Vraag:
Waar wonen Harry en Ginny na de gebeurtenissen in de boeken?
clem steredenn
2015-09-14 18:07:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

We kennen de tienerjaren van Harry redelijk goed tot aan de dood van Voldemort. Ik ben echter benieuwd hoe zijn leven er in de onmiddellijke nasleep zou zijn?

We weten dat

  • hij toetreedt tot de bediening onder Kingsley als Schouwer en uiteindelijk de afdeling zal leiden ,
  • hij zal af en toe een lezing geven op Zweinstein.

Ik kan me voorstellen dat hij direct na de dood van Voldemort een tijdje bij de Wemel zou blijven. Hij was tenslotte pas 17 toen. Ondertussen gaat Ginny waarschijnlijk terug naar Zweinstein voor haar laatste jaar. Maar afgezien van het helpen van de Orde en de nieuwe minister om de tovergemeenschap opnieuw op te bouwen, zou hij op zichzelf willen gaan wonen.

  • Is er enige informatie over waar hij gaat wonen?
  • En verandert hij van plaats nadat Ginny bij hem is ingetrokken?

Hij was eigenaar van Grimmauld Place, maar ik kan hem daar niet zien verhuizen, zelfs niet als Knijster meer verzoenend is.

Gezien de huidige prijzen en met drie kinderen ben ik er vrij zeker van dat dat ver weg is uit Londen.Zone 6 tenminste ...
@JorgeCórdoba, Ik weet niet zeker of dezelfde prijzen van toepassing zijn op Wizards.Ze hebben geen reistijd, zelfs niet op honderden kilometers afstand.
Het enige bewijs dat ik ken, is in de Deathly Hallows-epiloog.James vermeldt dat hij een kamer met Albus zou delen om Teddy Lupos bij hen te laten intrekken (Harry wijst dit idee af).Dit houdt in dat ze zich in een huis bevinden met maar een paar slaapkamers, wat absoluut het idee van Grimmauld Place tegenwerkt (waar hij, zoals je zegt, sowieso geen grote fan van was).
Drie antwoorden:
Valorum
2016-08-04 04:30:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn een aantal scènes in Harry Potter en het vervloekte kind die plaatsvinden in het huis van de familie Potter. Hoewel niet wordt vermeld waar het is, kunnen we op zijn minst een paar locaties uitsluiten .

Het is zeker niet Godric's Hollow:

HERMIONE: Godric's Hollow. Het moet twintig jaar zijn. . .

Op basis van de beschrijvingen (en het ontbreken van een vermelding van de locatie) kunnen we afleiden dat het waarschijnlijk niet 12 Grimmauld Place of 4 Liguster is Rijden.

Vraag: Hoe kan het mogelijk zijn 4 Privet Drive?Vermoedelijk zouden de Duffelingen er na de oorlog weer naartoe gaan?Ik weet dat Harry op kerstvoorwaarden blijft met Dudley.Wat betreft 12 Grimmauld, hoe kon het zijn met al die donkere artefacten die ze in jaar 5 niet konden verwijderen?
@Pryftan - Ik sloot bekende locaties uit
Tdmut
2015-09-14 19:22:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is geen bewijs dat ik kan vinden dat hij ergens woont. Geen bewijs van enig bezit dat de familie Potter bezat. Harry's grootouders woonden duidelijk ergens voordat ze stierven, maar waar dat was, wordt niet vermeld.

Ik zou denken dat hij woonde waar zijn grootouders ook woonden, of op Grimmauld Place, dat waarschijnlijk eerst verbouwd zou zijn.

Het is ook mogelijk dat ze Potter's Cottage in Godric's Hollow hebben opgeknapt. .

Ik wou dat ik iets voor je had kunnen vinden!

