Vraag:
Wat maakt de wereld zo onwetend over het geheim van Clark Kent?
benhowdle89
2011-03-01 18:48:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het alter ego van Superman is Clark Kent. In tegenstelling tot veel andere superhelden, verkleedt Superman zich als een mens om in te passen.

Wat maakt de wereld zo onbewust van het geheim van Clark Kent; Superman? (Met betrekking tot zijn slechte vermomming).

Kill Bill 2 werpt deze kwestie op.
Ahhh, ik wist dat ik het ergens hoorde!
Hij stijlt zijn haar ook anders. Dat moet de afsluiter zijn.
@Wikis Bij Area 51: Genageld, goed gedaan :)
Absoluut @Wikis (+1). Kapsel is veel dramatischer dan een bril ... tenzij je natuurlijk Elton John bent.
Deze vraag is vrij breed, retorisch, subjectief en discussiegericht. Hoe kan deze vraag definitief worden beantwoord? De titel zelf legt de nadruk op meningen, in plaats van op ervaringen. Ik ga de vraag afsluiten, maar als je het er niet mee eens bent, praat er dan gerust over op meta of chat.
@Mark ergens is een kitten net overleden
@benhowdle89 - Maar ik ben dol op kittens! Serieus, ik probeer niemand aan te wijzen, als je een sterk argument hebt om de vraag op te slaan, voel je dan vrij om het te maken zodat je vraag weer kan leven!
@benhowdle89: Uw vraag is niet intrinsiek slecht, maar de manier waarop deze is geformuleerd, nodigt uit tot verhitte discussies, en het zou beter zijn als u zich concentreert op bepaalde afbeeldingen van Superman (er zijn in de loop der jaren veel interpretaties geweest van het personage en de setting mediums).
Ik ben het ermee eens, het lijkt erop dat mensen sterven voor een soortgelijke vraag. Een vraag moet gewoon in de regels van het spel passen, als je wilt.
Ik heb de vraag heropend omdat de bewerkte versie mijn bezwaren overwint.
@benhowdle89 - Ik heb geprobeerd je titel te verbeteren, voel je vrij om hem terug te draaien.
Mark, Gilles, bedankt, de vraag leeft voort!
http://www.smbc-comics.com/index.php?db=comics&id=2194#comic
Hier is de scène uit [Kill Bill bespreekt de Superman-dichotomie] (http://www.youtube.com/watch?v=PdWF7kd1tNo)
Omdat Christopher Reeve een geweldige acteur was!
1) Zijn bril is hypnotiserend. 2) Superman heeft een verscheidenheid aan technieken in de canon gebruikt om naast Clark te verschijnen. Ik herinner me dat hij een kartonnen uitsnede gebruikte in een strip uit de Gouden Eeuw en een hologram in 'lois and clark'
Wacht wacht wacht, Clark Kent is Superman ?! Waarom heeft niemand me dit eerder verteld?
overweeg de oplossing zoals uitgedrukt in https://youtu.be/s2d5QVq3aKM
Dertien antwoorden:
#1
+126
Jeff
2011-03-01 20:45:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Superman is altijd een publieke figuur geweest, maar hij draagt ​​geen masker. Zijn hele gezicht is voor iedereen zichtbaar en hij laat graag foto's maken, kust baby's, enz. Batman, Flash, Green Lantern (tenminste de Hal Jordan-versie), enz. ALLEN dragen maskers om hun gezicht te bedekken. Hun maskers doen mensen zich afvragen wat er onder hen schuilgaat.

Evenzo, aangezien Superman geen masker draagt, nemen veel (zo niet de meeste) mensen aan dat hij geen geheime identiteit heeft. Dit wordt geholpen door het feit dat hij altijd heel open is geweest over zijn achtergrondverhaal - hij is NIET menselijk, maar ziet er gewoon menselijk uit. Hij heeft openlijk toegegeven dat hij de laatste overlevende is van een buitenaards ras en dat hij de aarde als zijn thuis heeft geadopteerd. Het is moeilijk voor mensen om te geloven dat iemand met zoveel rauwe kracht, die zo open is geweest, een geheim heeft. Ze vragen zich misschien af ​​wat Superman op dit moment doet, maar ze vragen zich nooit af wie hij is.

