Vraag:
Bestaat er een "Phantom Edit" van de Star Wars prequel-trilogie?
Zoot
2011-02-02 02:08:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik meen me te herinneren dat er een "Phantom Edit" -versie van Star Wars Episode I werd gemaakt door fans in de nasleep van de teleurstelling in de film. Ging dit door tijdens de prequels, of stopte deze oefening?

Als de hele prequel-trilogie niet "Phantom Edited" kreeg, waarom? Heeft LucasArts geprobeerd deze beweging de kop in te drukken, of heeft een gebrek aan interesse van fans om de prequels opnieuw te maken de voortgang gestopt?

Ik had hier nog nooit van gehoord. Ik heb me altijd afgevraagd waarom mensen niet teruggingen om hun eigen prequels te maken met behulp van het materiaal dat in die periode in de EU werd gegeven. Een "fan fiction" prequel-serie hoeft niet erg goed te zijn om kilometers beter te zijn dan de eigenlijke prequel-serie.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Phantom_Edit
Vier antwoorden:
L8wrtr
2011-07-29 11:41:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hoewel de twee bewerkingen van Mike Nichols de bekendste fan-edits van de Prequel-trilogieën zijn, zijn het tientallen Star Wars-fan-edits en velen van hen pushen het niveau van verbetering en visuele kwaliteit veel verder dan wat Nichols heeft bereikt. De meeste fan-editors richten zich op de Prequels, maar sommigen waagden zich aan de Original Trilogoy. Er zijn meer dan 60 Star Wars-fan-edits, en ze zijn te vinden op www.Fanedit.org, een site waar fan-editors van allerlei soorten films (niet alleen Star Wars) komen om fan-edits te bespreken en een lijst te maken.

Voor een lijst van alle Star Wars-fanbewerkingen is hun Star Wars -pagina een geweldige bron. In het belang van volledige openheid ben ik een fanredacteur die bewerkingen heeft uitgebracht van Episode I: Shadow of the Sith en Episode II The Republic Divided, en heb ik Episode III in de maak.

Er zijn er veel fantastische bewerkingen die er zijn, met een verscheidenheid aan benaderingen, vanwege het enorme aantal Star Wars-fans die hun eigen visies hebben over hoe ze de Prequel-trilogie kunnen verbeteren.

Wat betreft je vervolgvraag over hoe Fanedit. org tarieven fanedits; het basisproces is dat iedereen die een account op de site heeft, de bewerking kan beoordelen (op een schaal van 1-10 sterren) en wordt aangemoedigd om een ​​schriftelijke recensie te geven. Voor het eerst moeten redacteuren hun eerste bewerking laten 'goedkeuren' om formeel op de site te worden vermeld.

Beoordelaars worden aangemoedigd om de bewerking te beoordelen op zowel technische verdienste (zijn de bewerkingen naadloos of schokkend? vloeiend of abrupt? Hoe verhoudt de videokwaliteit zich tot het origineel enz.) en de termen van het verhaal (heeft de redacteur de ervaring van het kijken naar verhalen / films verbeterd? Hebben ze iets gewaagds en origineels geprobeerd?)

Momenteel biedt de site geen zij-aan-zij vergelijking van elke set (alle Epiosode I-bewerkingen, alle Episode II-bewerkingen enz.), Maar er is een geweldige Star Wars fanedit-pagina, alle bewerkingen op deze pagina hebben minimaal 5 stemmen van gemiddeld 8,3 of hoger ontvangen, of minimaal 10 stemmen van gemiddeld 8,0 of hoger.

Vanwege hun bekendheid en geschiedenis hebben de bewerkingen van Mike Nichols de hoogste score van alle bewerkingen in traditionele stijl voor afleveringen I en II, hoewel de meesten bekend met het volledige spectrum van SW-fanedits zullen toegeven dat ze allebei verouderd zijn, met name Episode I, plus velen klagen over zijn niet-kanonachtige openingscrawl die een brief is in plaats van een opzet.