Ik heb me altijd afgevraagd of er iets is gebeurd met het huis van zijn ouders in Godric's Hollow.Ik neem aan dat het aan Harry zou zijn overgelaten - hij had het mogelijk kunnen repareren en een nieuw leven hebben gegeven.Ik haat het om te denken dat het daar jarenlang in puin ligt.
@Luna Ik vergat dat als een mogelijke plaats en ik zal het toevoegen aan het antwoord, maar ik denk niet dat hij zou willen wonen in de kleine plaats waar zijn ouders stierven en hij kreeg zijn litteken.
Ik begrijp wat je bedoelt, ik denk dat het beide kanten op kan gaan zonder meer informatie.Misschien wilde hij het achterlaten, als een heiligdom voor de dood van zijn ouders, of het reconstrueren om hun leven te herinneren - ik denk dat het beide kanten op had kunnen gaan :)
Ja, ik kan denken dat hij zich enigszins aangetrokken zou voelen tot Godric's Hollow.Maar het huis van zijn ouders wordt gebruikt als schrijn.In DH, toen hij het zag, waren er tal van handtekeningen en zelfs een magisch teken dat het historische belang van de plaats aanduidde.Dus Godrick's Hollow misschien, maar tegelijkertijd kunnen we niet zeggen dat hij er goede herinneringen aan had.
@bilbo_pingouin Ik heb te veel fanfictie gelezen.Ik dacht dat het huisje eigendom was van Perkamentus en toen een historisch monument (en dus onveranderlijk) maakte.Ik las de wiki erop na Luna's opmerking en kreeg mijn feiten op een rijtje.
@Tdmut Ik denk dat hij het volste recht had om het huis in Godric's Hollow over te nemen als hij dat wilde.Maar, zoals je zegt, het was een site van historische betekenis en het Ministerie zou het voor toekomstige generaties hebben willen bewaren, zoals ze misschien deden voor andere belangrijke plaatsen in Harry's avonturen.Verdorie, voor zover we weten is er nu misschien een Harry Potter-museum en een cadeauwinkel.
@TheDarkLord Ja, ja, en het is ook jouw schuld!Als het niet vanwege jouw slechtheid was, zou de Potter-familie niet uit elkaar zijn gescheurd, Harry zou geen wees zijn geweest, zou de site geen historische site zijn geworden en zouden veel andere wezens niet zijn gedaan!Afgezien van humor denk ik dat het vrij waarschijnlijk is dat hij die betekenis niet had willen verwijderen.Ik bedoel, hij was nogal sentimenteel zoals de geweldige Severus (die je ook wreed vermoordde) Potter herinnerde.
Rick meyers
2019-09-02 21:40:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn twee huizen genoemd, Grimmauld Place en Godric's Hollow. De enige waarvan ik denk dat Harry juridische claims zou hebben, is Godric's Hollow, het huis van zijn moeder en vader.

Ja, Harry was de peetzoon van Sirius Zwarts, maar dat is geen legale titel en de enige manier hij had het kunnen erven als hij het in een testament had gekregen. De zwarte lijn eindigde met Sirius en zijn broer. De twee levende neven waren zussen, Draco Malfidus's moeder Narcissa Black Malfidus en Nimphadora Tonks 'moeder Andromeda Black Tonks, zouden gelijke schelpdieren hebben.

Het lijkt dus op Godric's Hollow. Of een mooie flat in Londen.

Het is expliciet in hoofdstuk drie van * Halfbloed Prins * dat Harry alles van Sirius heeft geërfd.
Heb je de boeken gelezen?
Het is zeker niet Godric's Hollow gebaseerd op het (canon) toneelstuk
Harry heeft geen 'moeder'.Hij had er ook geen.Hij had een moeder.Maar zoals de anderen hebben gezegd, heeft Harry * inderdaad * alles geërfd van Sirius, inclusief Knijster.Het is onwaarschijnlijk dat Harry het monument voor zijn familie zou willen verwijderen (zou je dat willen doen?) - en ik zie niet in hoe hij de duistere artefacten en Sirius 'gillende moeder uit Grimmauld had kunnen verwijderen.Dus het lijkt mij dat geen van beide.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...