Vraag:
Wat voor autoriteit heeft Rainbow Dash?
AncientSwordRage
2012-04-25 12:28:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In Hurricane Fluttershy neemt Rainbow Dash de leiding over de Pegasi van Ponyville om water op te tillen voor Cloudsdale. Heeft ze een soort officieel bevel, of neemt ze gewoon de leiding uit eigen beweging?

Rainbow Dash doet alles als een baas. Ook al is ze niet per se.
@Tacroy Je weet met de juiste draai eraan dat het als antwoord zou werken.
I realized that after I commented, but I'd need some citations and I can't exactly research MLP at work :)
Een antwoord:
RCIX
2012-04-28 06:46:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Volgens de wikia heeft Rainbow Dash de leiding over het weer in Ponyville. Dit leidt er waarschijnlijk toe dat andere Ponyville Pegasi van nature naar haar op zoek zijn voor leiderschap in andere situaties (bijvoorbeeld de gebeurtenissen in orkaan Fluttershy ).

Verder is het waarschijnlijk zo dat ze gewoon zeer zelfverzekerd en waarschijnlijker dan normaal om in verschillende situaties de leiding te nemen.

Rekening houdend met "Zij heeft de leiding", voor het geval er behoefte is aan meer pegasi in het weerbeheer, blijft ze de baas - over het weer, en in het verlengde daarvan, over de pony's die het beheren. Een andere voorbeeldsituatie: Winter Wrap-up.
Tel daarbij de breezies die door PonyVille passeren op. Ze beheert de pegasi en maakt de wind.
Het lijkt mij dat het orkaanding natuurlijk geleid zou worden door de weerleider van Ponyville.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...