Vraag:
Anime waar een personage werkt om zijn geboorte te voorkomen
user36109
2014-11-16 02:54:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik probeer een anime te vinden die ik in 2005/2006 heb bekeken. Het was een korte (waarschijnlijk ongeveer 12-13 afleveringen) en ik herinner me maar één personage - een donkerharige man (zijn naam begon met Y, maar ik weet het niet zeker) wiens grootste droom was om nooit geboren te worden. Het punt was dat hij geen zelfmoord wilde plegen, maar gewoon nooit bestond.

Alles wat ik me herinner van de verhaallijn is dat er een andere man was die vocht om de droom van de donkerharige man te laten uitkomen. Uiteindelijk slaagt hij erin en de ander verdwijnt / verdwijnt - want hij is nooit geboren.

Eerlijk gezegd was het een heel triest verhaal, maar ik kan er niet aan denken en zoals het was niet populair. Ik kan de titel niet vinden. Helaas is dat alles wat ik me herinner.

Als iemand van jullie deze anime misschien herkent? Bij voorbaat dank!

http://shingekinokyojin.wikia.com/wiki/Ymir?
http://nabarinoou.wikia.com/wiki/Yoite?
Een antwoord:
Valorum
2014-11-16 03:02:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit is Nabari No Ou.

Een van de hoofdpersonages, Yoite, uitte een oprecht verlangen om niet alleen te sterven, maar ook om gewist te worden van ooit hebben bestaan.

Toen Yoite veertien werd, besloot zijn familie hem te doden, waarbij hij zijn keel doorsneed en tevergeefs probeerde Tsukasa te dwingen hetzelfde te doen. Na deze wanhopige poging om een ​​einde te maken aan zijn leven, werd het uit het bestaan ​​gewist zijn doel . Hij rende het huis uit en werd gered door Hattori, die hem accepteerde in de Grijze Wolven. Yoite besteedt een jaar aan het bestuderen van de Kira-techniek en alle vereiste ninjavaardigheden. Hattori belooft dat dit hem dichter bij zijn doel zou brengen om gewist te worden. Zijn verlangen om te verdwijnen komt voort uit zijn pijnlijke verleden en zijn angst voor de dood. Door te verdwijnen zou hij niet zoveel pijn of dood hebben ervaren. Yoite wordt vervolgens onder de hoede van Yukimi geplaatst en krijgt de naam "Yoite".

enter image description here

Dat is hem! Heel erg bedankt, je bent absoluut geweldig! <3
@user36109 - Vergeet niet te markeren als "geaccepteerd" als dit het juiste antwoord is
Nog steeds niet geaccepteerd: ')
@Denny - OP werd voor het laatst gezien een paar dagen nadat ze hun antwoord hadden gekregen.Ik denk dat het schip misschien is gevaren bij het zien van een acceptatie van deze ;-)


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...