twilight, en dat wilde ze gewoon niet.

Dus ... ze deed wat elke trotse zoon van Groot-Brittannië zou doen als hij iets probeerde te vermijden, gewoon doen alsof het niet bestaat.

Dit lijkt * het * antwoord. Er staat niets in de boeken dat suggereert dat seks * niet * gebeurt; er wordt gewoon niet over geschreven, omdat het niet belangrijk is voor het verhaal dat JKR wil vertellen.
Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat seks duidelijk * gebeurt *, tenzij Harry's geboorte veel ongebruikelijker is dan we doen geloven :-)
#4
+46
Willem Van Onsem
2014-07-10 00:01:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het gebouw is niet volledig geïntegreerd. In Harry en de Orde van de Feniks hoofdstuk 17 gingen Harry en Ron op bezoek bij Hermione in de meisjesslaapzaal. In dat geval verandert de trap in een glijbaan, omdat de oprichters jongens minder betrouwbaar vonden dan meisjes.

Houdt meisjes niet tegen jongenskamers binnen te gaan
En, althans in de films, hebben de gemeenschappelijke ruimtes mooie comfortabele banken. Om 3 uur 's nachts, wie zou het weten?
@WhatRoughBeast: Nou, in het derde boek ging de quidditch-afterparty op de een of andere manier te hard. Anderling ontdekte dat op de een of andere manier. Dus misschien is de gemeenschappelijke ruimte toch niet zo privé. En bovendien is 3 uur 's ochtends niet min of meer de tijd dat huiselfen de gemeenschappelijke ruimte opruimen?
Dit lijkt geen echt antwoord, ik zeg niet downvote, ik zeg alleen of Ron, Hermelien en Harry weg kunnen sluipen om een ​​hond te bezoeken en hun avonturen ongezien kunnen doen, dan kan iemand anders of zelfs zij wegsluipen en iets doen anders niet koosjer, ongezien door mensen. Onthoud dat er geheime gebieden zijn voor Zweinstein (plunderaarskaart: ingang van Zweinsveld) en dat er een kamer met vereisten is.
"de oprichters beschouwden jongens als minder betrouwbaar" - de oprichters gingen dus duidelijk niet naar dezelfde co-ed kostschool als ik!
@iliveunderawesomerock Je hebt gelijk als je zegt dat het niet onmogelijk is om een ​​plaats en een tijd te vinden (Molly zinspeelt op zo'n aflevering op de dag van de derde taak in GoF), maar de boeken zijn geschreven vanuit Harry's standpunt, dus als hij denkt er niet over na of is er rechtstreeks getuige van (en vindt het belangrijk genoeg om te vermelden [zoals het binnenlopen van Dean en Ginny was belangrijk voor hem vanwege zijn eigen gevoelens jegens haar]) zien we het niet in de boeken. Dat betekent echter niet dat het niet gebeurt; alleen dat Harry de hele tijd heel veel andere dingen aan zijn hoofd heeft: schoolwerk en niet doodgaan, meestal ...
@WhatRoughBeast The Fat Lady zou, bijvoorbeeld.
@BMWurm - uw opmerking zou eigenlijk een redelijk goed antwoord op deze vraag zijn.Heb je er over nagedacht?
#5
+33
joshbirk
2014-07-10 02:31:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is hoe dan ook geen sterk bewijs, maar statistieken suggereren dat iemand geluk heeft

Aangezien we duidelijk geen in-canon bewijs hebben dat studenten daadwerkelijk geslachtsgemeenschap hebben, moeten we verwijzen gebaseerd op wat we kunnen:

  1. Tovenaarskinderen verschillen niet fundamenteel van Dreuzelkinderen als het om hormonen gaat. Ze worden verliefd, ze worden jaloers, enz., Enz.

  2. Ze hebben toegang tot magische items zoals liefdesdrankjes die, als er iets is, het is waarschijnlijker dat het adolescenten zijn die kunnen experimenteren

  3. Gezien het aantal overeenkomsten tussen Real World Britain en de fictieve wereld van Rowling, is het feit dat tienerseks nauwelijks een zeldzaamheid in Groot-Brittannië zou suggereren dat dergelijke trends waarschijnlijk volgen bij Hogwart's.

We moeten echter ook onthouden:

  1. Tovenaarsstudenten zijn niet zoals typische studenten. Magie leren kan gevaarlijk zijn en Zweinstein kan vanwege dit feit een streng gecontroleerde omgeving zijn (en andere redenen, zoals de groeiende invloed van Voldemort).

