Vraag:
In welke twee TNG-afleveringen verschijnt Ashley Judd en zegt ze dat ze dat niet deed?
Slick23
2011-01-19 23:39:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb gelezen dat ze ontkent ooit in TNG te zijn geweest, maar ik geloof dat ze in twee afleveringen zat (hoewel ik me niet kan herinneren welke).

Is er ergens een definitieve lijst van 'de wetten van Lefler'?
Dit soort vragen is een dodelijke val: als je het open laat, kunnen mensen dit vragen over * elke TNG-gastster *, of ach * elke gastster op elke SF-show ooit *. Willen we echt dat de site wordt gebruikt voor dit soort vragen?
Het is niet zo moeilijk te begrijpen, vooral. als je bekend bent met Star Trek. Maar ik denk niet dat er iets mis is met de vraag. Ashley Judd heeft geprobeerd te ontkennen ooit in Star Trek te zijn geweest. Waarom? En het is een eindige lijst en zelfs vrij ongebruikelijk voor zo'n acto om in een cultklassieke tv-serie te hebben gezeten en een grote ster te worden, toch? Hoe dan ook, de gemeenschap heeft gestemd om deze te heropenen, dus.
Mensen, dit is een algemene referentie: http://en.memory-alpha.org/wiki/Ashley_Judd
@bitmask Memory Alpha, hoewel een zeer goede bron, wordt niet als algemene referentie beschouwd. Het staat echter ook op Wikipedia, waardoor dat _deel_ van deze vraag een algemene referentie zou worden: http://en.wikipedia.org/wiki/Ashley_Judd#Television
@MarkTrapp - misschien bedoel je "elke * ongelooflijk mooie * gastster", wat de reikwijdte een beetje zou kunnen verkleinen.
Het lijkt iets dat IMDB gemakkelijk zou kunnen beantwoorden
Twee antwoorden:
#1
+47
Tony Meyer
2011-01-22 09:17:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ashley Judd speelde het personage van Robin Lefler in twee afleveringen:

De rol van het personage in Darmok is niet significant (ze maakt deel uit van het team van La Forge op de transporter), maar speelt een grote rol in The Game .

Met betrekking tot het ontkennen van haar uiterlijk, denk ik dat je verwijst naar een duidelijke vermelding door Judd op Letterman dat ze de rol in Star Trek Nemesis zou hernemen (er zijn veel verwijzingen naar dit, maar ik kan niets gezaghebbend vinden - het was 2002). Dit bleek niet het geval te zijn en werd later ontkend door Judd's woordvoerder (ik kan hier ook geen gezaghebbende bron voor vinden).

Ze ontkent in Star Trek zijn zoals deze video laat zien;

Wesley Crusher 's rol in Nemesis was zeker geknipt; het is mogelijk dat Judd ook werd geknipt, of dat Lefler in een vroeg script zat maar nooit werd gefilmd. Er lijkt hoe dan ook geen definitief bewijs te zijn.

Wesley Crusher maakte het op het scherm in theaters; in de dvd-versie was zijn scène met één regel met Picard at the Wedding te zien als een verwijderde scène.
Hoe is dit niet het geaccepteerde antwoord?
@Stick - Weet niet. Het is een vreemde.
#2
+10
Mike
2011-01-19 23:54:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ze verscheen ook in ' Darmok'.

Vreemd, ik herinner me haar helemaal niet in die aflevering. Het was sowieso niet een van mijn favorieten. Was haar rol veel kleiner dan in The Game?
Slechts in een paar scènes.
Ze speelt een grote rol in het spel. In darmok is ze de assistent van Geordie terwijl hij de transportbundel probeert te focussen. Wat betreft darmok niet jouw favoriet. Het is de beste aflevering van trek imo;)


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...