Met uitzondering van het werk van Mike Nichols, zijn dit enkele van de best beoordeelde voor elke aflevering:

Aflevering I

  1. Aanval van de Federatie: 8.76 (door faneditor JasonN)
  2. Shadow of the Sith: 8.47 (door L8wrtr)
  3. A Vergence in the Force: 8.08 (door ADigitalMan)

Episode II

  1. The Republic Divided (door L8wrtr): 8.82
  2. Attack of the Clones - The Spence Cut (door Spence): 8.6
  3. Pad naar de Dark Side - The Diamond Cut (door Diamond Wan): 8

Episode III

Drie bewerkingen verdienen naar mijn mening extra speciale aandacht:

  1. War of the Stars: A New Hope Grindhouse van The Man Behind the Mask (score 8,79). Dit is een verbluffende bewerking van Episode IV. Het is de meest originele, bizarre en gewaagde versie van Episode IV. Met verwijderde beelden, alternatieve geluidsbronnen en alternatieve invalshoeken creëert het Star Wars zoals je het nog nooit hebt gezien.

  2. Star Wars Episode IV A New Hope Special Edition Revisited by Adywan ( 9,93 score). Deze verbluffende bewerking van Episode IV heeft jaren in beslag genomen en probeert het duizelingwekkende aantal tekortkomingen aan te pakken die Lucas niet heeft aangepakt in zijn speciale editie. Van kleurtiming tot verbeterde speciale effecten, zodra je dit bekijkt, wordt het je 'go-to'-versie van aflevering IV.

  3. Attack of the Clones: Super 8 gesneden door Rogue-theX. (Score 9,27). Attack of the Clones in 34 minuten, alsof het een super 8 goedkope versie van de film is. Leuk, snel en origineel.

Misschien mis ik iets voor de hand liggend, maar hoe bekijk je de bewerking eigenlijk?
Helaas zijn de links naar fanedit naar vergrendelde berichten, die je alleen kunt zien als je bent ingelogd op die site.
Erger nog, ik heb een account aangemaakt en ingelogd, maar de site laat me de gekoppelde berichten niet zien.
FWIW, https://ifdb.fanedit.org/dote/ laat zien dat L8wrtr ergens rond mei 2012 een bijgewerkte E3 publiceerde (nadat dit bericht was ingediend), waarmee hij aantoonbaar de pole position kreeg bij het bewerken van fans - ik zou persoonlijk overwegendit bericht heeft op basis hiervan een opknapbeurt nodig.
Zoot
2011-03-03 22:36:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

op Wikipedia's "Phantom Edit" -pagina wordt vermeld dat er naast Star Wars Episode II: The Phantom Edit ook een bewerking van Episode II was, met de nieuwe naam Star Wars Episode II.I: Attack of the Phantom . Blijkbaar is sinds de oorspronkelijke uitgave van deze bewerkingen onthuld dat de "Phantom Editor" Mike J. Nichols is. Ik heb niets vernomen van een bewerking uit Episode III.

HorusKol
2011-02-02 04:30:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat er alleen de bewerking van The Phantom Menace was - ik weet zeker dat het nog steeds bestaat op sommige Torrent-netwerken.

Kortom, elke scène met Jar-Jar was zorgvuldig bewerkt om dit personage te verwijderen (samen met verwijzingen naar hem) - en ik denk dat vervelende dingen zoals Anakins " yippee " zijn weggelaten.

Houd in gedachten: zonder toegang tot opgeslagen beeldmateriaal, kon de bewerking alleen beeldmateriaal knippen, geen nieuwe scènes introduceren.

user30472
2014-07-17 05:47:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is ook een cut genaamd Episode 3.1, beschikbaar via torrents, die de (nooit te verschijnen) cut van acteur Topher Grace nabootst door alle drie de films in een enkele film te plaatsen, waardoor het bewerken van fans tot een behoorlijk plezierig uiterste wordt gebracht. / p>Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...