  2. Tegen het einde van de serie / boeken , ligt de algemene toon en cultuur van de school dichter bij die van een in oorlogstijd. De mogelijkheid om opgeblazen te worden, kan een beetje een demper zijn voor romantische uitjes.

Het is allemaal een gok, maar het lijkt waarschijnlijk dat een ) ja, iemand heeft echter geluk b) het is misschien niet zo gebruikelijk als we zouden kunnen raden.

'Oorlogstijd' en de daarmee samenhangende angst, emotionele stress en druk zouden over het algemeen een versnellende factor zijn, waardoor tieners de emotionele volwassenheid (of de overtuiging dat ze die hebben bereikt) sneller bereiken. In een dergelijke situatie zou het veel waarschijnlijker zijn dat tieners experimenteren, en minder snel dingen uitstellen of beperken. "Ten oorlog trekken" - in letterlijke of figuurlijke zin - is een krachtige instinctieve reden om nu seks te hebben, nu het nog kan. Ik zal niet graven naar citaten, maar zowel biologie als historisch bewijs (zeg, tijdens WO II vlak voordat de oorlog over die plaatsen ging) ondersteunt dit.
@Himarm nou, het * is * van toepassing op de hele tijd die er toe doet - d.w.z. de jaren tijdens het verhaal waarin de beschreven studenten de juiste leeftijd hebben. De periode daarna wordt niet in detail beschreven, en voor de 'oorlog' zijn ze jong genoeg zodat de 'viewpoint'-personages niet veel of geen van de Zweinstein-seks zouden zien.
@Peteris - Misschien in romantische romans, maar in werkelijkheid ben ik het daar niet mee eens. Oorlog is stress, stress is een enorm onderdeel van seksuele disfunctie. Je bent misschien emotioneler, maar je zult niet geil zijn. We hebben het niet over stellen die actie moeten ondernemen om te verzekeren dat ze kinderen krijgen als vader nooit thuiskomt - we hebben het over tieners die voor het eerst experimenteren. Het eerste is het WO II-scenario, denk ik, en ik denk echt niet dat het hier van toepassing is.
@Himarm, Ik bespreek opzettelijk alleen de tijdsperiode zoals beschreven door de boeken en films, daarbuiten voegen we slechts vermoedens toe aan vermoedens voor een scenario dat al grenst aan pure speculatie.
En @Peteris, als er enig bewijs is dat in strijd is met die trend in het algemeen - laten we niet vergeten dat de Amerikaanse babyboom plaatsvond * na * WO II, niet tijdens. http://en.wikipedia.org/wiki/Baby_boom
@joshbirk - nou, het feit dat de meeste gezonde jonge mannen aan het vechten waren, had er misschien iets mee te maken.
@WhatRoughBeast - dat is waar, maar als de theorie is "oorlog zorgt voor sexy tijd", dan hadden we moeten zien War Illegitimate Baby Boom. In plaats daarvan zien we na twee wereldoorlogen wereldwijd naoorlogse zwangerschapsgroei. Ik kan echt niet zien hoe de dreiging van Voldemort als afrodisiacum diende.
[Lijkt een goede vraag voor History.stackexchange.com] (http://history.stackexchange.com/q/14492/4742)
Ik kijk uit naar die discussie - maar zelfs van wat er al is, vind ik dat het argument ontbreekt. Het is niet zo dat Zweinstein prostituees beschikbaar stelde en Harry naar de kust stuurde. Deze studenten mochten het slagveld niet verlaten voor R&R (en seks), Hogwart's * was het slagveld *.
Bij vragen over mensen die meer seks hebben in stressvolle tijden, was er een [statistisch significante stijging van het geboortecijfer in New York na 9/11] (https://www.pop.upenn.edu/sites/www.pop.upenn .edu / bestanden / RutherPAA2010.pdf). ([Meer details] (http://paa2010.princeton.edu/papers/101660); snopes.com, aan de andere kant, [niet mee eens] (http://www.snopes.com/rumors/babyboom.asp) .)
Ik denk dat Snopes aan mijn kant staat, vooral omdat mijn browser de More Detail-site niet laadt. Ik heb de zin gekoppeld aan een artikel over stressbestrijding dat wijst op een verminderd seksueel verlangen. Het is ook een veel voorkomend symptoom van PTSD. Dit zijn studenten die op school worden aangevallen terwijl ze erin zitten - geen soldaten die aan de wal vertrekken met gemakkelijke toegang tot hoerenhuizen. Het verschil is significant.
@joshbirk Bekijk de grafiek in het artikel waarnaar u hebt gelinkt. De Tweede Wereldoorlog was van 1939-1945. Hoewel er na de oorlog een verdere stijging van het geboortecijfer was, is er vanaf 1939 een SHARP-stijging.
Eerlijk punt, maar pas na een enorme daling na de korte hausse in WO I, en niets zoals de aanhoudende toename na de Tweede Wereldoorlog, totdat de naoorlogse geboorten mogelijk zijn toegenomen doordat ze tot de oorlog nog steeds laag waren volgens nationale gemiddelden. En let op de plotselinge daling voorafgaand aan de hausse in WO I, als alle oorlog zorgt voor een geweldige sexy tijd, waarom was er dan niet een lange contious piek? Een vergelijkbare daling doet zich voor tijdens het WO II-tijdperk. Als oorlog leidt tot meer seksuele activiteit - zouden deze periodes enorme heuvels zonder valleien moeten zijn
Het is niet het vechten en naar de oorlog vertrekken die de seksualiteit vergroten. Het is de verwoesting en dood nasleep van oorlog en andere rampen. Als er bijvoorbeeld een sterfgeval in een gezin is, hebben de nabestaanden vaak de drang om zich voort te planten. Zou dit zich uitstrekken tot de tieners op Zweinstein, idk, maar ik denk dat waarschijnlijk niet. Seks voor tieners gaat zelden over voortplanting.
#6
+18
Himarm
2014-07-09 23:16:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gebaseerd op de realiteit en hints in het boek, geloof ik dat er seks plaatsvond op Hogwarts. Wanneer Ginny binnenloopt bij Percy die zijn vriendin knuffelt, lijkt het alsof hij zich overdreven schaamt om gewoon te worden betrapt op zoenen. Dus ik geloof dat, hoewel het niet gepast zou zijn geweest om in haar boeken echt over seks te praten op basis van het lezerspubliek, ze erop zinspeelde / zinspeelde.

