Vraag:
Plannen voor meer vervolg op Star Wars?
Brenton Taylor
2011-01-14 19:03:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Heeft George Lucas plannen voor meer Star Wars sequels of prequels? Juiste vervolgfilms, geen aanvullende geanimeerde shows of verhalen.

Misschien nadat Lucas één is geworden met de Force
In het licht van de veranderingen na de overname door Disney, wilt u misschien uw acceptatie van @billthelizards' (nu onjuist) antwoord heroverwegen.
Ja, Lucas had kennelijk wel plannen voor Star Wars VII, maar Disney heeft ervoor gekozen om een ​​andere route te gaan; https://uk.yahoo.com/movies/george-lucas-reveals-his-star-wars-vii-script-was-108727363214.html
@Richard Kan een antwoord "niet geaccepteerd" worden?
@maguirenumber6 - Ja, klik gewoon nogmaals op de knop Accepteren.
@Richard Bedankt voor het advies.Ik wist niet dat je dat kon doen.
Vijf antwoorden:
#1
+32
Kyle Jones
2012-12-20 09:35:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Met de onlangs afgeronde (november 2012) overname van Lucasfilm door Walt Disney Co., is Disney van plan om aflevering VII van de Star Wars-saga in 2015 uit te brengen.

"Ons langetermijnplan is om elke twee tot drie jaar een nieuwe 'Star Wars'-speelfilm uit te brengen' ', zei Robert Iger van Disney.

George Lucas zal de film niet regisseren. nieuwe films; hij gaat met pensioen.

"Het is nu tijd dat ik 'Star Wars' doorgeef aan een nieuwe generatie filmmakers", zei hij.

EDIT : Plannen voor de nieuwe film zijn bevestigd, met JJ Abrams als regisseur en Abrams en Lawrence Kasdan om het scenario te schrijven. John Williams keert terug om Episode VII te scoren. De opnames zullen naar verwachting in het voorjaar van 2014 beginnen en de film zal naar verwachting 18 december 2015 in de bioscopen verschijnen. Bron starwars.com.

Misschien wilt u de informatie over de scripts van George Lucas die door Disney worden afgewezen, wijzigen; https://uk.yahoo.com/movies/george-lucas-reveals-his-star-wars-vii-script-was-108727363214.html
#2
+21
Bill the Lizard
2011-01-14 19:40:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toen deze vraag oorspronkelijk werd gesteld, leek het erop dat George Lucas geen plannen had om nog meer Star Wars-films te maken. Dat is niet veranderd, maar we weten nu allemaal dat de franchise is verkocht aan Disney, Episode VII is uitgebracht en dat er meer Star Wars-films en -series komen.


Oorspronkelijk antwoord:

Helaas lijkt het niet waarschijnlijk. Hier is een citaat uit een interview dat hij in 2008 gaf. (Het artikel is Will Lucas verlengt zijn 'Star Wars'-verhaal voorbij' Return of the Jedi '?)

"Er is daar echt geen verhaal te vertellen. Het is behandeld in de boeken, videogames en stripboeken, dingen waarvan ik denk dat ze ongelooflijk creatief zijn, maar waar ik niet echt iets mee te maken heb, behalve de persoon zijn die de zandbak heeft gebouwd waarin ze spelen. " Hij vervolgt: 'Ik krijg de hele tijd de vraag' Wat gebeurt er na 'Return of the Jedi'? ', En daar is echt geen antwoord op. De films waren het verhaal van Anakin Skywalker en Luke Skywalker, en wanneer Luke de Galaxy en verlost zijn vader, dat is waar dat verhaal eindigt. "

Gary Kurtz, die samen met Lucas Episodes IV en V produceerde, vertrok vóór Episode VI. Hij zei dat toen Lucas begon, hij een schets had die voor een aantal trilogieën geweldig amusement zou hebben opgeleverd en dat ze jarenlang hadden kunnen duren, maar Lucas begon alles te veranderen. Oorspronkelijk was het "From the Adventures of Luke Skywalker" (ik heb een paperback "Star Wars" 1e druk met die op de omslag), maar na ESB raakte Lucas verdiept in het veranderen van alles en het archetypisch en mythisch maken. Dat veranderde de verhaallijn en doodde de oorspronkelijke vervolgplannen.
"Er is daar echt geen verhaal te vertellen." Ha! Dat ziet er geweldig uit op een Star Wars VII-poster.
Ik weet niet zeker of ik dit moet downstemmen, omdat het op dat moment juist was.
@DCShannon Ik wist dat er iets was dat ik vergat te doen!:)
En nu stem ik erover.
Het is grappig dat het oorspronkelijke antwoord zei dat het jammer was dat we geen vervolgen zouden krijgen, maar nu we ze hebben, weten we dat het ongelukkige is dat we ze wel hebben gekregen.
#3
+12
DavRob60
2011-01-14 19:52:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er gaan nog steeds geruchten dat er een vervolgtrilogie komt. Hier is de laatste die ik ken:

[...] fans kunnen verwachten de nieuwe trilogie nadat de hele saga is uitgebracht in 3D, die naar verwachting rond 2015 of 2016 voltooid zal zijn.

Oké, hier is het plan ... ** Niemand ** koopt de * Episode I: 3D * -release, dus Lucas schrapt de rest van dat project en schuift de vervolgtrilogie met 5 jaar op.
@Bill the Lizard - Ik zal je opvoeden, niemand koopt meer in 3D omdat het een rage is waarvan ik hoop dat het snel voorbij gaat
@Brenton Taylor Ik ben het ermee eens, mijn vrouw heeft 3D-ziekte en het is moeilijk om een ​​theater te vinden dat de laatste SF-film in 2D niet laat zien.
De link om een ​​back-up van het gerucht te maken gaat nu naar een site voor "Wholesale Construction Specialties", wat passend kan zijn.
@DJClayworth Ik heb geprobeerd de originele link te vinden op wayback.archive.org, maar geen geluk. Ik heb het antwoord bijgewerkt met een link die ernaar verwijst (en citeert).
#4
+7
Rogue Jedi
2015-12-14 07:33:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Technisch gezien is George Lucas niet van plan nog meer films te maken, omdat hij de rechten heeft verkocht.

Disney heeft echter meerdere Star Wars -films gepland, met vaste releasedatums.

De eerste Star Wars: Episode VII: The Force Awakens kwam uit op 18 december 2015.

De volgende, Rogue One komt uit op 16 december 2016.

Behalve dat Lucas een vroeg script voor aflevering 7 inleverde. Hij * had * plannen voor nog minstens één film.
#5
+4
Robert Brim
2011-02-23 20:22:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vele jaren geleden kreeg ik de kans om met Anthony Daniels te praten tijdens een Gen Con. Ik vroeg hem specifiek naar de kans op afleveringen 7, 8 en 9, die Lucas oorspronkelijk van plan was te maken.

Daniels vertelde me dat het niet zou gebeuren.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...