Voor degenen die WEL vermoeden dat hij een geheime identiteit heeft, is Clark Kent geen waarschijnlijke verdachte. De enige overeenkomsten zijn zijn haarstijl en kleur (hoewel hij zijn kapsel subtiel verandert als CK, wanneer hij geen hoed draagt), basis bouw en oogkleur. Een bril verandert nogal wat de vorm van je gezicht, vooral als je ze nooit publiekelijk verwijdert.

Dan hebben we de stappen die Superman neemt om zijn vermomming effectiever te maken. Clark Kent draagt ​​bijna altijd een pak met stropdas. Hij draagt ​​een overhemd met knopen, een colbert, een stropdas, een mooie broek en eenvoudige schoenen. Hij geeft de voorkeur aan donkerbruin of blauw, en trekt zelden een van zijn kledinglagen uit (behalve overjassen indien nodig) behalve in de buurt van familie en goede vrienden. Superman draagt ​​een zeer gewaagd kostuum, nauw aansluitend op de huid, met een grote, golvende cape. Zijn spierstelsel is duidelijk. Deze ongelijkheid zorgt er nogal voor dat het lichaamstype van Clark Kent er anders uitziet dan dat van Superman.

Superman is ook een ervaren acteur, met een beperkt bereik. In wezen heeft hij jaren besteed aan het creëren van een enkele persona - Clark Kent - en hij kan er in een oogwenk in terecht. Alles aan Clark Kent is anders dan Superman. Clark heeft een heel andere houding, verschillende spraakpatronen en een andere woordkeuze. Clark is passief, behalve wanneer hij actief aan een verhaal werkt, is Superman ... niet onbezonnen, maar standvastig.

Vanuit een persoonlijkheidsperspectief, fysiek perspectief en vermoeden is Clark Kent beslist GEEN kandidaat voor de geheime identiteit van Superman, voor 99,99999% van de wereld.

Voor al het andere is er Superhypnose.


De blog ' Texts From Superheroes 'biedt een alternatieve verklaring:

