Vraag:
Kunnen hulks psychisch worden uitgeschakeld?
AncientSwordRage
2012-08-12 06:29:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het is duidelijk dat de Phoenix Five dit niet hebben gedaan, maar het is mogelijk dat dit komt doordat ze worden opgesmukt met kosmische straling die de Red Hulk eet als ontbijt.

Ik weet dat soortgelijke krachtpatsers zoals de Juggernaut zijn neergehaald door paranormale aanvallen, maar het is niet duidelijk of hulks zo vatbaar zijn. Ten eerste zou ik me kunnen voorstellen dat de Groene Hulk te boos is, maar ik weet niets van de vele, vele anderen.

Kunnen hulks psychisch worden uitgeschakeld?

Twee antwoorden:
Thaddeus Howze
2012-08-12 07:01:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De Hulk is niet aangevallen door veel mensen met mentale krachten. De redenen hiervoor lopen sterk uiteen, maar de centrale principes zijn:

  • Het is bekend dat de Hulk wordt aangedreven door woede. Bijna alle goede psionic-gebruikers in het Marvel-universum weten dit. Ze vermijden de Hulk omdat zijn woede pijnlijk voor hen is en het beste kan worden vermeden. Woede fungeert ook als een barrière tegen paranormale aanvallen, zoals Wolverine kan bevestigen.
  • De meeste psionische vermogens vereisen dat het doelwit gewillig of op zijn minst nietsvermoedend is, wil er enige serieuze mentale controle plaatsvinden.
  • Zelfs een gewillige Hulk's geest is een moeilijke plek om te werken en Jean Gray ontdekt dit wanneer ze probeert de wereldbreker Hulk vrij te laten tegen de macht van de psionische entiteit Onslaught (een psychisch amalgaam van Magneto's ontketende elektromagnetische krachten en Charles Xavier's psychische puissance) .

enter image description here

Ik zou zeggen dat de meeste Hulks om dezelfde reden relatief immuun zijn voor paranormale aanvallen, hun woede verhindert dat de paranormaal begaafde een goede grip op de kwetsbare delen van hun psyche. Dit betekent niet dat een verrassing of gecoördineerde aanval door krachtige paranormaal begaafden misschien niet het gewenste resultaat heeft.

Worden alle hulks echter aangedreven door woede? Regeren? She-hulk (s)?
TrueCelt
2016-06-20 05:44:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nou, Apocalypse versloeg Hulk vrij gemakkelijk, ik denk dat dat een gecombineerde aanval was, fysiek en mentaal, gezien het scala aan krachten van Apocalypse en de status quo van Hulk die bijna onmogelijk te sluiten is met alleen fysieke middelen

Je vraagt ​​ook of hij psychisch kan worden uitgeschakeld, nou Apocalypse controleerde hem als een van zijn vier ruiters. Dus ik denk dat het een psychische uitval was. Of misschien zijn hemelse krachten? Hoe dan ook, we hebben een precedent dat Hulk wordt bestuurd door iemand (hoewel Banner op dat moment niet aanwezig was in Hulk, dus misschien was dat een grote factor in dat hele verhaal)

Welk verhaal is dit?


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...