Vraag:
Hoe heette de robot in "Lost in Space"?
morganpdx
2011-01-15 01:37:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik kan me niet herinneren dat hij door Dr. Smith ooit iets anders dan namen is genoemd.

en Dr. Smith heeft ook een aantal geweldige namen voor hem!
Vier antwoorden:
#1
+25
Brenton Taylor
2011-01-15 01:53:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hij werd gewoonlijk gewoon "Robot" genoemd, maar officieel Robot B-9.

Ik geloof dat de officiële naam alleen verschijnt op flashbacks naar de startsequentie en het model verschijnt op de kist waar ze het uit halen.
B-9 is in ‘goedaardig’ - zoveel robots in sci-fi gingen allemaal ‘Frankenstein’.Dr. Smith knoeit.
#2
+13
Alan
2011-03-18 18:32:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik herinner me (toen ik als kind naar de show in herhalingen keek) de robot als de "B-9 Environmental Control Robot". Op zijn "verpakking" (een doos of een metalen kast, denk ik) kun je de naam G.U.N.T.E.R. zien, wat een acroniem is voor "General Utility Non-Theorizing Environmental Robot".

#3
+8
joe thompson
2012-10-09 22:50:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zijn naam was "Robot". Gewoon om te muggenziften, in de aflevering "Ghost Planet" van het tweede seizoen wordt hij "Robot B-9" genoemd. In elke andere aflevering wordt hij alleen aangesproken als "Robot".

In een aflevering waar ze terug in de tijd reizen, net voordat ze worden gelanceerd, staat er een krat in het kantoor van Dr. Smith. Het bevat de robot. Op de zijkant staat een acroniem, G.U.N.T.H.E.R., wat stond voor General Utility Non Theorizing Environmental Robot. Maar zoals anderen al hebben gezegd, noemden ze hem altijd Robot. Sommige mensen denken dat hij Robbie heet, maar dat komt alleen omdat hij is ontworpen door dezelfde persoon: Robert Kinoshita. Oorspronkelijk moest Robbie de Robinson's Robot zijn, maar Irwin Allen kon hem krijgen voor het filmen van het nieuwe materiaal dat aan de pilotbeelden was toegevoegd. Robbie was toen een drukke robotacteur en maakte veel gastoptredens in verschillende tv-shows, waaronder uiteindelijk Lost in Space, eerst als de tegenstander van de robots, in "War of the Robots" en later in "Condemned in Space". / p>

#4
+5
Oh THAT Brian
2011-12-29 20:20:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er was een aflevering waarin een bewuste robot hem B-9 noemde. In het script noemden ze hem vaak 'held'.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...