Metallo Learns Lex isn't Stupid

+1 Ik heb nooit overwogen dat Superman geen geheime identiteit nodig had
Ik ben het ermee eens dat dit voor de meeste mensen het geval zou zijn, maar hij werkt voor een krant en is opvallend afwezig wanneer Superman in de buurt is.
Een van de dingen die indruk op me maakten in Christopher Reeve's interpretatie van Clark Kent / Superman, was hoe hij, door simpelweg van houding te veranderen, van een schijnbaar zelfverzekerde, krachtige man naar een onhandige nerd met een laag zelfvertrouwen ging.
@jennyfofenny: Hij is afwezig, maar niet echt 'opvallend' dus. Ik ben het ermee eens, in de oude tv-show moest hij vaak een excuus verzinnen om weg te duiken, maar hij had altijd een excuus. En vergeet niet dat zijn grote plons om in de krantenuitgeverij te komen, een exclusief interview met Superman was. De invalshoek 'verslaggever ter plaatse die weg moet komen' is al jaren geen grote rol in de strips, niet sinds hij verschillende goede vrienden (en zijn vrouw) heeft die het geheim kennen en voor hem kunnen verbergen.
@jennyofenny: Ik heb altijd het gevoel gehad dat de afwezigheid op twee manieren werd gedekt: 1) Clark Kent werd gezien als een semi-competente, bijna onhandige verslaggever die geluk had toen Superman hem leuk vond, en 2) tijdens kritieke tijden, iedereen was gefascineerd door het gevecht tussen Superman en zijn vijanden en velen liepen zelfs persoonlijk gevaar: het was niet moeilijk te geloven dat Clark om de hoek was, of zich verstopte op het dak, of ergens anders.
In dat superhypnose-verhaal hypnotiseert Superman het grootste deel van Metropolis om ze niet te laten beïnvloeden door hypnose, om ze niet te laten beïnvloeden door een superschurk-hypnotiseur. Dat zorgt ervoor dat iedereen Superman ziet als hij verkleed is als Clark Kent, tot zijn grote verdoving. Daarna keert hij de effecten weer om door hypnose (uh ...) en mensen zien hem weer als Clark Kent wanneer hij zich vermomd. Kent vraagt ​​ook de cartoonist van de Daily Planet om hem en Superman te tekenen, en we zien dat Kent als ouder en dunner wordt gezien.
In de Lois & Clark tv-show verdenken mensen hem in één aflevering, totdat de Kents holografie gebruiken om ze allebei samen te laten verschijnen. Clark wordt nooit meer door het publiek verdacht.
+1. Het beste behandeld in Mark Waid's "Birthright" -miniserie, waarin Clark en Martha Kent samenwerken om de elementen van zijn neppersoon te creëren. (Dit was een paar jaar het verhaal over de oorsprong van de canon en nog steeds een van de beste, hoewel ze het sindsdien een paar keer hebben herschreven om de gebruikelijke stripredenen.)
Dit antwoord doet me denken aan Chaplin die zelf anoniem deelnam aan een Chaplin-lookalike-wedstrijd en niet won.
@vsz slecht nieuws, ik ben bang! http://skeptics.stackexchange.com/q/9423
Omdat dit antwoord de laatste tijd zoveel aandacht heeft gekregen, heb ik besloten het bij te werken met een alternatieve uitleg.
@kojiro Bovendien veranderde Christopher Reeve zijn stem tussen hoog en nasaal versus diep en indrukwekkend, en hij had veel onzekere maniertjes in de Clark Kent-persona, zoals constant zijn bril omhoog duwen.Hij heeft het geweldig gedaan.
Hoewel dit misschien niet van toepassing is op andere schurken, is een ding dat in verschillende strips opduikt, dat Lex Luthor gewoon te arrogant is om ooit te geloven dat Superman ervoor zou kiezen om een eenvoudige verslaggever te zijn, zelfs als de feiten hem in het gezicht staren.Bovendien liet All Star Superman ook doorschemeren dat Clark's vrienden bij de Daily Planet * zijn geheim wel kennen, of in ieder geval een vrij goed vermoeden hebben, maar zijn privacy respecteren (hoewel All Star niet bepaald canon is).
Het eerste punt varieert eigenlijk op basis van de schrijver, in sommige versies vervaagt Superman zijn gezicht.Ook is Clark Kent in de moderne tijd geen 'rol' die Clark Kent is wie hij is.Superman is de neppersoon.Of (nogmaals, voor bepaalde schrijvers), Clark heeft twee persona's, Superman en openbare Clark, met zijn echte zelf ergens tussenin.Er zijn ook een aantal elementen aan de vermomming die ontbreken.
#2
+25
user296
2011-03-01 19:19:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben er altijd van uitgegaan - en daarom heb ik geen verwijzingen om dit te ondersteunen - dat de "vermomming" berustte op het feit dat Kent niet Superman was.

Hierop vraag je misschien af, "Huh?"

Superman is SUPERMAN! Hij is super! Hij vliegt, hij blijft nooit lang rondhangen, hij heeft irritante blauwe ogen en het charisma stroomt van hem af als water uit de Niagra-watervallen. Zijn aanwezigheid wekt ontzag bij degenen die hem aanschouwen.

