Vraag:
Sciencefictionfilm over een stel dat klonen is van moeder-zoon en hun relatie is bij wet verboden
Yesi Lugo
2017-06-06 21:46:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik probeer de titel te vinden van een film die ik rond 2006-2007 heb bekeken. Het is een sciencefictionfilm over een man en vrouw die verliefd worden en door de politie worden achtervolgd omdat hij de kloon is van haar zoon en zij de kloon van zijn moeder. Ik denk dat als ze eenmaal gescheiden zijn, het verhaal zich herhaalt met 2 andere versies van hen, die onvermijdelijk weer verliefd worden en weer gescheiden raken. Ik denk dat dit keer op keer gebeurt in de film.

Gaat er een belletje rinkelen? Ik probeer het te vinden om het opnieuw te bekijken en het aan een paar vrienden aan te bevelen, maar ik kan me de naam niet herinneren.

https://en.wikipedia.org/wiki/Womb_(film)?
Bekijk deze [gids] (http://meta.scifi.stackexchange.com/a/9337/68872) om je geheugen op te frissen en meer details te [bewerken].Bekijk ook onze [tour] om een beter begrip van onze site te krijgen en uw eerste [badge] te verdienen (http://scifi.stackexchange.com/help/badges)!
Deze zin deed me stoppen en denken: * "... hij is de kloon van haar zoon en zij is de kloon van zijn moeder ..." * Dat bedoelde je zeker niet letterlijk.
Twee antwoorden:
starpilotsix
2017-06-06 21:57:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit kan ook Code 46 zijn.

Het bevat een relatie tussen een man en de kloon van zijn moeder.

De samenleving is gereguleerd door verschillende "codes". De code van de filmtitel verbiedt "genetisch incestueuze reproductie", die kan plaatsvinden als gevolg van de verschillende medische technologieën die gemeengoed zijn geworden, zoals klonen.

William Geld (Tim Robbins), een verzekeringsfraude onderzoeker, wordt naar Shanghai gestuurd om werknemers te interviewen bij een bedrijf dat bekend staat als "The Sphinx", dat "covers" vervaardigt, zogenaamd "verzekeringsdekkingsdocumenten", maar die in feite de bewegingen van mensen tussen steden en "binnen" en "buiten" reguleren. . William's opdracht is om werknemers te identificeren die ervan verdacht worden "dekmantels" te vervalsen. Na een groot aantal Sphinx-medewerkers te hebben geïnterviewd, identificeert hij een jonge werknemer genaamd Maria Gonzalez (Samantha Morton) als de vervalser.

Hij valt voor Maria en heeft een affaire, om later te ontdekken:

Bij zijn terugkeer ontdekt William dat Maria weg is. Haar appartement is verlaten en de enige aanwijzing is een afspraak in de medische kliniek. Hij bezoekt de kliniek en leert, gebruikmakend van zijn empathische vermogens, dat Maria zwanger was, maar dat het werd beëindigd vanwege een schending van Code 46. William weet dat dit betekent dat Maria op de een of andere manier genetisch verwant aan hem is, maar hij heeft geen idee hoe.

William ontdekt dat Maria is meegenomen om haar herinnering aan de aflevering te laten wissen. Hij praat met Maria, maar ontdekt dat haar herinnering aan hem verdwenen is. Hij slaagt erin de kliniek ertoe te brengen Maria aan zijn zorg over te laten door hen te vertellen dat ze een getuige is in zijn fraudeonderzoek. Nadat ze is vrijgelaten, bewijst William aan Maria dat ze hem kent door zijn intieme kennis van haar en door haar de herinnering te laten zien van toen ze Damian de papel gaf, die een foto van William bevat. William vertelt haar over het wissen van de herinnering en over hoe hij haar niet heeft aangegeven wegens fraude. Maria is verontrust door deze informatie en raakt erg van streek. William geeft haar een slaappil en terwijl ze slaapt, knipt hij wat haar van haar hoofd en brengt het naar een faciliteit die direct DNA-analyse biedt. Daar ontdekt hij dat Maria voor vijftig procent genetisch verwant is aan hem, en dat ze een biologische kloon is van zijn moeder, die deel uitmaakte van een set van vierentwintig in vitro bevruchte klonen. Deze kennis heeft geen invloed op William's gevoelens, maar in plaats van terug te gaan naar Maria, besluit hij naar huis te gaan, naar zijn familie. Wanneer hij echter probeert te vertrekken, mag hij dat niet doen, aangezien zijn 24-uurs dekking nu is verstreken.

Hij gaat terug naar haar voor hulp, en dan begint ze zich haar gevoelens te herinneren voor hem, en ze rennen samen weg, alleen om de regering er weer achter te laten komen, en ze wordt gestraft met verbanning terwijl zijn herinneringen worden gewist. Dit kan verklaren wat u zich herinnert van "andere versies" ervan.

Valorum
2017-06-06 21:49:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zou dit de baarmoeder uit 2010 kunnen zijn?

Het bevat elementen zoals klonen en seksuele spanning tussen een gekloonde zoon (echtgenoot) en ex-vrouw (moeder)

Jaren later is Tommy net zo oud geworden als zijn origineel toen hij stierf. Als gevolg hiervan begint hij bepaalde persoonlijkheidskenmerken en interesses van de oorspronkelijke Tommy te manifesteren (zoals zijn interesses in biologie). Hij is nu de volwassen zoon van de nog jeugdige Rebecca. Als Tommy een vriendin, Monica, meeneemt naar huis om bij hen te blijven, gedraagt ​​Rebecca zich jaloers, tot zowel Tommy's als Monica's verbijstering. Tommy worstelt met wat lijkt op seksuele spanning tussen hemzelf en zijn moeder. De oorspronkelijke moeder van Tommy, nu een oude vrouw, komt onverwachts aan en staart zwijgend naar Tommy, die voelt dat hij de vreemdeling herkent. Bang en gefrustreerd door Rebecca's gebrek aan uitleg, haalt Tommy uit naar Rebecca en negeert Monica, die snel vertrekt.

Vergelijkbaar niet helemaal degene die ik zag.Dank je :)


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...