Vraag:
Iemand veranderde in een menselijke slangenfilm
myriaidee1sessh43
2019-07-04 10:42:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eind jaren 90 zag ik deze scène uit een film of misschien een aflevering uit een tv-show.

Het ging over een stel dat naar een circus / carnaval / freakshow gaat en ik denk dat ze zie een menselijke slang. Ik geloof dat ze later een waarzegster / zigeuner zien of dat een van hen vervloekt kan worden. Ik denk dat ze daarna naar het bos gaan en, nou ja, "plezier" hebben in de nacht. Wat ik me herinner is dat een van hen of de waarzegster in een slang begint te veranderen. Ik denk dat het de man was. Het zag er niet uit als een normale slang, maar ik herinner me dat ik nog steeds een menselijk gezicht had met slangenkenmerken.

Ik zag deze scène toen ik ongeveer 4 jaar oud was en ik 's avonds laat bij het huis van mijn tante tv zat te kijken en ze zag me en zette de tv uit. Dus ik herinner me niet echt veel van de film. Ik keek naar Curse II: The Bite , en het maakte deze herinnering uit mijn kindertijd een beetje wakker.

De film zag eruit alsof hij gemaakt was vanaf eind jaren '70 tot midden jaren '90. Ik zag maar 20 minuten van de film, voordat mijn tante boos werd en de tv uitschakelde. Ik heb geprobeerd me dingen uit deze film te herinneren, maar ik kan me niet veel herinneren, alleen de transformatiescène leek pijnlijk. Het was misschien geen slang maar een soort reptielachtig. Het is ook niet de film Sssssss .

Hallo myriaidee1sessh43, kijk eens naar [deze checklist] (https://scifi.meta.stackexchange.com/a/9337/19561) om te zien of iets je geheugen opfleurt.
https://m.imdb.com/title/tt0262753/?ref_=m_tt_urv?
FWIW, deed me denken aan [7 Faces of Dr. Lao (1964)] (https://en.wikipedia.org/wiki/7_Faces_of_Dr._Lao)
Een antwoord:
Josh
2019-07-04 21:14:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zou dit de film Ssssss uit 1973 kunnen zijn?

Hoewel er een jonge man in wordt getransformeerd in een slang, en er is een scène bij een freakshow zoals je beschrijft, ik kan me de "romantische" scène in het bos die je noemt niet herinneren. (Maar ja, ik heb de film ook al heel lang niet gezien.)

Van het Wikipedia-artikel:

Dr . Carl Stoner (Martin), een herpetoloog, verkoopt een mysterieus wezen in een krat aan een kermisexploitant. Later huurt hij student David Blake (Benedict) in als assistent en beweert dat zijn vorige assistent de stad had verlaten om voor een ziek familielid te zorgen. Zonder dat David of iemand anders het wist, is Stoner een man met waanvoorstellingen, ervan overtuigd dat de mensheid gedoemd is en probeert hij zich voor te bereiden op wat volgens hem het onvermijdelijke is door een methode uit te werken om mensen in reptielen te veranderen die vervuiling en elke andere ecologische ramp kunnen overleven. dat zou de mensheid uitroeien.

Er zit een ontluikende romance in:

David begint een romance met Stoner's dochter Kristina (Menzies), hoewel haar vader maakt bezwaar en staat erop dat ze geen seksuele relatie met hem heeft.

En de carnavalscène:

Kristina bezoekt een carnaval-freakshow en is geschokt als ze een bizarre 'slangenman' ziet, die ze herkent als Stoner's vorige assistent, Tim. Radeloos rent ze terug naar huis om David te redden die momenteel muteert in een koningscobra, veroorzaakt door de injecties die Stoner hem heeft gegeven. Stoner wordt gebeten door een echte koningscobra uit zijn laboratorium en sterft, net als de transformatie van David voltooid is. Kristina komt thuis en vindt haar vader dood met de echte cobra naast hem. De politie wordt achterdochtig en komt dan aan en schiet de cobra neer voordat hij naar het laboratorium gaat waar een mangoest Davids nek aanvalt en hem probeert te doden. Maar de politie heeft geen duidelijk schot, en terwijl Kristina Davids naam schreeuwt, eindigt de film abrupt, waardoor hun lot onzeker blijft.

Geen exacte match met je herinneringen, maar het raakt wel op een paar van de dingen die u zich herinnert, en het was uit de jaren 70, zoals u aangaf ..

Ik zei dat het die film niet was sinds ik de film op YouTube had gezien.Ik had al op zoek gegaan naar de film en vond deze film, ik zag het deel van het freakshowgedeelte en wat er daarna gebeurt, maar dat is helemaal niet wat ik me herinner.Ik geloofde ook dat het Sssssss was, maar toen ik het deel zag, kwam het niet overeen met mijn herinnering aan de transformatie.
@myriadee1sessh43 Of ik heb de verklaring niet gezien dat ik niet de film Ssssss was, of het was er niet toen ik antwoordde.
Iemand heeft het bericht bewerkt.Waarschijnlijk is het gewist of was het niet aanwezig terwijl de wijziging werd aangebracht.Maak je geen zorgen.
Hier is een link die misschien kan helpen.Veel hiervan zijn echter Aziatische films.http://www.californiaherps.com/films/grouppages/peoplewhochangeintosnakes.html
Bedankt voor de link, maar geen van deze is de film.Ik heb het gevoel dat ik de scène waarschijnlijk heb gedroomd ☹️ of dat deze in iets anders is veranderd


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 4.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...