Clarke Kent bezit geen van deze eigenschappen, niet één. Als iemand in staat was om Superman te aanschouwen en niet stomverbaasd en vol ontzag geslagen te zijn, en daardoor in staat zou zijn om echt in zich op te nemen hoe hij eruitzag, zou je kunnen opmerken dat hij een voorbijgaande gelijkenis vertoonde met een zekere zachtaardige verslaggever. Je zou echter nog steeds geen twee en twee bij elkaar voegen, omdat Kent simpelweg kan Superman zijn, omdat hij niet oogverblindend, snel, sterk, charismatisch enz. Is. . .

Mijn twee cent.

Goede twee cent!
Ze gebruiken dezelfde uitleg in Superman Returns. Lois en de man die Maury moet bellen, kijken naar Clark en zeggen "hey hoe lang is Clark, zou je zeggen dat hij ongeveer 200 pond weegt?" Clark die het gesprek opzettelijk hoort, doet iets heel NIET super en ze kijken elkaar aan en zeggen "Nah ..."
Ook ziet hij eruit als een blanke man met donkerbruin haar en atletisch gebouwd, een veel voorkomende verschijning in de VS. Als iemand een Superman-lookalike-wedstrijd zou houden, denk ik dat veel kandidaten er genoeg op zouden lijken, zodat Clark niet zou opvallen.
Er is een scène in * Batman / Superman * waarin Clark de pas aangekomen Kara rond Metropolis laat zien en ze vraagt zich af hoe mensen hem in vredesnaam niet als Superman herkennen.Dan komen ze aan bij een park en ziet ze een levensgroot standbeeld van Superman en realiseert ze zich plotseling waarom: gewone mensen hebben een eerbiedig ontzag voor Kal-El / Superman.Je verwacht niet dat zo iemand naast je in de rij staat in een gerimpeld pak, dus je ziet hem niet als iets anders dan een man.
#3
+18
Daniel Roseman
2011-04-11 14:55:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een van de meest interessante dingen over Superman voor mij is dat hij doet aan Clark Kent denkt als zijn ware identiteit. Onthoud dat, ook al is hij een alien uit Krypton, hij door de Kents werd opgevoed vanaf een baby. Zijn hele identiteits- en waardensysteem is daarmee verbonden.

Vergelijk dat met Batman. Hoewel Batman een kostuum is dat Bruce Wayne aantrekt - het is niet aangeboren voor hem zoals Superman voor Clark is - beschouwt Wayne Batman als zijn ware identiteit. Het is een interessante inversie.

Dit is altijd mijn begrip geweest: Superman is de geheime identiteit van Clark.
Er was een aflevering van Batman Beyond waar Bruce tegen Terry zei: "Ik wist dat de stemmen in mijn hoofd niet van mij konden zijn, want het bleef me Bruce noemen." "Nou, hoe noem je jezelf?" Terry vragen. Bruce kijkt hem "je weet wel" aan. Terry antwoordt: "Tijd om het op te geven, oude man ... dat is nu mijn naam" "Zeg de stem in mijn hoofd."
Ik denk dat de kwestie van het geheim van identiteit (Clark of Superman) in de loop van de tijd is verschoven, maar in alle recente versies die ik heb gelezen / gezien, zijn Superman en Clark Kent beide 'personages' die worden gespeeld door Kal-El, maar Clark is zeker degene waarmee hij "zichzelf identificeert".
Dit is in hoge mate het standpunt van de DCAU over de dingen, denk ik, waaraan ik persoonlijk de voorkeur geef. Bill maakt precies het tegenovergestelde punt in Kill Bill, zoals elders op deze pagina vermeld.
#4
+14
Monty129
2013-05-08 22:24:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er kan feitelijk worden beweerd dat Superman drie identiteiten heeft, niet 2. Hoewel ze allemaal met elkaar verbonden zijn, zijn ze allemaal uniek en kennen maar heel weinig mensen ze alle drie.