Goed punt door Commusoft, De ontwerpers van Hogwarts verwachtten in ieder geval dat de mannen zouden proberen seks te hebben met de vrouwen. Of ze zich zorgen maakten over gedwongen of consensus, is een andere kwestie ...

Dat kan zijn, maar het is ook consistent met een algemeen verhoogd niveau van preutsheid. En ga je echt een beroep doen op de werkelijkheid als je te maken hebt met het gedrag van adolescente tovenaars-in-opleiding in een parallel aspect van ons universum?
Ik denk dat het meeste daarvan te maken had met zijn * kleine zusje * die hem betrapte in plaats van te zeggen dat hij een ander eerste jaar gewoon weg kon jagen en er verder niets aan kon denken.
Kunt u dit antwoord ondersteunen met meer dan speculatie en een punt uit een ander antwoord?
#7
+11
Umbrella Corporation
2017-02-14 03:45:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn verschillende hints en een echt bewijs dat sommige studenten het echt doen, vooral in hogere jaren.

Er zijn verschillende langdurige gepassioneerde kusscènes in de canon. Toen Harry bijvoorbeeld Cho meenam op een date, kuste een man die door Cho was afgewezen een meisje op die manier. Ron en Lavender kusten ook zo. De kans op seks na zo'n kussen is zeker niet nul.

Het echte bewijs staat in hoofdstuk 13 Het kerstbal van Harry Potter en de Vuurbeker :

Harry keek om, achteruit het pad op en zag Fleur Delacour en Roger Davies half verborgen in een rozenstruik vlakbij staan. Hij tikte Ron op de schouder en rukte zijn hoofd naar hen toe, wat betekende dat ze gemakkelijk die kant op konden sluipen zonder opgemerkt te worden ( Fleur en Davies zagen er erg druk uit naar Harry ) maar Ron, met grote ogen van afgrijzen bij het zien van Fleur, schudde krachtig zijn hoofd, en trok Harry dieper de schaduwen achter het rendier in.
.....
.....
.....
'Ow dare you!' schreeuwde madame Maxime. Haar stem klonk als een misthoorn door de vredige nachtlucht; achter hem hoorde Harry Fleur en Roger uit hun rozenstruik vallen.
.....
.....
.....
' Ik zal het van binnen uitleggen, 'zei Ron zachtjes. 'Kom op ...'
Fleur en Roger Davies waren verdwenen, waarschijnlijk in een meer besloten bosje struiken. Harry en Ron keerden terug naar de Grote Zaal.

