Vraag:
Fantasieboek met vormveranderende drakenstrijders
albusseverus potter
2015-04-28 19:58:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Speelt zich af in een fantasiewereld met vormveranderende drakenkoningen en hun krijgers. Ze terroriseren de mensen en doden ze met magie.

De hoofdpersoon is de achterkleinzoon van een machtige tovenaar. Hij ontdekt dat hij magie heeft en vecht ermee om zijn nieuwe vrienden, de Griffin, Blackhorse (ik denk dat dat zijn naam is), een enge necromancer die onsterfelijk is, en Gwen (mede-tovenares) te redden, samen met het koninkrijk dat de Griffin regeert.

Ze vechten tegen de vader van de hoofdrolspeler, de leider van de Drakenkoningen, de hertog van de koning en de griezelige tovenaar, die een vloek heeft (als hij sterft, verandert hij van goed naar slecht, of slecht tot goed). Ik heb geen idee hoe dit heet, maar ik wil het weten, aangezien ik geen dingen kan lezen.

Was dit uit ijdele nieuwsgierigheid een boek dat u in het verleden had opgepakt maar was vergeten? Iets wat je tweedehands hebt gehoord?
Ik had 3 jaar geleden een huisbrand en werd in een hotel voor verlengd verblijf naast een Barnes and Noble geplaatst terwijl mijn huis werd gerepareerd. Ik verveelde me en ging naar de boekwinkel, waar ze deel één van dat boek hadden, waarin de eerste drie boeken staan. Het zag er gaaf uit, dus ik kocht het, las het, verloor het toen en vergat het. Ik herinnerde het me pas onlangs toen ik een Eragon-boek zag, dat leek op de omslag van Legends of the Dragonrealm ", maar ik kon me er niet veel van herinneren (zoals hoe het heette), maar ik herinnerde me de vermelde details wel hierboven in mijn vraagbeschrijving, en dat ik er van genoten had.
Een antwoord:
FuzzyBoots
2015-04-28 20:18:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat dit waarschijnlijk de serie Legends of the Dragonrealm is. Het bevat Cabe Bedlam,

slechts een jeugd die op drift is geraakt in een wereld waar niemand kan worden vertrouwd. Maar tot zijn beschikking staat een formidabel arsenaal ... een felle krijgerstraditie die wordt bijgebracht door koninklijke, nog levende voorouders ... de fantastische geschenken van de heks Gwen, de verrukkelijke Dame van de Amber ... en het magische Gehoornde zwaard zwaard dat zijn drager belooft totale beheersing van de vele dreigende vormen van mens en dier "

De antagonisten zijn vormveranderende draken. Cabe's metgezellen zijn onder meer The Gryphon, Darkhorse, Shade (wie is de necromancer die onsterfelijk is, waarvan bekend is dat hij reïncarneert, waarna hij wisselt tussen goed en kwaad), en natuurlijk Gwendolyn, Lady of de Amber.

Een van hun belangrijkste antagonisten is inderdaad de vader van de hoofdrolspeler, Azran, die de hoofdschurk is geworden, maar een belangrijke antagonist is hertog Toma , die veel verstandiger is dan Azran.

Book Cover - Legends of the DragonrealmDeze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...