Hij is:

  • Superman - Voorvechter van waarheid, gerechtigheid en vrijheid. Vaak beschouwd als 's werelds grootste (of zelfs de grootste) held van het DC Universum, is hij nobel, openhartig, onwankelbaar in zijn overtuigingen en het toppunt van morele standvastigheid. Hij draagt ​​geen masker en zijn ogen zijn onmenselijk helder helderblauw. Zijn fysieke verschijning is die van een menselijke man die in perfecte fysieke conditie verkeert. Lang (ongeveer 6'3 ") en gespierd, met donkerbruin of zwart haar dat naar achteren is gladgestreken met zijn iconische" spit curl "iets uit het midden van zijn voorhoofd. Hij draagt ​​een helderblauw kostuum met een felrode cape en een" S "-schild in goud en rood op zijn borst.

  • Clark Kent, Reporter - Mild gemanierd, vaak onhandig of onhandig, intelligent en goed gelezen, maar enigszins naïef en zenuw in sociale situaties. Hij is een gerespecteerde journalist, heeft een Pulitzer-prijs gewonnen en concurreert vaak met Lois Lane om krantenkoppen op de Daily Planet. Hij staat voorover gebogen met zijn schouders naar beneden om de indruk te wekken dat hij kleiner is dan Superman, evenals de illusie dat hij uit vorm is met een lichte ponch. Hij draagt ​​een bril die zijn oogkleur vervormt en dempt, en spreekt in een zachtere, iets hogere toon dan in zijn Superman-gedaante. Zijn haar is meestal ofwel glad naar achteren of gekamd en met een scheiding opzij Hij is afgebeeld als ofwel slordig en slordig gekleed, o raak een generiek zakelijk atire binnen dat iets te groot is voor hem om toe te voegen aan zijn gewijzigde fysieke uiterlijk. Clark vertoont vaak idealen van een typische Midwestelijke landelijke Amerikaan die contrasteren met die van de gemiddelde burger van Metropolis.

  • Clark, zoon van Jonathen en Martha - Dit is de "echte" persoonlijkheid die maar heel weinig mensen kennen. Dit is wie hij is als hij alleen is in zijn Fort van Solitude, of thuis in Metropolis met Lois, of op de boerderij in Kent met zijn ouders. Buiten hen kennen alleen zijn neef Kara, zijn jeugdvriendin Lana Lang, zijn beste vriend Pete Ross en waarschijnlijk Bruce Wayne deze versie van Clark. Hij is hier zijn meest "menselijke", zijn meest kwetsbare en open zelf. Hij is assertief en zelfverzekerd, maar niet zoveel als hij vertoont in zijn Superman-gedaante. In meer recente continuïteit zijn veel van deze aspecten geïntegreerd in zijn Clark Kent-verslaggeveridentiteit, waardoor hij meer zelfvertrouwen en extravert is dan zijn traditionele Milquetoast-persoonlijkheid. Hij draagt ​​vaak zijn bril niet en staat op zijn volle lengte, maar kleedt zich in vrijetijdskleding, vaak afgebeeld met een spijkerbroek en een geruit overhemd met knoopsluiting op de boerderij in Smallville.

Het is de scheiding van deze persoonlijkheidskenmerken, evenals het gebruik van de fysieke veranderingen van slungelig zijn, zijn stem enigszins veranderen, een bril dragen om zijn ogen te vervormen en verschillende acteertrucs (doen alsof hij zijn tong verbrandt aan hete koffie of een hard geluid) die helpen om voor het publiek onderscheid te maken tussen Clark Kent, die een mens is met gebreken en fouten van Superman, een Kryptonian met krachten en capaciteiten die verder gaan dan een gewone sterveling. Het feit dat de persoonlijkheden zo verschillend zijn, verhindert dat mensen de een met elkaar associëren.