Meer in hetzelfde hoofdstuk:

Sneep en Karkaroff kwamen om de hoek. Sneep had zijn toverstok tevoorschijn gehaald en schoot rozenstruiken uit elkaar, met een zeer ongemanierde uitdrukking. Er klonk gekrijs uit veel van de struiken en er kwamen donkere vormen uit.
'Tien punten van Huffelpuf, Fawcett!' Snauwde Sneep, toen een meisje langs hem heen rende. 'En ook tien punten van Ravenklauw, Stebbins!' zoals een jongen haar achterna ging.

Natuurlijk kon Rowling geen directere taal gebruiken om de geslachtsgemeenschap in detail uit te leggen, maar ze gaf solide bewijzen dat ze het doen .

Ik vraag me gewoon af, waarom moeten we je oude masturbatiegewoonten kennen?Het draagt niet echt bij aan het antwoord.
@ThisGuy Het stelt dat razende hormonen in actie waren.Lees de vraag en beantwoord zorgvuldig.
** In een rozenstruik ** lijkt een * vreselijke * plek om "het te doen".Al die doornen overal!Tenzij je van dat soort dingen houdt ...
#8
+10
Jessica
2014-07-11 20:49:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je de boeken hebt gelezen: Harry baadt of wast twee keer in de hele saga, niemand plast, poept of laat scheten, Harry wordt verteld dat hij zijn haar moet wassen de avond voordat hij naar de bediening gaat in The Order of de Phoenix . Misschien is er een toverspreuk of een betoverd voorwerp dat je reinigt zonder te baden?

Het seksgedeelte is een beetje raar, maar je mag de Weasleys niet vergeten. Het is gewoon niet wat je grafisch wilt voorstellen dat Molly en Arthur Weasley seks hebben. Het is niet erg sexy, toch? Maar ze hebben wel zeven kinderen ...

De rest van de tovenaarswereld lijkt nogal LAAG te zijn qua libido, want zelfs na Hogwarts hebben ze maar een of twee kinderen, zelfs als ze het geld hebben ... .

Ik denk dat als je het erg druk hebt en over het algemeen plezier hebt, seks het laatste is waar je aan denkt, magie gewoon cooler is dan wat we op school doen, vooral als we niet kunnen kiezen wat we en we hebben te maken met 10, zo niet meer schooljaren in vergelijking met Zweinstein 7. Niet dat het niet gebeurt, ik weet zeker dat het gebeurt ... maar wat als ze zwanger zouden worden? Waar zouden ze condooms krijgen? Als ze zuiver bloed zijn, waar zouden ze dan dreuzelgeld krijgen om de condooms te kopen, is er dan een spreuk waardoor meisjes niet ovuleren of het sperma van jongens blaft?

En er is het feit dat ALLE kamers worden gedeeld, dat zet een domper op het masturberen, toch?

Mijn vraag is: hoe gaan heksen om met menstruatie? Kunnen ze "Evanesco" thuis doen als ze Dreuzel geboren zijn?

Wat betreft de gedeelde kamers, moet de oude "Zwerkbal-sjaal op de deurknop" bij iemand zijn opgekomen.
Ik ben er vrij zeker van dat ze geen eenvoudige dreuzeloplossing zoals condooms nodig hebben om zwangerschappen te voorkomen ... daar MOET een spreuk of op zijn minst een drankje voor zijn, zelfs wij dreuzels hebben drankjes uitgevonden die zwangerschappen voorkomen of op zijn minst maken minder waarschijnlijk ... en we hebben die al veel langer dan dat Olivander open is (https://en.wikipedia.org/wiki/Birth_control#History).
@WhatRoughBeast Eindelijk begrijp ik het gebruik van "Muffliato" - alleen niet waarom SNAPE van alle mensen het heeft uitgevonden.
De Wemels hebben zeven kinderen, zelfs geen vijf.:-)
En hoe zit het met al die eenzame leraren: moeten we geloven dat ze een seksloos leven hadden?
#9
+8
The Dark Lord
2018-02-13 17:31:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het gebeurde waarschijnlijk 'buiten het scherm'.

Rowling heeft verklaard dat ze van plan was dat haar personages volwassen zouden worden, hormonen zouden krijgen en "seksuele gevoelens" zouden hebben. Ze wilde de boeken echter niet overdreven grof maken door seks in het verhaal zelf op te nemen.

