Vraag:
Welke soort staat er op de omslag van Fornax?
Iszi
2013-04-22 07:35:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik herken dit niet van een van de spellen. Het ziet er vaag uit als een rachni, maar ik betwijfel sterk of dat zo is. Is het ooit bevestigd dat het een rachni is, of is er een andere soort waar ik niet aan denk die er meer op lijkt?

enter image description here

Een antwoord:
Thaddeus Howze
2013-04-22 09:46:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanar

Het is een Hanar op zijn rug in de Fornax-lounge. Let op de kleur en soortgelijke vormen.

De Hanar is een soort die lijkt op de kwallen van de aarde en is een van de weinige niet-tweevoetige Citadel-rassen. Hanar staat bekend om hun intense beleefdheid bij het spreken, en hun sterke religieuze overtuigingen met betrekking tot de Protheans, naar wie ze verwijzen als "de Enkindlers".

Wauw. Ik denk niet dat ik ooit had gedacht dat een Hanar in die positie zou kunnen zijn. Nu je het zegt, zie ik de gelijkenis, vooral in de kleur en vormen bij de "neus", "staart", en waar de tentakels samenkomen met het lichaam. Goede plek!
@Iszi Het is misschien geen 'natuurlijke' houding voor een Hanar, het equivalent van een pin-upgirl die zich in een provocerende maar onpraktische pose buigt. : P.
@Iszi Door een Hanar op de hoes te plaatsen, kun je gemakkelijk tentakelgrappen maken.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...