Dit is een van de interessantere versies van dit idee die ik heb gehoord.De derde personae van Clark is iets dat ik op een paar plaatsen heb gezien, waaronder de ondergewaardeerde Batman-Superman-Wonder Woman Trinity, maar het is nooit echt zo gebruikt als het had kunnen zijn.
#5
+8
Trufa
2011-03-01 19:50:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je het mij vraagt, vind ik het intrigerend en fascinerend.

Ik ben niet zo dol op strips, maar Superman is moeilijk te missen, dus hier is mijn perspectief.

Afgezien van het feit dat het onrealistisch is (het is net zo onrealistisch of onwaarschijnlijk als een vliegende man), probeer verder te kijken dan deze onmogelijkheid en interpreteer wat de werkelijke betekenis of boodschap zou kunnen zijn.

Onthoud dat waarschijnlijk de beste manier om je te verbergen is gewoon te zien, wat zich daar in het echte leven voor je ogen bevindt, kan het moeilijkst zijn om op te merken.

Maar het belangrijkste punt, en dit is alleen mijn interpretatie, maar dit is een van de dingen die ik leuk vind aan Superman:

Het is erg moeilijk om de helden om je heen te zien als het gewone mensen zijn, niemand kan zich voorstellen dat achter de niet uitmuntende Clark Kent, deze bescheiden en verlegen persoon met een vaste baan, ligt Superman. En dit is volgens mij een juweeltje van deze strip, het probeert ons te laten zien dat we beter moeten zijn in het opmerken van de dagelijkse helden, degene die zonder krediet en zonder ooit opgemerkt te worden of enige eer te ontvangen, helden zijn voor hun families, vrienden of buren, dat degene die naast je zit, op kantoor, misschien wel een superheld is.

"verbergen is een duidelijk zicht" Dexter 101 :) Niemand doet het beter
#6
+6
Emsley Wyatt
2018-06-26 09:35:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is een canonantwoord van Superman 330 (12-78) . Onbewust gebruik van superhypnose, versterkt door de Kryptonische lenzen van zijn bril.

Superman 330 (12-78)

#7
+6
Kevin Workman
2018-06-26 22:28:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Supermans "vermomming" komt heel goed tot uiting in de Superman-film uit 1978 met Christopher Reeve in de hoofdrol.

In deze scène staat Clark Kent op het punt om Lois Lane te vertellen dat hij Superman is . We zien hem gaan van zachtaardige, voorovergebogen Clark Kent naar zelfverzekerde, rechtopstaande Superman. De transformatie is echt goed gedaan.

Hier is de scène:

Dit wordt ook besproken in dit artikel : Supermans meest verbazingwekkende speciale effect vereist geen computers of een groen scherm.

We zien hem van Clark Kent naar Superman gaan:

Clark Kent to Superman

En dan weer terug:

Superman to Clark Kent

Dus het antwoord op je vraag is dat Superman zichzelf vermomt door een combinatie van lichaamstaal en zichzelf anders gedraagt wanneer hij Clark Kent is.

Als je dit ongelooflijk vindt, overweeg dan deze tweet. Hoewel het een grap is, realiseerde ik me echt dat de Clark Kent / Superman-vermomming toch niet zo ongelooflijk was en laat ons zien dat dit ook in het echte leven gebeurt.

Zooey Deschanel without bangs

Ik heb die film vaak gezien, maar heb nooit echt gemerkt hoe effectief zijn houding is.Het is ronduit tastbaar.
De gifs / clip deden me beseffen dat Christopher Reeves eigenlijk een goede acteur was - ik zal die films opnieuw moeten bekijken.
Het artikel waarnaar wordt verwezen, vermeldt ook de cutscene waarin Lois hem uitschakelt door op hem te schieten.Je kunt ze dezelfde overgang zien, maar het is ogenblikkelijk, en ook al zet hij de bril niet af, je ziet nog steeds dat Clark wordt beschoten en Superman reageert;Reeve overgangen tussen de twee zo snel dat je zou zweren dat ze daar een snee hadden om hem tijd te geven om zijn uitvoering te veranderen, maar dat is niet zo.
#8
+4
jamesdlin
2015-02-05 11:40:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