De personages in Enid Blyton's Famous Five-boeken gedragen zich op een prepuberale manier door de serie heen. In de Narnia-boeken mogen de kinderen nooit opgroeien, ook al worden ze ouder.

Ik wil dat Harry Potter en zijn vrienden net zo goed opgroeien als ouder, hoewel ik zal houden het is allemaal humoristisch , ruim binnen de toon van de boeken. Ik wil dat ze uiteindelijk echt 17 worden en vriendinnen en vriendinnen ontdekken en seksuele gevoelens hebben - niets te gruizig. Waarom zou je ze niet toestaan ​​die gevoelens te hebben?
( Sydney Morning Herald-interview, 28 oktober 2001) .

Het is een goede gok dat seks buiten het scherm plaatsvond, maar dat Rowling wilde het niet uitbeelden. Als zodanig krijgen we de hints en suggesties waar anderen op hebben gezinspeeld; bijvoorbeeld:

Sneep had zijn toverstok tevoorschijn, en schoot rozenstruiken uit elkaar, zijn uitdrukking zeer slechtaardig. Er klonk gekrijs uit veel van de struiken en er kwamen donkere vormen uit.
'Tien punten van Huffelpuf, Fawcett!' Snauwde Sneep, toen een meisje langs hem heen rende. 'En ook tien punten van Ravenklauw, Stebbins!' zoals een jongen haar achterna rende.
(Goblet of Fire, Hoofdstuk 23, The Yule Ball) .

Dit soort minachting / insinuaties komt ook voor in films - bijvoorbeeld wanneer studenten schijnbaar de autoseksscène in Titanic recreëren in deze verwijderde scène.

Rowling denkt duidelijk dat haar leerlingen zin hebben in seks. Ze hebben hormonen en verlangens, in overeenstemming met Rowlings bedoeling om afgeronde, realistische karakters te creëren, niet gesteriliseerde robots die voor altijd kinderen blijven. Zoals anderen al hebben gesuggereerd, betekende het feit dat de boeken op kinderen waren gericht, dat alles in goede smaak werd gehouden en grotendeels aan de verbeelding van de (oudere) lezers werd overgelaten. Dat betekent niet dat er helemaal geen seks plaatsvond.

Geen grapje, ik dacht echt dat je had gezegd "Het gebeurt waarschijnlijk 'off-screen'".
#10
-1
Bernard the Bear
2016-11-14 10:09:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is geen bewijs dat er seks was of geen seks. Maar één ding is zeker: als de stichters van Hogwarts niet willen dat de kinderen seks hebben, zullen er betoveringen zijn om dat te voorkomen. zoals de jongens die de meisjesslaapzaal niet kunnen betreden.

Het is onwaarschijnlijk dat de kinderen seks hebben kunnen hebben op Zweinstein, aangezien betoveringen in de muren dit gemakkelijk zouden kunnen voorkomen, als de oprichters ernaar zouden fronsen. Waarom kon Harry zoveel regels breken? De meeste van zijn acties waren normaal, gewoon op het verkeerde moment (in het donker van de nacht).

Ze konden echter geluk hebben op Hogsmeade.

Dit lijkt een beetje speculatief.Is er behalve die ene betovering op de slaapzalen nog een andere die je kunt bedenken?
Ik ben het met Adamant eens.Er is geen ander goed bewijs dan die ene (* privacygerelateerde *?) Spreuk.
Ik denk dat het aantoont dat de oprichters een betovering hadden om te bepalen hoe jongens omgaan met meisjes.Er is geen bewijs dat een student ooit seks heeft gehad, maar er zijn aanwijzingen dat de jongens geen toegang hadden tot de meisjesslaapzaal via oude betoveringen.Dat betekent dat er de mogelijkheid bestaat dat er andere betoveringen bestaan.
#11
-4
alex.k
2016-03-09 15:50:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Harry Potter" is een boek / film voor 13+. Ik wed dat het meerdere keren is gebeurd, JKR heeft dat gewoon niet in boeken vermeld om ze acceptabel te houden voor kinderen.

Duizenden ficwriters delen deze mening.

Jo heeft haar boeken niet aangepast om ze toegankelijk te maken voor kinderen.Ze heeft vaak gezegd dat als je ze niet leuk vindt, ze niet moet lezen.Seks is niet inbegrepen omdat het niet nodig is.Dat is het eigenlijk wel.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...