John Byrne's Man of Steel -serie legde uit dat Superman zijn supersnelheid gebruikt om zijn gezicht te laten trillen, zodat het altijd wazig is voor waarnemers:

Byrne kwam met uitleg voor hoe Supermans vermomming werkt, zoals het publiek simpelweg niet beseft dat hij een geheime identiteit heeft aangezien hij ontmaskerd is, dat Superman zijn gezicht zou laten trillen via zijn supersnelheid om zijn imago te vervagen tot fotografen, en door Kent een trainingsset met gewichten te laten houden om uit te leggen hoe de menselijke en vermoedelijk zwakkere Kent een frame zo massief als dat van Superman zou kunnen hebben. Byrne's Superman voelde dat zijn diepste wortels op aarde lagen en dat zijn thuisplaneet "Krypton een gruwel voor hem is".

Dit is vergelijkbaar met wat de flitser en de omgekeerde flitser doen om foto's te voorkomen om eruit te komen en herkend te worden.

#9
+3
sum1stolemyname
2011-03-01 18:51:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat dit om aritistische redenen is. De lezer wordt verondersteld hem in zijn vermomming te herkennen.

Om een ​​vergelijkbare reden dragen de meeste stripfiguren altijd dezelfde kleding (een feit waar enigszins mee werd gespeeld in een oude Donald Duck-strip die ik vele jaren geleden las, waar wordt getoond dat zijn kast gevuld is met een een tiental zeilersjassen en niet veel anders)

Tal van voorbeelden daarvan op de TvTropes-pagina van [Limited Wardrobe] (http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/LimitedWardrobe).
#10
+3
a a
2013-05-09 14:23:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik dacht dat het antwoord simpel was, omdat het publiek Clark Kent gewoon ziet als een gewoon persoon die op Superman lijkt. Je weet wel, zoals iemand die op een beroemdheid lijkt.

Behalve dat niemand daar iets over zegt. Vraag iemand die er ooit uitziet als een beroemdheid, hoe vaak ze dat te horen krijgen.
#11
-2
dm.skt
2011-03-02 07:14:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Supermans vermomming is retro.

Dat wil zeggen, in tegenstelling tot Batman of Zorro (of 10.000 anderen) die een masker opzetten in "heldenmodus", zet Superman het masker op in "niet-heldenmodus". Het "masker" draagt ​​meestal een bril en een pak, maar toch.

Maakt dat Superman psychologisch gezien een antiheld? Het is in ieder geval vreemd.

#12
-2
Cheesecake
2011-03-05 00:03:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nou, naast Supermans slechte kostuumkeuze (van de kant van de auteur), slaagde de auteur er ook niet in de burgers te karakteriseren. Daarom, tenzij de persoon een van de hoofdpersonen is, zal niemand hem op zijn identiteit uitspreken.

Interessante kijk, hoewel het de moeite waard is te vermelden dat de vraag leek te vragen om een ​​antwoord in het universum.
#13
-3
Avi Mittal
2017-01-09 16:34:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Superman is deze superkrachtige buitenaardse celeb die geen masker draagt ​​en in het fort van eenzaamheid op de noordpool woont. Vraag je je af wat de geheime identiteit van Johny Depp is? U vraagt ​​zich waarschijnlijk af over zijn privéleven, maar u vraagt ​​zich niet af over zijn leven als bediende. de identiteit van Clark Kent is geen geheime identiteit (zoals in het geval van Batman), maar meer zoals de vodden die koningen zouden dragen als ze tussen het gewone wilden lopen. Clark Kent is een verlegen klungelige verslaggever die er toevallig uitziet als superman. de gelijkenis wordt bijna nooit genoemd. Afaik het werd alleen genoemd in de tv-show van de jaren 50, Superman Returns en Superman: American Alien.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...